Piticlonti de iulie-august 2004 (222)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaz spune:
neatza
Liliana bine ati revenit!! heheh eram sigura ca totul va fi ok...doar e copilul vostru Adeluta! abia astept sa va reveniti si sa povestiti pe indelete cum e. ati venit cu mama ta sau singurei?
Olivia hihihi doar doua? pacat
mergeti in iulie la Disneyland? super! Zarzant va fi in al noualea cer cred
asa repede pleaca in Vancouver, e deja transportabila Diana? bravo lor, chiar ca sparge tiparele fetita asta!
Dana-ema hihihi nu trebe sa cauti tu santiere, asta ziceam...is peste tot la romanika. cel putin prin orasele pe care le stiu eu ![]()
Gabi asa deci spot nou? cand intra sa il vad si eu, e pe campanie de vara?
o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Liliana bine ati ajuns acasa,asteptam povestile si poze,poze vrem!!!!
Olivia da-s cu buline tricourile?![]()
Io-s cam
in dimineatza asta,am urcat dealul cam greu parca n-am fortza,revin cu forte proaspete
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
kro spune:
Neata !
Liliana
bine ai revenit ... Ce repede a trecut timpul, sunteti deja acasa cu puiul mic ... Abia astept sa ne povestesti sa sa ne arati poze ...
Olivia ... un buchet imense de 

pentru curajul de a o suna pe Laura... Imi inchipui ca iti este f. greu ... Cand mai vorbesti cu ea spune-i ca suntem multe care, desi nu scriem la topic, suntem cu gandul alaturi de ei, urmarim noutatile cu aviditate si ne rugam pt. ei ...
Parcul in care sunt facute pozele este cel de care spunea Biluta, sugestiv numit de Edi "la tubu"
(fostul IOR - actualul Al. I. Cuza) ... Ce mai face Uka ?
Ioana, fu scurta noaptea ? ![]()

szivarvany spune:
Buna dimineata !
Sunt rupta de oboseala, aseara am stat 3 ceasuri in parcul zis jungla, de 2 x am pierduto pe Giulia prin burlane si am zbierat ca nebuna pana mi-a raspuns, se uitau cei din jur la mine si m-au "linistit" ca nici ei nu-si vad copilul 
Kim - multumiri pt informatii, in fiecare seara ne rugam si noi pt Diana, sa-i spui ca suntem toate alaturi de ea
DanaSpeel - pe unde intrati in tara ??? ??? ??? 
Polux - bine ati ajuns acasaaa, asteptam pozeleee si va pupam cu mult drag 

Amironeanu - pupici multe si la voi, tare frumoasa e Stefania
dar mai vrem poze !
Bulinuta - moama ce copii frumosi si mari ai, Edi e tare talentat 
Sunt prin zona ... spor la treburi !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Mei, nu va mai spun ca plec, ca sa nu ma mai invidiati...
Rox - de data asta filmam spotul de promotie de vara - vom da ca premii niste croaziere pe Mediterana si nu aveam cum filma cruiserul pe meleagurile noastre, asa ca trebuie sa fac un drum in Atena si apoi in Poros unde vom filma actiunea propriu-zisa... Pe micile ecrane o sa vedeti spotul incepind cu 2 iulie...Am vazut si pzoele cu Pat smecherasul - ce imi place cum ii sta cu ochelarii de soare!!!!
Polux - bine ati revenit acasa! Imi si imaginez cit esti de fericita acum - se simte din tot mesajul tau! 
Kim - 2 perechi de sandale - super! Pe mine m-a pus sotul pe bara pentru cumparaturi...cica trebuie sa tinem in friu cheltuielile - casa inghite cam tot ce cistigam noi...Dar tot o sa dau eu putin iama prin duty-free-ul din Atena, macar cu ceva cosmetice sa ma aleg...
Abia astept pozele pe care o sa le faci in Disneyland! Eu am fost doar in cel de la Paris si am fost mai mult decit incintata - ma bateam cu copilarimea de pe acolo...asa ca visul meu e sa ajung la unul din America, imi imaginez ca e mult mai spectaculos!
speel - eu ma inscriu pe lista cu intilnirea - propun o terasa in aer liber din vreun parc - oricum ai avut o super-idee!
amironeanu - vazut poze si vorba Dariei - mai vrem!
Ma intorc la lucru ca am de terminat un raport...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
Buna fetelor!!
Ce va invidiez ca puteti pleca in concedii!! Eu ma gandesc ca la anul voi pleca si eu cu cei doi copii si probabil ori ne schimbam una din masini, ori cumparam o remorca ![]()
![]()
Eu azi am o zi din aia supergretoasa de-mi vine sa ma urc pe pereti si pentru ca ma durea burta jos si nu trecea cu nospa, m-am si automedicat cu niste salbutamol. Partea proasta e ca nu se mai fabrica salbutamol comprimate si am luat niste Ventolin sirop pentru copii cica ar avea aceeasi substanta!! Bun, vad ca la 20 de minute de la administrare are deja efecte, m-a lasat burta. Poate ma duc diseara la ginecolog sa vad el ce parerea are de "tratamentul meu" ![]()
Poate aflu si ce e "surpriza" din burtica.
Hb nu ma intrebati cat e ca abia maine dimineata ma duc iar la institut, sper din tot sufletul macar un 6,5g sa fie.
Poze n-am apucat sa vad, ca am copilul din dotare langa mine (nu l-am dus la gradi azi ca nu puteam sa conduc masina, am mai iesit eu cu masina cand imi era rau si am intrat cu ea intr-un stalp plus o alta masina parcata, deci experiente din astea nu mai fac) si copilul din dotare, aka Victor, mi-a dat te-ma de casa sa ii colorez tot ce n-a putut el dintr-o carte cu Scufita, ei bine, n-a putut cam mult.
Kim imi pare atat de rau de Diana si de Laura, nici nu ma pot gandi Doamne cum s-a intamplat...am inteles ca a fost un accident de masina si fetitza nu era in scaun, asigurata? La noi Victor face de fiecare data un mega circ cu scaunul de masina, ca el e mare si nu mai are nevoie si de fiecare data trebuie sa ii "altoiesc" una, altfel nu se potoleste! Saptamana trecuta era sa se urce unul pe masina mea, daca avea eep credea ca se dau toti la o parte sa-l lase pe dumnealui!!!
Dana-speel, super idee cu intalneala, vin si eu duminica. Eu propun una din terasele din Herastrau, pe la ce ora te-ai gandit?
Faza cu sandale de piele la pret de doua cafele m-a scos din sarite, pe bune ca eu am dat pe niste papuci platforma (e drept de la Geox) ceva mai mult de 100USD. Conform cu pretul cafelei ar fi trebuit sa-mi iau vreo 30-35 de perechi.
Andries
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by kro
Neata !
Parcul in care sunt facute pozele este cel de care spunea Biluta, sugestiv numit de Edi "la tubu"(fostul IOR - actualul Al. I. Cuza)
A........... poate ne sincronizam si ne intalnim pe acolo sa ma tragi de maneca.....; voi veniti des la "tubu"?
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
szivarvany spune:
Andries - asteptam vesti bune de la eco si analize ! 
Rox - abia acum am vazut pozicile, tare putine`s, sa stii. Patrick e tare frumos 
Ma nerfati cu intalneala ![]()
Adema - pe unde esti ??? 
Mimilinca - nu mai dai nici un semn ??? 
Mey, Irrinuca tre` sa nasca ??? ![]()
Io`st prin zona ... vreau acasaaa la Giulik ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
roxanaz spune:
Gabi hihihi asa, macar niste cosmetice! ![]()
Andries salbutamol la contractii mama, ai vreo reteta speciala?
leeloo2004 spune:
Cam liniste pe aici pe forum...
Roxi - pai cosmetice ca de mers prin magazine nu am timp - doar daca au ceva magazine pe aeroport...
Mai, eu ma pregatesc de sarbatorire - urmeaza ziua sotului si apoi a mea - cu mine e mai usor ca stiu cam ce o sa pregatesc pentru colegi la servici (timp sa am...) dar cu sotul nu stiu ce ma fac...Am rezolvat si cu cadoul - am hotarit de comun acord sa ne facem cadou unul la altul, o bicicleta/stepper fixa, pentru acasa - poate asa ne mobilizam sa scapam de kg in plus ca la mincare nu cred ca putem renunta...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.