Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am uitat sa-i spun si eu roxanei ca sunt cu brisca la beregata...:)))

Dar ma bucur ca voi ati avut weekend frumos...La mai multe...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu stiu de ce s-a trimis mesajul de doua ori..am incercat sa--l sterg..cica nu am voie :))
Cristalina..eu nu am priceput faza cu tanti...nu-i mai convenea plata? Si daca da nu putea sa spuna direct??? Lsa ca dai tu jos cind te vor alerga doua minde ..nu una:))
Carolnia super proiectul!!!! Stai tu linistita...acum ma agit..se pare ca gasesc o tanti care sa merga o data pe saptamina la tata...Multumim de intrebare...toti tatii sint ok
Daria asa zici..sa asteptam cu animalutele?

Io am dat in boala cumparaturilor...vin cu sacul acasa:))

Trebuie sa-mi fac curaj sa sun la Laura , asa i-am promis....mi-e taree greu..mama a murit in acelasi mod...fractura de coloana cervicala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, felicitari, uauu, da` au talent fetili tale! ai mei n-au cu cine semana, la mine cind venea vorba de desen sau lucru manual plingea tuata casa;))
olivia, sa ne zici ce-ai vb cu laura
acu mai citii si de sara, uofff, uoffff

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
azi noapte am dormit, traiasca arcoxia. deci drogata e bine
chiar, ce a fost cu linistea asta ieri? sunteti in refaceri?
Olivia imi pare bine ca nu a dat inapoi pansdispanul, abia astept sa vad cum a iesit! si mai vreau sa stii ce ai mai luat...si eu dau in aceeasi boala zilele astea....nu stiu de ce.
Cristal las maica ca ai tu timp sa dai jos kilele alea. sa aiba Samburica mica provizii bune....dupe aia la cura!
aici sunt nori si ceata zici ca esti in twilight zone. ciudat rau de tot. asa ca ma tratez cu cafea (panaceul universal )
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,de pe meleagurile mereu insorite,si io am dormit un pic mai bine azi noapte...
Cristalina vaz ca simtul umorului este intact,felicitariai dreptate cu bicicletele si a noastra s-a rupt cand s-a asezat o fetita mai mare pe eaasa ca Botoshica n-are nici o vina..pupam fetele
Olila ce cumparaturi ai mai facut,tot rochii,te pregatesti pentru litoralul romanesc?..io mi-am lua o bluza rosie cu buline albe asa ca m-am gandit la Dana speelcand am cumparat-o ,mi-am propus sa-mi cumpar si o bentitza cu buline
Daria mai traiesc porcusoriiarata bine oraselul copiilor!
Kro felicitari pentru printese,dupa ce ca-s si frumoase is si talentate!
Hai sa avem o zi buna
Alice n-ai semnat condica la schimbul III sunteti ok??

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Sunt din nou refugiata (de razboi) in birou...ca sa pot si eu sa mananc de dimineata ca altfel nu mai apuc...:)
Ioana, si posesorii bicicletei rupte de noi au fost de treaba ca si voi, dar lu' tanti Ioana i-a intrat frica in san, ca nu toata lumea e asa intelegatoare, sa nu o ia lumea la rost...:)))
Asa ca in preajma bicicletelor o trage pe Maria dupa ea de parca trage catzelul de lant...hehehe

Olivia, drept sa spun nu stiu ce nu i-a convenit, insa eu pe mine nu pot sa ma schimb, pe Maria nici atat, salariul e singurul pe care puteam sa-l modific (sa zica mersi ca nu l-am scazut!)
Adevarul e ca Maria s-a obisnuit cu ea si ea cu Maria, ar fi pacat sa plece. Dar nu trebuie sa abuzeze de faptul ca-s pontoasa, ca sa nu stie..:)

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Semnez si eu condica. Am avut iarasi o zi cu Murphy, dar s`tem ok cu totii, inclusiv poarcele de guineea (probabil sunt fetite, Giulia le tot verifica daca au vulva sau apare penisul).
Cristal - pt optimismul pe care ni-l transmiti ! Pupam cucuietele !
Rox - nu trebuia sa pui niste pozeee ?!
Sunt pe aici, cu dejtu` pe effaiv !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata !

Multumesc pt. aprecieri ... dar nu e cine stie ce... Nu stiu daca ati observat, dar participarea la concurs nu a fost prea mare luna asta ... asa ca sansele de castig au fost destul de mari ...

Olivia ... ce bine ca tatii sunt mai bine ... Sa intelg ca pentru moment ai gasit alta solutie si treaba cu centrul de ingrijire cade ?
Ioana, asa deci ... esti in tendinte ? ... Asteptam poze ... cu buline ...
Roxa ... unde sunt pozele ? ... Uite, eu am fost harnicuta si am pus poze din week-end: http://family.webshots.com/album/559313491VUALvX
Daria, ce tare ai fost cu cautatul porcilor la sex
Cristal ... pupa botosicile din partea mea

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Caro i-ai luat role Alessiei,mamaaa daca le vede a mea ma bate zilnic la cap,exact asa-si doreste,btw dar ce numar sunt?
Mandra mea azi face 2 ani si 11 luni,yupiiasa ca azi dimineatza imi explica cum o sa facem impreuna tortul peste o luna "eu bat oule si tu pui faina",si musai trebuie sa fie cu Alba si piticii..problema este ca io muma'sa nu-s asa de priceputa asa ca trebuie sa incep cautarile pe la cofetarii,iar tortul il va face bunica de la Buzau

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Sa va mai zicem si de noi sa nu ne dati disparuti.

In general suntem bine, sanatosi, atata doar ca in afara de copii nu mai facem mai nimic. Sibiul fierbe, sunt spectacole peste tot, dar noi nu apucam sa mergem la nici unul. In fiecare we sunt focuri de artificii si noi, dotati cu toate programele date jos de pe net, stim ca acum incepe /se termina festivalul de teatru, acum incepe/se termina festivalul de film, etc, ne uitam pe programe si stim ce spectacole am pierdut . Am reusit sa iesim intr-o singura seara, doar noi doi, dar dupa o ora am fost chemati acasa ca se trezise Mara si buni nu putea sa o linisteasca nicicum.

Tudor a trecut printr-o repriza de constipatie psihologica. Adica nu vroia sa faca kk si il retinea, de teama ca il doare, (pentru ca cu cateva zile inainte fusese constipat si l-a cam durut). Asa ca desi scaunul era moale, nu vroia sa faca. Intr-o zi (cand a fost cel mai rau), m-am chinuit 7 ore (!!!) sa-l conving sa stea pe olita. In tot timpul asta se invartea pe langa mine maraind ca il doare fundutul si burtica, dar nu vroia nici macar sa se aseze pe olita. Intr-un final l-am convins sa stea, si a facut in secunda 2. In rest, fara pampers ziua, aproape fara accidente. Noaptea umple un pampers de da pe dinafara.

Mara e in epoca achizitiilor motrice. A invatat sa faca tzup-tzup, adica eu o tin de sub brat, iar ea se impinge in picioare si tzupaie. Activitatea asta ii ocupa cam 80% din timp. O face si cand suge, adica isi impinge picioarele deodata, ca si cand ar sari. In plus, se ridica, daca o tii de maini, direct in picioare....A, si cand suge, cu sanul in gura, se intoarce pe burta si asa mananca. . Nici nu stiam ca sanul meu se poate lungi atat de mult. Uite asa ne descoperim noi cu copiii astia noi limite...
Asa, si doarme foarte prost noaptea, din cauze necunoscute, dupa ce, pana la 6 luni a dormit foarte bine...

Cosmin pleaca pentru o pentru cateva zile la Bucuresti, pentru niste examene care i-au mancat nervii zilele astea, asa ca ramanem singurei

hai ca mai revin, ca sunt solicitata

Mergi la inceput