Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 6
g_ioana spune:
Neatza LA MULTI ANI TUTUROR PITICLONTILOR,SA CREASCA MARI SANATOSI SI VOIOSI
,ca destepti si frumosi sunt ca doar seamana cu mamicile din dotare!![]()
Roxi si Caro multumiri pentru indicatiile pretioase,io sigur incerc ,va anuntz daca mi-a iesit ceva![]()
Olivia adik si Uka se "trezeste" bin medie cam de 3 ori pe noapte???Si fiindca aseara a fost vorba de lapte,mandra nu a vrut nici in somn sa-si bea portia....AndreeaP am incercat cu de toate,nu-i place deloc si nik,in schimb mai mananca cerealele de la Cherios da' simple ca pe pufuleti![]()
Am vazut o fetita tare frumusica Bia,pupam obrajiorii ei
Io inca nu stiu ce sa-i iau mandrei azi,ma mai gandesc si caut si ceva activitati prin zona..
O zi buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Buna dimineata !
tuturor copilasilor 

Alice -sanatati la tine ! 

Kim - vestile bune sper sa continue, multa sanatate tatalui si socrului tau ! 
Marcelle - o minune de fetita cu codite, tare frumoasa e Bianca !!! Succes pt bb2 ! 

Mey, RETETA DE PRAJITURA reusita garantez io si e ffffff simpla:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6680
Puteti pune ce fructe vreti, orice, nu are cum sa nu va iasa si e atat de simpla incat pare la mijto 
Revin dupa ce decoleaza sefu`. Pupici la voi !
La Oradea ploua rau de tot.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
papadie spune:
io nika nu moderez. ma moderez pe mine insami![]()
am fost plecati la sf de saptamana si inca nu mi=-am revenit. ca sa nu mai zic ca o geanta e inca nedesfacuta. adika e desfacuta pe alocuri ca mai iau haine de-acolo pt. copii (daca tot is gata calcate si impaketate n-avea rost sa le bag inapoi in dulap, nu?!
) si acilea ploo, ploo si-i trecut de ora noooooo:)
macu iar dete cu capu' de ceva. a fost f rapida nu stiu de ce sau cum s-a lovit ca am gasit-o cum am lasat-i si vb aia nu eram departe doar la juam de metru de ea. numa am vazut cum ii rasare cucui vanat pe frunte. macu este master of disaster... Catrina s-a emancipat nu-si mai da jos de la oki 'lalii suale' (okelarii de soare). mai nasol e cane pune si pe noi sa ii purtam pe-ai nostri. ninge, ploua noi cu okelarii pe nas:) Mielu s-a smecherit cand vede ca striga mamaa, mamaaaaa (si striga in delir) si eu tac incepe si am striga ca tacsu : Bibiiiii! Bibiiiiiii! :)))))))))))))))))) iar pe tacsu il striga derect: Nonuuuuuuuuuuk, nonuuuuuuuk:)
nuj cum e la voi da aci ploua de sparge:((
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
ah si LA MULTI ANI PITICLONTI:)) Sa ne traiasca!
oare ce mai face coriana?!
am inceput si noi operatiunea olita. merge mai bine decat ne asteptam numa ca uneori la kk mai face mofturi si ma pacaleste sa-i pun pampers (imi zice ca face nani...aiurea ii pun pampersu si gata norocelu'. a vazut ca nu mai tine imi zice ca are 'aua la piki' de m-au trecut toate naduselile c-o avea vreo infectie urinara. aiurea imi cere pampers pt aua si cand colo face kk
)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
carmenp spune:
bravas, papa, moderare macsima;)) si io am okelarii de soare flenduriti da` nu-i las ca-s mov si ma prinde;)) pupam macu la cucuie
si la multi ani cupii! si pentru ai mari si pentru ai mai mici, iaca peste`o stamina incepem aniversarile, pina aunci sa vina goangaa, am zis 8-}
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
g_ioana spune:
Din categoria "alintaturi" pentru parinti,mandra il striga ieri pe tacsu "roscovanuuulee,roscovanuuulee,pun eu mana pe tine!"
eu mirata o intreb de unde a scos si asta la care ea-mi raspunde "de la Tupu"(minimax)...si tot ieri,il apucase pe tacsu o discutie existentiala de fatza cu cupilu',io diplomata ii sugerez "auzi tati,incearca sa te controlezi"
la care mandra replica"ia-i zis-o mamaa!"![]()
Papa mai trimite niste ploaie la Ieshi,da' numa' in cartierul meu sa n-o deranjam pe Carmencita,ca io m-am saturat de 30 de grade in casa..
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Papadie - pupam papadicile mici, in special pe Sofi cea nazdravana (mey, ati pus cupilu` sa faca alpinism ?!) si pe sor`sa a` mare care se dezpamperizeaza sa fie cu succes 

Ioana - iti trimit io ploaie, care mi-a pus capac la planurile de ziua cupilului. 
Mey, io azi plec mai repede sa-mi fac damblaua prin oras si sa cumpar biletele pt balet. Apoi petrecem cu mandra noi doo 
O zi frumoasa tuturor ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
ina32 spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
si tot ieri,il apucase pe tacsu o discutie existentiala de fatza cu cupilu',io diplomata ii sugerez "auzi tati,incearca sa te controlezi"la care mandra replica"ia-i zis-o mamaa!"

La multi ani la toti cupiii. Io anu asta ma dau lovita la capitolul cadouri. Pana merge la gradi si afla care-i treaba mai trag de timp
kim222 spune:
He.he..Roxi si Ina...you made my day!
Deja ma simteam mama denaturata..io nu cumparai nika...si nici nu intentionez s-o fac...pt moment a cumpara noi jucarii...este deja prostie din partea mea
...
Dar sa ne traisaca toti copilasii!
Ce trece timpul..anul trecut pe vremea asta Luca era cu pat si Roxa..petreceau![]()
Tot vorbiti de prajituri..mi-am inceput ziua cu o felie de tort la cafea..of cors ![]()
Daria petrecerere frumoasa!
Ioana...da si Luca se trezeste la fel..si asta de la 5 luni...
Dar eu ma incapatinez sa nu dorm cu el ![]()
Papa felicitatiuni pentru actiunea olita! Iar cucui?...pupe mama...
Roxa sa faci poze miine!
sint prin zona...