Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by speel
[multe multe alte incoveniente dintre care ar fi lipsa buldozerelor si excavatoarelor si tractoarelor si mai stiu eu la ce beleste el si tat-su ochii pe aici pe afara.

ba astea sigur nu or sa ii lipseaca ca lka cate santiere sunt pe toate drumurile....le va vedea non stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Ioana, inca nu am scapat de varicela, perioada de incubatie este intre 2-3 saptamani, deci abia pe la sfarsitul saptaminii urmatoare pot sa spun ca am scapat.

Si apropo de intalniri, noi ne deplasam foarte usor prin oras, asa ca suntem "libere" pentru o intalneala dupa ora 5. Poate macar in week-end ne vedem prin Copou.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Bey scuze,n-am vrut sa ranesc amorul propriu,dar maica-mea sade pe soseaua de centura,dupa strada ei se termina globu cum s-ar zice,cartiere vechi arhipline de blocuri unde oricum nu ar mai fi loc de construit ceva.Si eu nu m-a apuc de cautat santiere prin galati,n de alta dar alta incaltaminte decit platforme n-am,asa ca cocotata pe platforme eu nu m-a duc la santiere.Asta e treaba lu papa,de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sint superocupata..dar toto v-am citit
Roxana si Ioana..mi-am luat tricouri..si bluzite gen tricouri...cit mai colorate...si sandale..Am gasit sandale din piele..superelegante la pret de 2 cafele ..as aca mi-am luta doua..mi-as fi luat eu mai multe dar nu mai aveau:)))
Roxana tot mai ai torticolisul? Poate ai trauma musculara ca mine..
Carolina nu a picat nika..sint deschisa la orice...tata zici ca moare daca -l auzi la telefon..a picat dintr-o data nu era asa...Femeia inca nu stim daca poate veni si ar veni doar o data pe saptamina..Intrebai de Adema..eu vorbesc zilnic cu ea..sint bine..miine pleaca la mare la turci...zicea ca s-a rupt de discutii..si -i jena sa apara asa fara sa mai fie conectata..
Dana...mi-e ciuda ca pleci in Ro....
Vorbiti de concedii...noi vom avea doar o saptamina in iulie..pt Disneyland...si atit...desi ne-ar cam trebui 3 luni ca sa ne refacem neuronii
Camen...3 saptamini ..Italia??? Wow...boerie!
Adela..eu sper ca cea mica sa-si revina...si nu zic mai multe! Sibiul trebuie sa fie un oras superactiv vara asta! Iesiti ..plimbati-va!
Nu am vazut nici o poza..recuperez mai tirziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

auci, am comis-o, mac sa sterg mesaju`;)) baii, si tu ce memorie ai, te iau de secretara, te bagi? adevaru`i ca la atitea fete frumoas epe-aici se zapaceste muma da` baietu`;))

quote:
Originally posted by kro

Oooo, Misiz Litlbird, ce-mi vad ochii ... Sunt onorata de asa o propunere .... Da' ia zi, pe Mister Originalitate nu-l ceruse Vrabiuta pentru Lia mica, ca eu asa imi amintesc ? ... Din pacate CocoRici e tot baiat (ma rog, asa n-i s-a spus si pana la proba contrarie il tratam ca atare) ... asa ca partea asta de intelegere cade ... Dar si asa poti sa il trimiti - stau si ei la o discutie ca intre baieti
Carolina, Felicia si Alessia
POZE

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, is in stare de soc, grecia?! nu ieeee drept
vazut edi si ana, vazut si pat iumbaretu` si stefi
andrea, la ce gradinita ai inscris-o pe stefi? la noi tot nu s-au facut inscrierile si stau putin ca pe ace... sanatate, pune-te pe picioare
ioano, pina`n avion nika nu-i sigur;))
madam spil, ajtept cu interes carava`n ieshi

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Deci..am vazut niste poze tareee frumoase...
Gabi locul vizitat de voi..parca este din alta lume...ma si vedeam cu o carte in mana...intr-un sezlong...Nepotica ta chiar are fata de italianca! ...si nu in ultimul rind...iar pleci? Vreau si eu jobul tau!

Carolina...ce fete cucuiete!! In ce parc erati?

Andrea, Stefi s-a obisnuit cu ochelarii? Vacanta frumoasa!

Biluta..io nu am curaj sa cumpar role...

Alice....s-a facut de schimbul 3?Nu ai aflat inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hihiii, Olivia, ce-mi placusi cu schimbul III ! Iote-ma, ca am aparut ! Ieri nu am semnat condica, pentru ca venii al meu sotz citeva zile in city si am stat impreuna ! Azi insa mi-e cam somn, asa ca o sa cetesc din urma si daca intre timp nu adorm, mai revin !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Mi-am facut curaj si am sunat la Laura. Urma sa -i faca Dianei testul si radiografia prin care sa se confirme daca se poate alimenta...Mi-am facut curaj din nou si am intrebat si de traumatismul maduvei...Vineri sau luni vor fi transferate in Vancouver...
Este incredibila mamica asta..nu a luat nici un sedativ....eu cred ca eram deja drogata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dragele mele dragi.

Am revenit acasa...daca acasa se numeste casa din Chicago. A fost un drum lung si obositor. Dupa o nebunie de zile mari in aeroportul din Bucuresti (de nu stiu sa se organizeze acum cand au cateva curse in plus de pe Baneasa), am ajuns cu bine...si a inceput inspectie...desi moarta de somn puiul mic nu voia cu nici un chip sa doarma, era incantata de tot ce vedea si alerga de la o jucarie la alta, de la un lucru la altul...

Bine a spus cine a spus ca sangele apa nu se face....pur si simplu de data asta pe mine m-a acceptat instantaneu si pe sot dupa vreo 2 zile...dar de atunci e dragoste mare intre ei..."tati a meu".

Nu am avut timp de nimic, am tot fost plecati pe la rude si la prieteni...si i-am dereglat un pic programul zanei....care e nemaipomenita, si nu ca e copilul meu, dar e un copil reusit...a, cu fite si bazdaci...dar tare reusit. daca va spun ca la plecare toata lumea plangea cu lacrimi amare dupa Adeluta....si-i inteleg, caci are un dar teribil de a se baga sub pielea tuturor.

Va pup acum si incerc sa va spun mai multe mai tarziu ca s-a trezit seful cel mic si drag si i-am promis ca mergem la copii.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput