Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetelor1

Am luat si noi ieri rezultatele la analize ,au iesit mai toate bine adica :hemograma ,calciu ,trasaminaze,fierul un pic sub valoarea normala in schimb a iesit fosfataza alcalina mare adica 344 fata de 281 valoarea normala si urea serica 58 fata de 44,nu stiam nimic despre ele dar m-am uitat pe net si m-am speriat tare ,abia luni mergem la dr sa le vada ,pina atunci ma ajutati si pe mine care stiti ceva despre fosfataza asta?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Feli ,ma bucur ca n-a mai facut febra Ilincuta!Despre stafilococul auriu nu prea am auzit lucruri bune ,vezi ce zice dr . ,stiu ca se face tratament cu antibiotic parca
Mada,cum mai e Miruna ,mai face kk moale?
Gandacel ,mergi la dr cu Stefania ,stiu ca nu-i bine cind mucisorii devin galbui,bronsiolita nu e sigur daca nu tuseste ,nu varsa ,nu se ineaca cu mucozitati.
Joy ,bine ca de data asta n-a fost decat o sperietura ,cine stie de la ce au fost scaunele alea moi ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Am venit si noi din parc..si acum piticot doarme de rupe patuliar eu am o ciorbitza de dovlecei pe foc mai de regim asa pt Stefan.
Am fost la DR. ieri...si nu ne-a facut vaccinul din cauza de urticarie dar...a zis canu-i bai ca vine el intr-o dimi pe la noi si il face. Ne-a dat Zyrtec si Elocom crema si mai vb in 2-3 zile.
In rest suntem ok.
Eu am fost ieri la gineco...si mi-a zis ca a fost avort spontan...si ieri am eliminat o chestie...cat un ou de prepelitza...ca o carne tare si sangerie. Se poate sa fi fost un cheag asa mare si tare??? Mi s-a facut rau cand am vazut...am plans, dar...acum m-am impacat cu gandul desi...ma doare sufletul ca tare mult il doream. Si...ma voi duce sa fac ceva analize dar...dupa ce imi trec rusii care...nu mai trec odata.

Reactualizarea listei:

1 Ina – Herastrau, Parcul Circului , Cismigiu
2 Lavi - Tineretului
3 Joy - IOR, Tineretului
4 Dordia – IOR
5 Cami -
6 Noki - Herastrau, Parcul circului
7 Catutza - IOR
8 Mada - IOR
9 Meems -
10 Gandacica - Herastrau,Parcul Circului
11 Ioana
12 Roxi - IOR,Tineretului
13 CristinaH - IOR
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza - Herastrau
17.Mimi dumy - Parcul Circului, Herastrau
18 Mihaelut - Parcul Circului, Herastrau
19 Pitic - IOR
20 Mirabilis - IOR
21 Anda (daca e in tzara)
22 Ela
23 Addya - IOR

Noki daca am uitat ceva trage-ma de maneca...ca nu o fac intentionat!!!
Madutza al meu are 14 kg si 87 cm si....nu e gras. E ok.
Felicia sanatate multa Ilincai!!!
Gandacel multa sanatate si voua!!! Stefania mucioasa!

Si acum ma duc la ciorbitza. Va poop!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

of FELI stafilococ???? naspa rau ca trebuie antibiotic. sunt curioasa ce o sa zica dr, daca-i dai de acum sau astepti - cum zicea cineva, numai tin minte - sa "raceasca".
eu cred ca trebuie facut tratament.
dar exudat faringian i-ai facut ?? si era bine??

MADUTZA chiar nu stiu despre fosfataza si uree. cu ureea asta sta prost si soacramea, dar dr nu i-a zis nimic "special".
astept vesti BUNE.

MA DUC la pitic ca l-am lasat in patul mare sa doarma si deja este aproape de margine!!! cand o fi major cred ca va dormi si el linistit si safe

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

DORDIA dr meu a zis ca-i avort sigur cand i-am zis de o chestie mai tare, muco-gelatinoasa, albicioasa cu fire de sange.
mama a zis ca cica ar fi fost "placenta".

cum am maizis, eu am patit asa cateva luni inainte de vlad, dar doar osingura data am vazu chestia asta pt ca-mi ramasese pe tampon. eu ziceam ca este ciclu normal...poate si alta data mai fusese, dar dacaam "pierdut-o" sirect in wc...nu pot sti.
fruntea sus, eu ma panicasem ca avusesem un chiuretaj cu vreo 11 ani in urma, apoi sterilet un an de zile si credeam ca nu voi avea copii (adicaca o sa incep cu ceva tratamente) dar nu am disperat.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza nici eu nu stiu ce inseamna. Dar nu te panica, nu o fi ceva semnificativ. Asa si Ilincai i-a iesit la analizele de sange EO mai mare decat normal. Ce e, nu stiu, vedem marti
joy am facut si faringian si cica e negativ Doru zice sa le repetam pe ambele la alta clinica (nu are incredere in Medlife), ca sa nu bagam medicamente degeaba in copil.
Haideti ca ati scapat usor de diaree
Dordia da, si eu cred ca a fost avort spontan. Nu e supara, multe sarcini se pierd. Asta nu inseamna ca data viitoare vor fi probleme

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si noi la o pauza mica, mica

Miruna e ok, i-am dat aseara jumatate de plic de Smecta si n-a mai facut kk, azi dimineata a facut, dar bine, deci cred ca ciresele au vost vinovate, e clar [pac]

Madutza sanatate multa lui gineri-miu, nu stiu ce sa-ti spun cu rezultatele la analize, dar tin pumnii sa fie ok

Feli ma bucur ca si chiti e ok, las ca va lamuriti voi si cu streptococul ala, pe net nu te-ai uitat, cum e?

Alinush concediu placut in continuare!

Roxi, Catutza ce frumos ca ati reusit sa ajungeti cu piticele la distractie, noi n-am apucat sa mergem nicaieri, spre rusinea noastra, dar compensam acum in concediu.

Fug inapoi la bagaje, ma intru maine odata...si apoi tocmai de la Turchia..ca luam laptopul la noi iar acolo avem net wireless gratis

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

FELI, mai fa-le odata totusi.intrebam ca si lui vlad i-am facut faringian si nu i-am facut si nazal...
dar o sa-i cer si nazal dr sau sa vad unde naiba le fac sa fie aproape de casa ca nu pot pleca drum lung cu vlad. (cu carutu sau cu trici mi-e greu si in Budimex sa merg acum cu burta mai mare ca am de urcat de 2 ori scarile...)

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara!

Madutza, nici eu nu stiu ce sa zic referitor la analize, insa nu te speria de tot ce gasesti pe net ! Asteapta sa discuti cu , eu sper sa nu fie ceva nasol!

Feli, bine ca repetati analizele , sa stati linistiti ca nu i-ati dat antibiotic degeaba!!! Ma bucur ca nu a mai facut febra Chiti mic!

Madau si Joy, bine ca ati scapat probleme cu pseudo-diareea! Madau, spor la bagaje !

Alinush, vacanta plecuta in continuare !

De Bic, Simina, Simona Dragusin, Ela, mai stiti ceva??

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Am terminat bagajele, am terminat bagajele.....si ne incadram si in limitele de greutate, asa ca m-am mai linistit nitel. Asteptam cu nerbadare sa ajungem acolo, sper sa fie frumos

La noi in colectie vad ca e tare liniste, ce faceti fetelor, pe unde umblati? Toata lumea e in vacanta?

Sper sa ma reusesc sa intru diseara, daca nu...tineti-mi pumnii sa avem un zbor placut si fara incidente...va anunt cand ajungem

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput