Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 6
mygirl spune:
LA MULTI ANI PUILOR NOSTRII, SA AIBA O COPILARIE FERICITA SI LIPSITA DE GRIJI!!!
Azi mi-a facut Alexandra doua bucurii - dimineata s-a incaltat singura cu adidasii cu arici, iar la gradi a fost prima zi in care nu numai ca nu a marait dimineata, dar a si plecat de langa mine si s-a dus in sala de mese la colegii ei. Stie ca azi e o zi speciala, aseara am facut tortulete impreuna, unul mai mare pentru gradinita si unul ptr ea. Dimineata i-am cantat "la multi ani" si a fost tare incantata. Sper sa se distreze bine la gradi, fiecare parinte a adus cate ceva bun pentru copilasi. Daca si azi e ok, ar fi prima saptamana intreaga de stat la gradinita fara sa se lipeasca de ea raceala sau alti virusi, Doamne-Ajuta!
EllyB, si eu am patit la fel cu Alexandra, primele doua zile a fost incantata, dar urmatoarele zile, cam o luna de mers la gradi cu intreruperi, a marait in fiecare zi dimineata, o smulgeau ingrijitoarele din bratele mele, o lasam plangand si plangeam si eu in drum spre serviciu. Dar m-au asigurat ca doar la despartire face asa, in rest e un copil cuminte, colaboreaza la lectii, mananca si doarme bine. La 4 cand o iau e fericita, pupa educatoarele, face cu mana la gradinita si spune ca vine maine.
Ioana, felicitari ptr scapatul de suzeta, ma bucur ca metoda mea v-a fost de ajutor!
Nelia, imi pare tare rau ptr fetita, iar dc pot sa ajut cu sufletul ma alatur grupului care se va ruga ptr viata si insanatosirea ei, numai sa-mi spui care este ora Romaniei corespondenta cu ora 15 a Canadei.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
fran spune:
La Multi Ani copilutzi !
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi !
Maine cred ca venim si noi la muzelul satului la 10,30. De 11 aug nu stiu ce sa zic, s-ar putea sa fim la mare. Apropo de mare, am luat bilete pentru 7-19 iunie la Saturn, la h.Cupidon, o sa o duc pe Iepu cu ai mei si apoi ii las singuri acolo. Sper sa se descurce. Am luat 2 camere pentru 7-13 iunie si apoi doar una pentru 13-19, in ideea ca plec cu ei din 7 si ma intorc duminica. Am primit si ok de la serviciu pentru CO in 7 si 8 iunie-deci o sa stau si eu cu ei primele 4 zile. Si urmatorul we ai mei se intorc acasa si raman eu cu Paul si Iepu inca 4 zile. Cam complicat, dar in felul asta Iepu' sta 12 zile acum(si eu doua we
) si sper sa mai prindem macar 10 zile si in august. Ca anul trecut i-a mers tare bine la mare. Toata afacerea-adica 2 camere prima perioada si apoi doar una a costat 10 mil (cazarea), ceea ce mi se pare ok. De la mareea am luat biletele, la eximtur era un balamuc general si nu mai aveau bilete pentru 13-19 iunie.
Adina-pensiune la munte mi se pare ok cea de la Bran, vila Alyssa. Eventual cere camera 5
, ca deja am stat si eu si Gabitza acolo![]()
Chris-am si uitat sa zic ca am mai pus poze, noroc cu tine
Avem poze din concediul de la Bran, sunt si de la vila alyssa.
Chiar pentru 11 august v-ati gandit unde faceti intalnirea, ca eu citesc din 2 in doi...
Elisor-ma tot gandesc la tine de cand ziceai ca ti-e frica de moarte/boli si vrei sa faci parte cat mai mult din viata copiilor tai. Ca si pe mine ma bantuie aceleasi ganduri...
Monu-multa sanatate si tie si la printzese...Parca sunteti abonate la raceli...Iepu' a facut in toamna si in primavara cate o tura de 30 zile de Lantigen B si intre ele a luat in fiecare saptamana cate un tubuletz de oscilococcin. Si a fost bine, nu a racit deloc. Acu' probabil ca efectul variaza de la copil la copil dar poate merita sa incercati...zic si eu...
Ati mai aflat ceva de Gusta?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
denisa73 spune:
Multumim pt. felicitari! La multi ani pt. fratiorul Dragosel si pt. surioara mara Augusta(acum am aflat abia ca mai are si o surioara de zi)!
La multi ani pt. toti copilutii.Sa cresteti mari si sanatosi, sa fi-ti plini de bani si norocosi!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni
gabitzam spune:
Deci pina la urma cine mai vine maine in Muzeul Satului la 10:30?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Raluca sper ca ai avut o zi usoara la servici (prima za), dar mai ales sper ca ati trecut cu bine amandoua despartirea de la prima ora.
