Piticlonti de iulie-august 2004 (222)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
Goango la multi ani pentur implinirea celo 20 de primaveri!!! sa fii sanatoasa si la punga groasa si sa te iumbeasca baietii tai la maxim!
am dormit ingrozitor azi noapte, adica deloc, de la nenorocitul ala de torticolis. ma doare in continuare ceafa si gatul...si nu imi gasesc pozitia in care sa nu fac ca trenu' in gara
Carmen super funny domnu originalitate...da pentru ce a primit premiul, nu l-ai chestionat??
Olivia unde-s pozele cu pandispanu'? sigru ca 2 cm sunt in norme, e foarte bine. am uitat sa precizez: nu va asteptati ca prajitura sa creasca la fel de inalta ca una fara fructe, nu are cum, ca sunt grele si umede, trag aluatul in jos. pupici!
Alice imi pare bine ca ti-a iesit...ai terminat jumatate de tava? la multi ani tatalui tau sa iti traiasca sanatos! iar de certuri....ce sa zic, imi pare rau. sper ca totusi sa se rezolve.
noi am avut un week end frumos, sambata la petrecere de copilasi (o sa pun ceva poze diseara), noi la concert seara si duminica la plaja...unde bineinteles ca copilu' nu a rezistat si s-a bagat in apa...care e rece ca gheata
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, si io am dormit repidi, m-am culcat la 1, la 2 lu` ionu` ii u sete, cre` ca pe la 3 venira aia de la salubris sa ridice gunoiu` si o ora mai tirziu venira si aia de la primarie sa dea cu solutie pentru tintari, nu va mai spui ce putoare era, bleahh
roxana, ceva intrebari si chestionare din scufita rosie;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Sunt coma, voi recupera la pensie tuoate oboselile. Ma resemnez. WE a fost un dezatrsu, eu un pachet de nervi, Giulia bagata`n priza. Ce mai, k la nebuni.

Lia - am vazut frumosii, moama da` mare a mai crescut biciclistul, tare frumos e. Iar a`mik, motzata, o minuneee, e perfecta, Liooo, iti zic si io !!!
Am vazut-o pe Gorodica, taaare frumoasa e asa baietoasa !
Kim -

Sunt prin zona, treceti si semnati condica de luni !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata' !

Scriu repede, ca mai tarziu nu mai apuc ...
In primul rand ... LA MULTI ANI ADINA ! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita !
Olivia ... sa stii ca nu te-am uitat, dar nu am reusit inca sa dam de domnul de care iti vorbeam, mai incercam ... Multe pentru ceea ce faceti cu Laura ... Cum mai sunt tatal si socrul tau ?
Roxi, ce bine de voi ca aveti plaja asa aproape ... Asteptam pozele ...
Lia sa-ti traiasca minunile ... Doamne, ce frumosi sunt - blonzi si cu ochii albastrii ... Sa pui mai des poze, ca ai cu ce sa te lauzi...
Vazut Giulia cu cadoul - o dulce ... si Mariuta echipata de sport - si ei ...
Carmen ... felicitari pt. Mister Originalitate ... Asta da surpriza

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Si ca sa ma laud si eu putin dau copy/paste la un quote de la topicul cu Atelierul piticilor (pentru cine nu stie ... copiii fac anumite lucrari dupa o tema data - luna asta tema a fost sistemul solar)

[quote]Originally posted by Caprioara

[b]Si castigatorii de luna asta sunt...

Grupa I - Alessia, fata lui Kro
Grupa II - Andrei, baiatul lui Katty
Grupa III - Felicia, fata lui Kro

Felicitari castigatorilor !!!

Si aici aveti linkurile cu lucrarile fetelor:

sistemul solar - Lucrarea Feliciei

sistemul solar - Lucrarea Alessiei

Mergi la inceput

Fut si eu poze ca io nu am apucat sa fac, uitati ce orasel au acum oradenii mici
E locul ideal sa-ti pierzi cupilu`, sa ramai fara voce si sa-ti iasa peri albi urland si cautandu-l !

Leeloo - special pt tine: porcusorii. Daca ti-e mila de animale ... NU cumparaaa. Porcusorii nostri au facut baie, au fost plimbati in tot ce se poate, pupati, imbracati, dati huta-huta, cam tot ce-ti poti inchipui, tinuti in brate cu orele. Marea mirare: dc astia nu stau in fund ?!... Deci Giulia a facut cu ei de tuoateee ... Dar au supravietuit. Cert e ca eu mi-am putut face treburile in liniste. Deci sunt super si ocupa cupilu` muuulte ore, dar saracele prin cate au de trecut

Carmen - noah nu ne zici pt ce a luat Ionut diploma ?

Mergi la inceput

Felicitam fetele de Kro !!! Artiste in toata regula ! Si cu acte doveditoare !

Si eu m-am uitat de multe ori pe acolo pe la subekt ... dar m-am gandit ca Giulik e prea mik ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Karo felicitari mama! sa ne arati si noi lucrarea Alessiei!
Daria misto de tot chestia aia. io zic sa nu urli si sa nu te stresezi ca nu are pe unde iesi de colo. deci e safe. (bietii porci)

edit ca am vazut lucrarile. scuze, is chioara de somn acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ati dezertat toate??/
Zilele aste pun si pozele cu pandispanul(sa-i vedeti mirarea sotului cind a vazut ca fac poze la o prajitura obisnuita!)..Pentru prima dat nu a dat inapoi pandispanul!!
Roxa astepta poze..S-a distrat Pat? Fost la plaja..invidia ma maninca!

ma duc al treaba...cica azi pleca la 9..10 seara...super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara,

La multi ani Adina!
Carmenm, pune moarea la rece ca nu se stie cand termina de chefuit ...ca deh, e majoratul...hihihi

Tocmai trece in plimbare Maria pe sub geamul de la birou...respectiv tanti Ioana trage de o mana si mandra mea se intinde dupa toate jucariile, biciclete celorlati copilasi....hahaha
Ca la catzei...Maria maraie si trage spre o masina si tanti Ioana trage de ea..."Maria, stai cuminte, nu e voie!" "Maria, hai incoace"
Asta de cand s-a asezat Maria pe bicicleta proaspat cumparata a unui copilas si a rupt-o...
Nu e de ras... dar o fi Maria mare insa astia fac niste bicilete de zici ca-s din sarma.

Felicitari premiantilor, Mister Originalitate si printeselor lui Kro!
Pupam Giulik posesoare de porcusori si pe "baietelul lu' tata"...hehe
Lio, sa-ti traiasca piticii, niste frumosi.
Aveti cu ce va mandri mamicilor.
Noi la capitolul poze stam prost...n-are cin' sa ne pozeze.

Azi fusei la doftor ...cica si oficial nu mai sunt lauza si intrai prin magazine poate ma lipesc de o haina, ceva si pentru mine...Maaare greseala! Cand cumpar de la magazinul satesc nu pare asa tragic, dar cand m-am pus pe probat (eu si cele 20 de kile in plus...) si am vazut cat m-am deformat m-a apucat disperarea...
Insa pana ma duc la servici nu actionez pen' ca vreau ca Priana si Joiana sa dea tot ce se poate...:))))

Gata pauza (ca ma invat cu binele...:)).
Semnat condica de luni: grasana.
O seara linistita tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput