Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Alice, Sanatate, sper ca acum esti bine.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, !! Relaxxx, i was joking ! Eu sint pofticioasa si nu m-am putut abtine sa nu dau iama in salata aceea, desi am simtit ca ceva nu era chiar in regula ! Bine macar ca nu am mincat-o pe toata !!!
Marcelle, multumesc frumos !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Marcelle, multumesc de complimente ... si Biencuta ta e o frumoasa

Alice, hai stinge tu lumina si sa mergem la culcare ... ca acu' vezi ca vine Carmencita si da trezirea cu noaptea'n cap

Mergi la inceput

Carmencita poa sa vina linistita, ca io la ora aia dorm veri uel !! Acu tre sa se trezeasca cineva si la orele alea criminale, nu ? Si sa mai munceasca paici pe la noi !!
Io sting lumina, dar sa nu se supere Olila, ca lately era butonul la indemina ei !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Gata, apas pe intrerupator si se face intuneric ! Mission accomplished, vorba predecesoarei mele !
Va doresc tuturor o noapte buna si miine o zi usoara la munci (celor care ridica Romanica pe culmi de slava si bunastare !).

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Pina la 4.30 ..nu se atinge nimeni de bec...eeeee...asa ca poftiti la nani cu lumina aprinsa ..asa cum zice Zarzant..."mami nu vede ochii"..in traducere...mami este intuneric nu vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim de complimente, sunteti niste dragute
carmen si marcelle am vazut si frumosii vostri si sa stiti ca eu citesc si vizionez tot numai timp si inspiratie sa scriu nu am
ioana, n-ar bea nici daca i-ai da lapte cu nesquick? pupi e innebunit dupa chocolate milk, care de altfel are si niste vitamine etc eu zic sa incerci

soooo, azi a fost prima zi fara pampers, a mers bine, educatoarele sunt f incantate, nu mai zic eu, numai ca azi-noapte, dupa ca nu mai facea noaptea de luni de zile a facut pipi muuuult. nu-i nik, m-am documentat si cica-i ok asa ca perseveram. e atat de incantat de chiloteii cu thomas, mama-mamam
mitzu, prea mult lapte le strica pofta de mancare si daca ar bea din canita n-ar bea chiar asa mult

pt curioase. tura asta am fost in capitol reef national park, la 4 ore sud de noi. a fost relaxant. gabi, tura asta pupi a fost tare ambitios si a mers tare mult pe jos, kilometri intregi, asa se tinea sa nu-l punem in rucsacul ala.

suntem tristi ca urmatoarea sarbatoare e 4 iulie si cade intr-o miercuri asa ca nu planuim nimic. daaar, am luat biletele pe italia, yuhuhu, in septembrie merg la mama.
alice, ai grija maica, pai ce se termina mancarea, ptiu da ce pofta mi-ai facut cu conopida am sa fac si eu desi numai eu am sa o ating
va pupam si ne mai auzim
maine e vineri, daca beti, beti si pt mine o bere ca-i cald si merge bine

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
si sa ne triasca iepurasii, mici si mari. eu am sarit elegant peste ziua de azi, ca maine e petrecere si presimt ca o sa se imbuibe cu de toate. is mama rea
Marcella am vazut-o pe Bia, e o scumpa! doamne cat au crescut copiii astia, extraordinar!!! nici nu stiu cand a trecut timpul de cadn eram gravide si cu nervii pe moatze. bffff, cica asta e semn ca imbatranesti
Olila "nu vad ochii". moama asta FBI se face .
Alice bine ca esti ok, ai dreptate, indigestiile astea sunte teribil de suparatoare. asa deci am dezlegat misterul cu orele mici...asa da!
Andreea de pupi felicitari pentru chilotei. si la noi merge faza cu chilotii cu personaje, Winnie si Micky...tot asa sa o tineti!
Caro super ai esplicat tehnica, asa trebuie!
un singur lucru legat de prajituri - nu va fie frica de ele. ca nu ies. daca va puneti ambitia iese orice reteta....asa ca incercati incercati incercati .
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ssst, ca doarme alice, sa n-o terzim ca s-a culcat tilziu aseara, nu jtiam ca ie`n contzediu;))
marcelle, bine-ai revenit, vazut frumushata mica
vad ca vorbiti de pandipsan, nu ma bag, da` da`ti-mi idei ca azi ie zi de cucareala si n-am inspiratiune. aa, pliiz, si daca se poate ceva care sa nu presupuna prea mult efort din partea mea ar fi nemaipomenit
philip, felicitari
brei, stau cu cererea de contzediu in sertar de citeva zile bune tuot ajtept momentu` si nu-l mai prind;))
papaaaa, marinaaa, voi ce mai moderati p`acolo?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

carmencita ciulama de pui cu ciuperci. trantesti si mamaliguta la micro si gata. ori pui la cuptor cu ceva legume. ori cartofi prajiti (cuvant sfant la noi in casa, nu se zice decat in soapte }.

Mergi la inceput