Fran probabil asta inseamna a fi mama, pe langa bucurii si fericire mai e si reversul, grijile si teama de a nu se intampla ceva rau...din pacate se intampla si tragedii...traim cu speranta ca ai nostri copii vor fi mereu paziti de ingerasul lor.
Am recoltat fara probleme pisulicul, i l-am lipit la locul cu pricina si cand am controlat-o il avea gata de donatie.
Bianca doarme deja, dupa ce si-a consumat energia in mall cu o mare masa de copii, 99% copii de scoala, printre care si Nande al ei, fara el nici n-a vrut sa urce pe scena la dans, doamne cat il poate iubi!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ChrisDun spune:
Gabitza, si noi venim maine dimineata la Muzeul Satului.
Adina, mistoooo de tot Kiddyland !
Nelia, sa ii ajute Dumnezeu !! Imi este frica sa citesc subiectul de la generale, mai ales ca una din cele mai mari spaime ale mele este legata de accidentele rutiere. Mi se pare cumplit sa fii implicat intr-un accident rutier, mai ales fara vina ta ! Am avut un coleg de serviciu care, in drumul spre mare, a intrat sub un camion si si-a omorat cei mai buni 4 prieteni
El a scapat...
Eli si Fran, si eu imi doresc sa o vad mare si sa o pot ajuta cat mai mult, mai ales ca lumea spre care ne indreptam nu o sa fie una pasnica.
Eu o sa mai intru diseara sau maine dimineata, sa vad ce ati mai stabilit cu intalnirea ... Week-end placut !!
babygirl spune:
Eu as veni maine la Muzeul Satului, dar e un noroi in parcuri..tocmai ne-am intors din herastrau murdare-murdarele. CIne mai vine?
Eu as merge in seara asta la Kiddyland. Ce ziceti? Mai vine cineva?
Am facut pana la urma rezervare la Vila Alisa din Bran. Doar din 20 IULIE mai aveau locuri libere!
simona_filipas spune:

In primul rand LA MULTI ANI tuturor copilasilor pe care nu i-am felicitat de ziua lor.Sa aveti noroc, sanatate si tot ceea ce este mai bun in viata.
Am citit pe diagonala.In 15 min 2 cap...
.Sigur nu-s in stare sa raspund ca nu mi-a ramas nimic in creierii mei atrofiati.
Cuscra,Elisor,Laura,Olga
multumim ca v-ati gandit la noi.
Noi am fost internati in spital.Am ajuns luni dimineata la urgente cu deshidratare severa,pneumonie,gatul copt...etc.Duminica dimineata a inceput cu varsaturile apoi diaree.Seara isi mai revenise.Luni dimineata a ramas Vasi acasa cu Dragos si nici n-am ajuns bine la servici ca ma si suna ca il duce la urgente ca e bleg rau de tot si nici nu-si poate tine ochii deschisi.Nu va povestesc cum am ajuns la spital.Acolo perfuzii, antibiotice si tot tacamul.N-am fost buna de nimic
.Norocul nostru a fost ca de la varsaturi si diaree s-a deshidratat ca altfel ajungeam la convulsii urate.Marti parca se mai inzdravenise ceva ca mircuri sa o luam de la capat cu varsaturi si diaree.A fost cumplit.Mi s-a rupt sufletul in miliarde de farame cand l-am vazut asa mic si neajutorat.A fost intepat in toate venele si n-a zis nici car nici mar.Sincer am imbatranit cu cel putin 5 ani intr-o saptamana de spital.Conditiile de la spital le stiti si voi....
Groaznice.Acum e mai bine.Am scapat si de spital, si de tratamentele inumane.Ramane sa-l mai vada doctorita luni dimineata dar in general e ok.Eu oricum am ramas traumatizata asa ca intru in disperare cum nu mananca sau cum incepe sa tuseasca.
Promit sa va scriu mai multe luni ca-s in concediu medical.Mi-am dorit sa mai stau acasa dar nu asa...
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
elly_b spune:
LA MULTI ANI INGERASI!!!!
SA NE TRAITI, SA CRESTETI MARI, SANATOSI, CUMINI SI FRUMOSI!
Multumim de felicitarile pt olita
A doua noapte fara pampers si fara pisu .... si unde mai pui ca nu am mai trezit-o noaptea. De-o da Dumnezeu so tinem tot asa 
Ieri am fost cu ai mei sa o iau si am lasat-o pe mama sa intre. Gaga era in fundulet si se juca. Cand a vazut-o a urmat un ..... „Maeeeee!!!” si o mare baltoaca de pisu ... ![]()
Apoi mi-a povestit cum a fost teatrul ... a vazut Scufita Rosie si „Capra doi, trei” 
Simona .... mama draga, prin ce-ati trecut voi. Multa sanatate Dragoselului si insanatosire grabnica 

Onixone, urmeaza o perioada de relax pt tine ....
Nelia eu zic macar sa incerci. Si eu cam tot de o luna am inceput si doar in ultimele 2 sapt intensiv. Si cu casele straine asta e! Sa intoarca capul. Si eu m-am carat cu olita dupa mine peste tot. Mai putin afara. Dar ma gandeam sa-mi mai cumpar una sa o tin in masina(va fi mai greu cu intretinutul „curata”). Deja avem 4. si la mare ar fi chiar pacat sa tii copilul cu pampers pe ea. E muuuult mai usor decat mi-am imaginat eu. Chiar ma asteptam sa port razboaie de gherila. Cred ca trebuie sa nimeresti momentul.
Cat despre Laura .... ![]()
Elisor, da stiu ca ti-au chinuit pitica .... tare mi-e mila de ea. Si de copiluti in general la analize si diverse injectii .... habar nu au ce li se intampla
Oana, pupici Alexandrei
. Exact asa face si ea acum. Moaaaama..... s-a incaltat singura?!? Noi reusim doar papuceii sa-i punem ![]()
Vreau si eu maine la intalneala. Problema mea este ca acum trebuie sa ajunga tati acasa. Si cum ne vedem doar in we si nici in toate we, programul ni-l facem cu el. Primiti si tatici?
Eu as fi vrut sa o luam pe gaga mai devreme de la gradi si sa mergem cu ea la un club de copiluti.
Babygirl si eu ma gandeam la Kiddyland
, mai ales ca este aproape de mine. Noi am trecut o data pe acolo si am crezut ca este un magazin de copii. Am intrat si cand colo ...mare party, mare. Nu mai tin minte detalii, asta eram anul trecut si am iesit destul de repede.
Dar eu nu inteleg cum se procedeaza. Adica peste tot spun de partiuri si meniuri de copil etc ... dar cum faci daca te duci fara o ocazie ci doar pt distractia copilului? Platesti intrare sau platesti obligatoriu un meniu? E un timp limita de 3 h? Va jur ca nu inteleg 
Spuneti-mi si mie cum se face 
La ce ora vrei sa mergi?
mami de
annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D
nelia spune:
La multi ani pentru toti copilasii de ziua lor!
Oana, ora 15 la noi e 10 seara la voi.
Simona, imi pare rau s citesc ca ati trecut prin atita chin. Sanatate lui Dragos!
Elly, am intrebat si la gradinita si mi-au spus, asa cum ma asteptam, ca lor nu le este greu sa o puna pe olita, dar nu li se pare pregatita. Si stiu asta, pentru ca Agata la aceeasi virsta, cind am inceput operatiunea olita, era mult mai constienta si cooperanta, ceea ce m-a si facut sa incerc sa o scap de pampers si am reusit fff repede. Am zis ca voi incepe de la mare, o voi lasa in chilotei ziua si fie ce-o fi. Stiu din prima experienta, ca atunci cind ii scoti, nu-i mai pui deloc, e greu citeva saptamini, dar se rezolva. Si ii voi lasa pe cei de noapte pentru cind ne intoarcem, pentru ca aici am paturile protejate... Pina ajungem la mare incerc sa o las cit mai mult in chilotei in casa, dar ii pun pampers la gradinita si cind iesim undeva. Nici nu cred ca am cum sa o tin pe caldurile de la mare in pampers, pe plaja, dar voi lua totusi niste pampersi de apa si voi vedea acolo daca ii vom folosi sau nu...
Eu voi sta cam pe ghimpi astazi, ca Agata a plecat cu scoala intr-o excursie undeva la jumatate de ora sau chiar mai mult de Montreal, cu autobuzul scolar (ala galben, in care nu stiu de ce eu nu am incredere deloc - am vazut prea multe filme!), pe o autoruta aglomerata... Abia astept sa se faca ora 3 si sa o vad acasa. Si ma enerveaza si sotul asta al meu, cica n-o trimite daca simti ca nu e in regula... Asta dupa ce asteapta de doua saptamini aceasta iesire si dimineata la 7 fara 10 era in picioare si poba costumul de baie (merg pe malul unul lac). Am lasat-o sa-l ia, ca sa nu-i stric placerea, dar aici a plouat vreo saptamina si nu e zi de plaja. Se duc pentru ca asa a fost programat, dar nu vor putea nici intra in apa, nici sa faca plaja. Pacat ca nu au si o zi frumoasa, de vara...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA