Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/g_ioana/g_ioana.jpg)
g_ioana spune:
Olivia ma bucur ca lucrurile evolueaza spre bine..meii ea nu se trezeste deloc,maraie cam din 2 in doua ore(in medie de 3 ori),daca-i dau ceva sa bea tace,daca nu, continua cu maraielile...cam dupa juma' de ora de maraieli,da in plans si da semne de trezire,asa ca io cedez nervos la a treia maraiala, ii dau sa bea si dorm 2 ore linistita
....la pranz daca doarme 2 sau 3 ore este liniste deplina...
Io cand va aud ca piticlontii vostrii cer lapte mi se pare ceva SF
Roxa ceva in genul asta stiam si io da fara apa fierbinte,am sa produc si io maine,sa vaz ce-mi iese..mie recunosc imi place cel mai mult cu visine..
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
Ioana inteles...cam asa face si Zarzant...dar el ma striga..mama....Olila...daca raspund...se culca linsitit
Daca Maria papa alte lactate...nu te stresa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
apa aia fierbinte are rolul ei nu o scoateti. face aluatul pufos si creste bine. nu va stresati daca se lasa dupa copt, in primul rand e de la fructe. asta e prajitura in 5 minute a familiei mele cand nu am chef de altceva am trantit-o....si gata. hai 10 cu tot cu spalat vase
Olila cand veniti incoace o fac eu demonstrativ. pun pariu ca dupe aia iti iese non stop
pupici si o noapte bune schimbul I. schimbul III o zi super sa aveti!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Venii si schimbul III ! Buna seara .. cui mai este pe aici !
Mey, io ma dumirii mai greu, dar o facui pin la urma, nu stiam de ce ma tot plingeti asa vizavi de trezitul de dimineata ... apoi sint in concdiu pin pe 14 iunie, so orele diminetii nu reprezinta o problema pentru mine (cel putin momental, hahaaa).
Prajitura nu am apucat sa o fac, aseara mi-a fost foarte rau, cred ca m-au ajuns niscaiva invidii, am mincat cu pofta niste salata orientala si mi s-a dus derect pe ficat, nu stiam de ce imi este asa de rau (vorbeam cu Olila pe mess si ii spuneam ca simt ca lesin), io credeam ca de foame, ca era ora unu noaptea si sarisem peste o masa, dar ce foame neicule ?? Si ma puse drequ si am mai si mincat peste starea aia de rau, de nu stiam cum sa ma tin de pereti sa ajung in camera ! Ziceam io ca daca ma culc o sa imi fie mai bine, dar nu mi-a iesit pasenta ! Pina nu m-am dus sa imi golesc stomacul, nu am rezolvat nik ! Mi-am adus aminte ca am mai patit asa ceva cind am mincat cu pofta niste conopida, mama, ce rau mi-a fost ?!
Asa ca ma dreg cu piine prajita, supa de legume si biscuiti ! Miine mai vad !
Am vazut si pozele aseara, nu am mai scris ca bintuiam pe net in cautare de linkuri de azile si ingrijire batrini la domiciliu ! Pupi e un dulce si Carmencita junior e mortala in poza aceea cu gardul ! Pupici amindorura, sa fie sanatosi !
Marcelle, bine ai revenit ! Bine ca s-a rezolvat problema voastra si ii doresc Biei sanatate cu carul !
Gabi, fain de tot ca plecati ! Las' ca socrela nu poa sa bata inghetata pe care o vei servi acolo, plus ca si eu am asistat la slujbe catolice si imi plac mult mai mult decit cele ortodoxe (nu ma intrebati de ce !)! Sa aveti o calatorie frumoasa si sa te gindesti la noi cind o sa vina inghetata aia buna de tot !!
La capitolul biberon noi nu ne mai inscriem de mult, Andrei a refuzat pur si simplu sa mai bea din el, zicea ca are cojite inauntru ! Asa ca dimineata serveste un castronel cu lapte si cereale dela Nesquik, iar seara, dupa cina, serveste cu lingurita din mina muma-sii 200 ml de lapte ! Noaptea doarme binemerci, far sa ceara nimik, uneori, foarte rar, mai vrea apa ! Suzeta nu am folosit nicicind !
Ma duc sa fac un dush si sa mai bag neste biscuiti !
O noapte buna tuturor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kro spune:
Olivia ... ma bucur ca vestile sunt mai bune ... se simte ca si tonusul tau e mai ridicat ... Mai vorbim zilele astea, poate totusi iese ceva ... Si cum adica "necunoscuta" ?!? Eu credeam ca aici suntem intre prietene
Adela ... LA MULTI ANI pentru COSMIN
Marcelle ... bine ai revenit ... Da' voi nu erati prin Franta sau ma insel eu ?
