Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by speel
[multe multe alte incoveniente dintre care ar fi lipsa buldozerelor si excavatoarelor si tractoarelor si mai stiu eu la ce beleste el si tat-su ochii pe aici pe afara.
ba astea sigur nu or sa ii lipseaca ca lka cate santiere sunt pe toate drumurile....le va vedea non stop
amironeanu spune:
Ioana, inca nu am scapat de varicela, perioada de incubatie este intre 2-3 saptamani, deci abia pe la sfarsitul saptaminii urmatoare pot sa spun ca am scapat.
Si apropo de intalniri, noi ne deplasam foarte usor prin oras, asa ca suntem "libere" pentru o intalneala dupa ora 5. Poate macar in week-end ne vedem prin Copou.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
speel spune:
Bey scuze,n-am vrut sa ranesc amorul propriu,dar maica-mea sade pe soseaua de centura,dupa strada ei se termina globu cum s-ar zice,cartiere vechi arhipline de blocuri unde oricum nu ar mai fi loc de construit ceva.Si eu nu m-a apuc de cautat santiere prin galati,n de alta dar alta incaltaminte decit platforme n-am,asa ca cocotata pe platforme eu nu m-a duc la santiere.Asta e treaba lu papa,de altfel.
kim222 spune:
Sint superocupata..dar toto v-am citit![]()
Roxana si Ioana..mi-am luat tricouri..si bluzite gen tricouri...cit mai colorate
...si sandale..Am gasit sandale din piele..superelegante la pret de 2 cafele
..as aca mi-am luta doua..mi-as fi luat eu mai multe dar nu mai aveau:)))
Roxana tot mai ai torticolisul? Poate ai trauma musculara ca mine..
Carolina nu a picat nika..sint deschisa la orice...tata zici ca moare daca -l auzi la telefon..a picat dintr-o data nu era asa...Femeia inca nu stim daca poate veni si ar veni doar o data pe saptamina..Intrebai de Adema..eu vorbesc zilnic cu ea..sint bine..miine pleaca la mare la turci...zicea ca s-a rupt de discutii..si -i jena sa apara asa fara sa mai fie conectata..
Dana...mi-e ciuda ca pleci in Ro....
Vorbiti de concedii...noi vom avea doar o saptamina in iulie..pt Disneyland...si atit...desi ne-ar cam trebui 3 luni ca sa ne refacem neuronii
Camen...3 saptamini ..Italia??? Wow...boerie!
Adela..eu sper ca cea mica sa-si revina...si nu zic mai multe!
Sibiul trebuie sa fie un oras superactiv vara asta! Iesiti ..plimbati-va!
Nu am vazut nici o poza..recuperez mai tirziu...
carmenp spune:
auci, am comis-o, mac sa sterg mesaju`;)) baii, si tu ce memorie ai, te iau de secretara, te bagi?
adevaru`i ca la atitea fete frumoas epe-aici se zapaceste muma da` baietu`;))
quote:
Originally posted by kro
Oooo, Misiz Litlbird, ce-mi vad ochii ... Sunt onorata de asa o propunere.... Da' ia zi, pe Mister Originalitate nu-l ceruse Vrabiuta pentru Lia mica, ca eu asa imi amintesc ?
... Din pacate CocoRici e tot baiat (ma rog, asa n-i s-a spus si pana la proba contrarie il tratam ca atare) ... asa ca partea asta de intelegere cade ... Dar si asa poti sa il trimiti - stau si ei la o discutie ca intre baieti
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
carmenp spune:
gabi, is in stare de soc, grecia?! nu ieeee drept
![]()
vazut edi si ana, vazut si pat iumbaretu` si stefi
andrea, la ce gradinita ai inscris-o pe stefi? la noi tot nu s-au facut inscrierile si stau putin ca pe ace... sanatate, pune-te pe picioare
ioano, pina`n avion nika nu-i sigur;))
madam spil, ajtept cu interes carava`n ieshi
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Deci..am vazut niste poze tareee frumoase...
Gabi locul vizitat de voi..parca este din alta lume...ma si vedeam cu o carte in mana...intr-un sezlong...Nepotica ta chiar are fata de italianca! ...si nu in ultimul rind...iar pleci? Vreau si eu jobul tau!![]()
Carolina...ce fete cucuiete!! In ce parc erati?
Andrea, Stefi s-a obisnuit cu ochelarii? Vacanta frumoasa!
Biluta..io nu am curaj sa cumpar role...
Alice....s-a facut de schimbul 3?Nu ai aflat inca?![]()
alice2004 spune:
Hihiii, Olivia, ce-mi placusi cu schimbul III ! Iote-ma, ca am aparut ! Ieri nu am semnat condica, pentru ca venii al meu sotz citeva zile in city si am stat impreuna !
Azi insa mi-e cam somn, asa ca o sa cetesc din urma si daca intre timp nu adorm, mai revin !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Mi-am facut curaj si am sunat la Laura. Urma sa -i faca Dianei testul si radiografia prin care sa se confirme daca se poate alimenta...Mi-am facut curaj din nou si am intrebat si de traumatismul maduvei...Vineri sau luni vor fi transferate in Vancouver...
Este incredibila mamica asta..nu a luat nici un sedativ....eu cred ca eram deja drogata...
polux spune:
Buna dragele mele dragi.
Am revenit acasa...daca acasa se numeste casa din Chicago. A fost un drum lung si obositor. Dupa o nebunie de zile mari in aeroportul din Bucuresti (de nu stiu sa se organizeze acum cand au cateva curse in plus de pe Baneasa), am ajuns cu bine...si a inceput inspectie...desi moarta de somn puiul mic nu voia cu nici un chip sa doarma, era incantata de tot ce vedea si alerga de la o jucarie la alta, de la un lucru la altul...
Bine a spus cine a spus ca sangele apa nu se face....pur si simplu de data asta pe mine m-a acceptat instantaneu si pe sot dupa vreo 2 zile...dar de atunci e dragoste mare intre ei..."tati a meu".
Nu am avut timp de nimic, am tot fost plecati pe la rude si la prieteni...si i-am dereglat un pic programul zanei....care e nemaipomenita, si nu ca e copilul meu, dar e un copil reusit...a, cu fite si bazdaci...dar tare reusit. daca va spun ca la plecare toata lumea plangea cu lacrimi amare dupa Adeluta....si-i inteleg, caci are un dar teribil de a se baga sub pielea tuturor.
Va pup acum si incerc sa va spun mai multe mai tarziu ca s-a trezit seful cel mic si drag si i-am promis ca mergem la copii.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1

.... Da' ia zi, pe Mister Originalitate nu-l ceruse Vrabiuta pentru Lia mica, ca eu asa imi amintesc ?