Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - cand mereti in concediu ??? Faine locuri ... luati si cupilu` din dotare ?!
Noi vom merge 1 saptamana la Constanta si sunt incantata

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hmmm, fremoooss, seamana cu marasestiu`;))

quote:
Originally posted by roxanaz
[uite ca sa ma razbun pe voi unde o sa mergem in conced: http://images.google.com/images?hl=en&q=oludeniz&gbv=2 . va place?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, multumim mult de aprecieri, sunteti niste dragute, ca de obicei!
caro - verii s-au vazut pentru prima oara acum, Alessandra insa nu prea are cu cine sa se joace pe acolo si il astepta pe Stefan cu sufletul la gura! Plus ca ea cred ca e la virsta la care copiii mai mici o responsabilizeaza, asa ca s-au distrat de minune! Si da, Stefan e asa de sociabil intotdeauna, se imprieteneste imediat! Am aruncat si eu un ochi pe pozele voastre - frumoase fete ai - plus ca mi-ai dai idei - o sa mergem si noi la plimbare prin Gradina Botanica pentru ca nu am mai fost demult...de role eu nu zic nimic ca nu-l vad prea curind pe Stefan pe asa ceva...
Roxa - pare super destinatia de vacanta - sa inteleg ca pina la urma v-ati hotarit tot pe Turcia? Cind plecati?
Carmen - pai va urez de pe acum vacanta placuta!!!!

Eu saptamina viitoare iarasi plec pe coclauri - am de filmat un nou spot si il vom filma in Grecia, asa ca saptamina viitoare sunt in Poros si Atena...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetele!

Am citit si eu un pic din urma si am vazut si poze

Kro inca odata felicitari pentru Atelier si astept poze de la Fus-Fus, la noi cand a venit a fost super Ana a fost vedeta si toti colegi ei au fost de nota 10 sper ca si Felicia sa fie la fel de incantata.

Dupa cum observ eu in general se practica pe aici invidia pentru concedii care mai de care
Noi stam acasa asa ca.....

Cat despre role pun si eu poze cu ai mei sa-i vedeti mai ales ca Edi s-a incumetat sa urce cu rolele si pe o gramada de nisip si ne-am distrat privindul pe furis cu cata ambitie incerca sa ajunga in varf.
Mai sunt si cateva poze de la concursul de desene pe asfalt unde puteti admira si opera lui EDI- Picasso care nu a vrut sa-si primeasca premiul preocupat fiind sa stranga toate cretele si sa le puna la loc.

http://community.webshots.com/album/559322210VafBLk

Vizionare placuta!

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Vazut si poze cu puiuti de Mihaela-biluta! Ce preocupat era Edi la desenat - felicitari pentru micul pictor! De Ana nu mai zic ca e deja o domnisoara! In ce parc ati fost?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

In ce parc ati fost?

In fostul IOR partea care se cheama acum Alexandru Ioan Cuza intrarea de la locul acela de joaca cu multe tuburi Baba Novac colt cu Campia Libertatii , noi ii spunem mai pe scurt "la tubu" denumire aleasa de Edi care una doua zice " mami veau la tubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Carmen, sorry...dar nu ai reusit sa ma scapi de invidie ... Noi tot in stol zburam de obicei, asa ca m-i se pare normal ... De Coco al vostru ce sa zic ... daca crezi ca se intelege cu CocoRici al nostru poti sa il trimiti ... poate asa ne incuscrim

Daria, nu ... rolele se incalta pe piciorul gol ... E adevarat ca Alessia poarta 25 - 26 la picior, dar poate am spus prostii ... Verific cand ajung acasa si iti spun exact ...

Roxi ... infingi cutitul in rana ? ... Super peisaje ... sa va distrati si sa va intoarceti cu bateriile incarcate

Biluta ... am vazut pozele cu artistii tai ... Bey, nu-mi venea sa cred cand l-am vazut pe Edi singur cu rolele ... apoi am observat ca sunt cu doua randuri de roti ... Dar chiar si asa, se tine f. bine pt. varsta lui - felicitari ... Nu am stabilit inca cu Buggy cand va avea loc evenimentul ... dar Feli abia asteapta

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, coco ie baiat, CocoRici e fetita? adeka, nah, la o adeka, ionu` nu ie arvunit;))
roxana, , super peisajele

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Kro -- si daca iti spun ce uimita am fost eu cand l-am vazut prima data caci si le-a pus singur in picioare (desi sunt mari de el fiind 28-30 (au fost ale Anei)) si a inceput sa mearga cu ele prin casa ca si cum asa ar fi mers decand lumea. Spre deosebire de Ana care cu greu a putut sa se tina in ele si sa invete sa mearga la el a fost ok din prima dar ii e frica cand prinde viteza de aceea cel mai mult prefera sa pasesca cu ele decat sa alunece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Revin si eu, ca am apucat sa vad ceva poze si sa mai citesc pe aici.

Gabi, foarte frumos oraselul si foarte frumosi si voi! Cum a fost in calatorie cu bunica? Cred ca nici nu ti-ai dat seama ca a fost si ea pe acolo, nu?

Daria, deci asa cu porcusorii....si varul meu are, dar el ii tine numai in acvariul respectiv, care e destul de larg ca sa nu sufere, asa ca nu se face foarte mare mizerie. dar imi inchipui ca Giulia sta tot cu ei in brate. Oricum ai fost curajoasa...eu tocmai am dat renuntat la pisica pe care o aveam de 6 ani (i-am dat-o lu soacra-mea), ca nu mai faceam fata si cu curatatul dupa ea si cu copiii.

Roxi, super arata! Oricum mie imi vine sa-mi tai venele cand va aud de Italia, Grecia, Turcia, etc. Si de concedii in general! sa va simtiti bine! (haha, zici ca sunt basescu)

Kro, felicitari pentru reusita fetelor! Sunt foarte frumoase, iti trimit pupicii luio Tudor pentru ele

Alice, nu cumva m-a sunat Ghizmoul mic azi pe la 15, ca era un baietel la telefon, care m-a intrebat "Bine?" . Si mi-am amintit cum ziceai tu ca eu sunt prima in agenda ta...daca e asa ar trebui sa conversam mai des. I-l dau pe Tudor la telefon sa vb intre ei

Mergi la inceput