Daria ce mi-a placut cum ai descris-o pe Giulia cu laptele ... mi-am si imaginat-o
Bey, a mea nu mai bea de mult cu biberonul ... dar nici nu pot sa spun ca consuma prea mult lapte ... dimineata cu cereale si atat ...
Referitor la prajitura cu fructe ... tot secretul consta in incorporarea albusurilor batute spuma ... Eu procedez in felul urmator: dupa ce amestec restul ingredientelor, inclusiv apa fierbinte, pun peste compozitia rezultata albusurile batute spuma tare (toate odata) si folosiond o lingura de lemn (nu cred ca asta e obligatoriu, dar daca aveti asa ceva incercati cu ea) amestec cu foarte multa grija ... Acum, nu stiu exacat cum sa explic miscarea pe care o fac, dar voi incerca: introduc lingura pana jos, pe langa peretele mai indepartat al vasului, trag usor spre partea vasului care este mai apropiata de mine si apoi ridic lingura usor, pe langa peretele apropiat al vasului, aducand o parte din compozitie in sus, peste albus ... si tot asa pana se incorporeaza tot albusul ... Toata treaba asta dureaza ceva, dar eu pana nu am vazut faza asta la cineva, nu reuseam sa fac un pandispan frumos ... Succes celor care vor incerca ... sper ca am fost coerenta cu explicatiile ...
Gata...fug la nani, ca maine trebuie sa ma trezesc mai devreme ca de obicei
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
kro spune:
Alice, wow ... nasol moment: si singura cu copilul, si cu stare de rau ... Sper ca esti mai bine acum ... si ai grija de tine...
kim222 spune:
Adela..scuze de intirziere...La multi ani fericiti Cosmin!
Carolina pina "nu-ti vad ochisorii" ...esti o prietena virtuala ..la asta ma referam
..Multumesc pentru urari...acest sfint..nu este stiut mai de nimeni
Asa fac si eu cu albusul..il incorporez prin invaluire...si tot degeaba!
Alice..mey..nu invidiile mele te-au ajuns...zau!Acum esti ok?
eu sint socata...de vestea despre LauraB..o tipa din state care se mutase in Canada....
Marcelle spune:
Multumes pt primire fetelor.
Ca nu m-ati uitat, iata m-am straduit sa pun niste pozici si eu, si chiar am resusit. Ma bucur mult!
Kro, ai niste fete superbe si felicitari pt premiul fetitei.
Eram in Franta doar in vizita. Sotul meu si-a facut doctoratul in Franta si am petrecut 2 ani din 4 acolo. Cate 6 luni acasa, 6 in Fr, anul trecut am fost doar 2 luni in Franta, de unde v-am scris mai des, a avut un post de prof invitat. Acum suntem in Ro si se pare ca nu mai mergem anul asta, ca a refuzat ofertele si pe anul asta si pe anul viitor.
Asa ca .... mie imi pare rau, ca eu eram in concediu pe acolo, lui nu, ca el lucra.
Iata si link-ul cu pozicile Biencutei.
http://community.webshots.com/user/BiancaGrava?vhost=community
Duminica am fost la calarit si a fost minuant pt ea. Dar pt mine.....
eu sunt o fricoasa si nu va spun cum stau pana se da jos de pe cal. Dar ei ii place.
Va pup si promit ca intru mai des de acum.
kim222 spune:
Marcelle bine ai revenit...long time no see Tinem pumnii pentru bb2...Vazut pozele..ati crescut tare mari!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Multumesc, gagici, ma simt mult mai bine, de azi noapte imi trecuse, dupa vizita la toilet si ! Dar chiar mi se facuse olecutza de frica, singura fiind cu copilul in casa, ma gindeam, hell asa mi-e de rau ca nici nu ajung sa inhatz celularul, sa sun la nevoie pe cineva (fratele meu stau usa in usa cu mine, dar era ora doo noaptea si imi ziceam ca nu o sa trezesc omu din somn pentru o indigestie !).
Am imbatrinit, ca nu mai fac fatza la "orgii" dastea culinare la miez de noapte !
Chestia cu pandispanul - teoria adicatelea - o stiam si io, trebuie sa ai grija cind amesteci albusurile, acu eu sint superexperta in a strica prajiturile, probabil daia tot ezit sa o fac ! Acu profit ca imi fu rau si amin inca o data executia prajiturii cu pricina !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete