Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci eu SPER ca ne-am hotarat. ptr ca anul asta cred ca primim premiul pentru nehotaratii de pe lume. si vom pleca pe 21 sau 28 august ptr ca ptr 3 iulie cand vroiam noi hotelul preferat este in stop sales. asa ca mai am ceva de asteptat.
Mitzu hihihihi nu ne mai invidia. eu prefer sa plec fara Patrick acum cand e mic ca sa ne putem incarca bateriile. si cu el mergem separat la munte. (sper totusi sa nu mod de dor ca anul trecut!!!) eu cred ca la anul va puteti aventura in conced....daca nu cu doi macar cu unul, ca e alta viata acu'.
Daria iar veniti la constanta si nu dati nici un semn de viata?
Mihaela tare frumos sta Edi-Picasso sa deseneze pe asfalt, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

mitzule, culmea e ca nici nu am simtit ca a fost si soacra-mea cu noi! De data asta nu a mai fost asa de insistenta cu grija ei pentru Stefan, asa ca probabil de aia nu m-am simtit eu aiurea!

Cred ca nu v-am spus, dar Stefan s-a comportat exemplar! In avion a stat cuminte, s-a uitat pe geam si mi-a aratat incontinuu avioanele (pare-mi-se ca acum a devenit fan avioane, autobuzele si-au pierdut "farmecul"...), iar dupa decolare, de fiecare data, a adormit pina aproape de aterizare. E drept ca si zborul a fost destul de scurt, asa ca nu a avut timp sa se plictiseasca...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Oooo, Misiz Litlbird, ce-mi vad ochii ... Sunt onorata de asa o propunere .... Da' ia zi, pe Mister Originalitate nu-l ceruse Vrabiuta pentru Lia mica, ca eu asa imi amintesc ? ... Din pacate CocoRici e tot baiat (ma rog, asa n-i s-a spus si pana la proba contrarie il tratam ca atare) ... asa ca partea asta de intelegere cade ... Dar si asa poti sa il trimiti - stau si ei la o discutie ca intre baieti

Roxana ... la voi e alta socoteala, ca aveti marea sub nas ... Noi trebuie sa scoatem si ratustele la apa, deci concediul se face in formatie completa ...

Mitzu ... primim pupicii cu placere si trimitem altii inapoi lui Tudor si Marei

Gabi ... bravo lui Stefan pentru ca e asa cuminte in calatorie ...Ale mele nici in masina nu au stare, cred ca un avion ar avea ceva probleme de echilibru cu ele la bord

Si ca tot am amintit de Vrabiuta ... ce o fi cu ea, ca nu a mai semnat condica de mult ... Parca la ultima postare zicea ceva de o schimbare de job ... mai stie cineva ceva de ea si Lia pui ? ...Dar cu Adema a mai tinut cineva legatura, ca si ea are multe absente ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Azi am vazut o gramada de poze, toate pline cu peisaje frumoase si cu copii superbi! Nu nominalizez ca sigur uit pe cineva!

Noi suntem bine, vroiam sa-mi iau joi si vineri concediu si sa plecam la Sucevita, dar o lasam pe alta data, in schimb pe 22 iunie plecam la mare! Se pare ca sunt prima care plec oficial in concediu, plecam la Nisipurile de Aur, pana pe 30 iunie (si dupa aceea voi ofta de fiecare data cand veti pleca voi in concediu)

Vineri am inscris-o si eu pe Stefi la gradinita, acum sa vad cand incepem, eu ar trebui sa nasc in jur de 10 septembrie si tare as vrea macar sa o duc eu in primele zile. In rest nimic notabil la noi, am mai iesit la gratar (doua duminici la rand, adevarat record), ieri am fost la o petrecere la McDonald's si Stefi a fost super incantata. S-a reamenajat parcul de langa noi, Stefi a fost suparata cateva zile ca dadusera leaganele si vechiul tobogan jos, dar acum au pus altele, plus o super groapa de nisip unde se joaca Stefi cu orele. Duminica, dupa ce am fost la iarba verde de la 10 la 5 si nu a dormit decat 15 min in masina la intoarce, a mai stat o ora si jum la nisip, dupa ce s-a descaltat si si-a dat bluza jos si cu greu a convins-o tati sa nu-si dea si pantaloni scurti jos.

Bebitza este bine, inainte sa plecam in concediu ma voi duce la ecografie, eu in schimb sunt anemica (si fierul si hemoglobina sunt sub limita, asa ca incep sa iau fier) si incep sa am probleme cu picioarele (nu-mi mai vine nimic si la Stefi nu am avut astfel de probleme).

Hai ca fug inapoi la treaba, sa nu ma dati disparuta, ca va citesc aproape in fiecare zi.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

iata ca m-am invrednicit sa pun cateva poze de la petrecerea de sambata. din pacate duminica nu am avut aparat de fotografiat dar remediem problema la urmatoarea plaja. iaca-ta aici: http://community.webshots.com/album/559322818DlGuoV
Andreea m imi pare bine ca sunteti ok si sper sa se remedieze problema cu anemia....care e destul de comuna la gravidus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salut.De taclale n-am timp acum insa pun si eu o intrebare:Ce ziceti de un suc sau o cafea in vreun parc ceva da sa aibe si terasa prin apropiere in Bucuresti pe data de 17 iunie?mai precis de duminica intr-o saptamina?Ca acu nu vreau sa par rea dar vad ca nu v-ati mai intilnit in grup,asa ca initiez eu o intilnire.Cei drept eu pot numai pe 17 dar avind in vedere ca e duminica si vara,m-a giondesc ca nu e rau sa v-a invit la o intilnire.Va las pe voi cele care puteti sa veniti sa alegeti o locatie faina,ca io-s deh provinciala.Multam si sper ca listuta sa fie mare pentru ca personal vreau sa vad cit de multi copiluti si mamici.va pupez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Moama, ce freza cool are Patrick ... Roxa, sa-ti traiasca flacaul ... pe zi ce trece se face mai frumos

AndreeaM bine ca ne mai dai vesti despre voi ... Poze noi cu Stefi nu ai ?

Edit: DA, DA ... eu sunt deacord cu intalneala ... si ma inscriu prima pe lista ... Voi lipsi doar daca apare ceva neprevazut intre timp, dar sper sa nu fie cazul ... Dana super idee, abia astept sa ne vedem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Super, o intalnire! Eu astept poze

Roxana, stiu ca este ceva comun, probabil este si din cauza de alimentatie (mananc putin cam aiurea), dar tare mai ma simt obosita, desi dorm cite 8 ore si dorm adanc. Si probabil si anemia este partial de vina.

Poze nu am pentru ca avem aparatul stricat. Uite o poza recenta a Stefaniei sin albumul surorii mele aici

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Andrea,initial imi propusesem sa fac caravana ,adicalea sa vin si pe la voi,prin iesi,da Ricu meu e teroare,nu m-a incumet la asa ceva.Si asa groaza cit casa pe capul meu,ca sigur n-o sa-i placa in Ro,n-are jucariile lui,atita loc de alergat ca acasa si multe multe alte incoveniente dintre care ar fi lipsa buldozerelor si excavatoarelor si tractoarelor si mai stiu eu la ce beleste el si tat-su ochii pe aici pe afara.
Caro,iti dai seama eu cit vreau sa v-a vad pe toate ,sa vad mogildetile sa-mi spuna care ce si cum au invatat,sa stau la taclale cu copilasii e una din marile mele placeri pe lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Dana io-s pentru caravana,is prima pe lista la Ieshi,asa poate ne intalnim si noi moldovencelebtw,excavatoare,tractoare si alte alea avem si noi
Ok, deci s-a dat start la "batalia in concedii",mmmmm stai sa vezi cand o sa inceapa sa curga peripetiile din concedii...Roxi peisajele sunt superbe io recunosc ca te invidiez de mooor pentru faptul ca plecati singurei,,...ce de victime o sa faca Pat cu ochisorii lui
Carmencita io zic ca ar trebui sa ei bona cu tine in Italia sa aiba grija de tzucurei si sacrifici papagalul
AndreeaM chiar ma gandeam zilelele astea la voi daca ati scapat de varicela,bine ca nu s-a intamplat nikpupam Stefania cumintica si samburelul!
Tati este cu cupilul afara,io fac supitza si curat,dar trebuie sa ma odihnesc din cand in cand pe forum

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput