Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 5
babygirl spune:
A fost careva la kiddyland? Eu tot auzisem reclama la ItsyBitsy, dar acum ca am vazut si site-ul si pozele...VREEEAU SA MEEEERG CU EMA!!! Sigur vreti si voi.;)
elisor spune:
Pe scurt despre epopeea laborator.
Am fost de dimineata, numai noi in lab, papuci la intrare, jucarii pentru Bianca, super dragute asistentele, toate bune si frumoase.
Am tinut-o cu randul si eu si Dan, cand la o mana cand la cealalta...nu a reusit sa-i gaseasca nici o vena, a intepat-o si in partea externa palmei, unde cica e mai dureros, nici cum, ne-am facut un lac de apa toti 4 in acordurile slagarelor deja cunoscute.
A fost un dezastru de nici in visele cele mai negre nu-mi imaginam ca se poate. Ne-a dat trimiterea inapoi si ne-a recomandat sa mergem in alta parte, eventual maine ca deja copilul e traumatizat.
Cred ca am stat vreo 15 minute in fata lab. gandindu-ne ce sa facem, am optat sa mergem la alt lab, alat zi ar fi fost aceeasi poveste, asa ca daca tot am inceput, sa terminam o data.
La al doilea lab., la fel de super civilizat plus un scaun extrem de interesant si util totodata (am crezut initial ca e scaun stomatologic), a pipait-o asistenta pe toate partile (in aceleasi acorduri evident) si cand a fost sigura ca stie ce face a chemat-o si pe colega sa o ajute si uite asa din prima intepatura a reusit sa-i recolteze o seringa...din micutul ei corp. Parca n-a fost nici asa rau cu urletele fata de primul laborator unde numai chinuita a fost, are o gramada de urme de la intepaturi de parca e una din drogate 
Pipilica maine dimineata daca ma prind cum sa-i pun colectorul la pasa.
I-a facut si exudatul. Mi-e ciuda ca am uitat sa cer sa-i faca si grupa daca tot am intepat-o ca nu stiu a doua oara cum o mai prindem sa-i facem. Toata lumea se mira de ce ii este atat de frica la doctor...ca seamana cu mine...de-aia 
Pacat ca eu nu am aparat destept sa o filmez sa va arat ce flotari face, parol ca e mortala...![]()
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
patriciaRO spune:
Feteleee mi s-a ars computerul. Mirosea ceva naspa de tot aseara si se blocase calculatorul, asa incat cand ne-am uitat, era sursa cu conectorii busiti. Sa murim cand am vazut-o. Si acuma trebuie o noua sursa si tot balciul. Sa vedem ce-om face. Acuma scriu de pe laptopul sotului si mai pot intra numai cand este el acasa, altfel n-am cum!
arata asa:
http://img105.mytextgraphics.com/photolava/2007/05/31/sursabusita-1i8ki0jk.jpg
Dragos, Cristian si Mara
sa cresteti mari, sa fiti cuminti si sa fiti sanatosi... Si parintii vostri sa fie mandrii de voi..
Gusta, insanatosire grabnica. Te pupam si te asteptam cu vesti!
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
La multi ani, Dragos Alexandru!
La multi ani, Cristian!
La multi ani, Mara Augusta!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
Sint in stare de soc! Nu ma pot opri din plins! Acum am aflat ca Laura_B de pe DC (din Vancouver, cu care eu am vorbit de mai multe ori la telefon cind voiam sa ne mutam acolo), sotul si fetita, Diana, de 4 ani, au avut acum doua saptamini un accident de masina, in timp ce se afla in concediu in State. Ea e in regula, sotul a fost in stare critica dar e in afara de pericol, dar fetita, Diana 

... Are ruptura de coloana la git, linga cap, au operat-o... ma rog, numai o minunte o poate salva. Si viata, iar daca traieste, de paralizie... Am vorbit cu Laura acum o ora... e subiect deschis la Generale! Ne roaga pe toti cei care putem sa ne rugam pentru fetita ei, pentru ca totul depinde de rezistenta fetitei si de aceasta minune! A fost operata o data, urmeaza o a doua operatie si apoi... cum vrea Domnul! Eu am propus la subiectul de la Generale, sa stabilim o zi si o ora, o secunda in care sa ne indreptam toate gindurile noastre bune si cite o rugaciune pentru salvarea micutei. Miine, ora 15, ora Canadei... Eu si prietenii mei din tara am facut acest lucru pentru draga noastra prietena (stiti si voi, ca v-am povestit), care in decembrie a fost la jumatate de pas de moarte... si acum e bine, si-a revenit, merge pe picioarele ei, desi a avut trei forme de cancer in stare fff avansata, operatii peste operatii, plus organismul terminat de tratamentele inumane la care a fost supus (chimioterapie). Poate ca nu am salvat-o noi, dar sigur ca gindurile noastre bune si rugaciunile fierbinti au ajutat-o intr-un fel. Ma gindesc ca niste rugaciuni din inimi adevarate de mame nu au cum sa nu ajunga acolo unde trebuie. Imi pare rau ca va dau aceasta veste trista, dar am sufletul atit de greu si indurerat!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Oana C spune:
La multi ani tuturor copilasilor care au implinit 2 anisori pina acum!!!
LA MULTI ANI tuturor copilasilor nostri, de ziua lor!!!
Nelia, am citit subiectul la Generale .... Si mi s-a ingreunat sufletul de durere. Sa faca Dumnezeu o minune si sa o ajute pe micuta Diana. Nici nu stiu ce sa spun. Saracii parinti, of, Doamne, ce greu le este acum ... Deja am inceput sa ma rog pentru micuta Diana, ma gindesc numai la ea de cind am citit. Am vazut si pozele ei ...
Dumnezeu sa o ajute sa se faca bine!
Elisor, stim povestea cu gasitul venelor. Ca la asta sintem campioni. Nici Eva nu are venele foarte vizibile, iar atunci cind i le cauta parca se ascund dinadins (asa sint si eu)! La spitalul de copii din Philadelphia au un fel de lanterna plata, cu o lumina albastra sau cam asa ceva, speciala pentru asta. Sting luminile din camera sau doar pe jumatate, apoi pun chestia aia cu limina, mica, sub mina copilului si se vede vena imediat. Am vazut ca au folosit-o cu Eva cind i-au schimbat vena pentru IV.
Adina, ma uitam la filmuletul Emei, cu Eva pe brate. Cind fiica-mea a vazut-o pe Ema tzopaind pe canapea, a inceput sa strige "no more monkeys jumping on the bed!"
ca are o carte cu 5 little monkeys jumping on the bed si de obicei asa tzopaie si ea cind "cintam" din povestioara din carticica aceea. Felicitari pentru de-diaperizare!!!
Azi Eva nu a facut kk toata ziua. Si de ce? Ca ii venea sa faca, se tragea de diaper, spunea "no poopy in diaper", dar cind ii spuneam sa stea pe wc, nika, zicea ca nu. Iar cind ii spuneam sa faca in diaper ca e ok, repeta "no poopy in diaper" Asa ca nu stiu pina cind s-o tine sa nu faca kk. Abia acum a inceput sa faca asa, ca pina acum doar anunta inainte de a trece la operatiune sau dupa ce termina ...
Am vazut multe filmulete si poze ale copilasilor, acum citeva zile. De atunci nu am mai intrat, ca nu ma mai inteleg cu Eva. Bai, frate, stie tot! Nici nu pot sa o pacalesc, nu stiu ce ma mai fac cu ea. Nici nu mai vrea sa doarma la prinz, toata ziua e pusa pe negocieri cu mine si iesit afara. Nu mai maninca legume, vrea numai popsicles (gheata aromata pe batz) si trebuie sa ma uit prin toata casa, ca sa gasesc ce mai scoate din frigider fara ca eu sa vad. Daca e posibil, ar sta numai afara.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR NOSTRII
... sa ne traiasca sanatosi,sa ii iubim neconditionat, sa le oferim toata copilaria pe care o merita, sa ne bucure sufletul ...
LA MULTI ANI TUTUROR CARE AU SUFLET DE COPIL
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Oana, si Andrei de cand am inceput sa-i punem pampers numai spre seara si noaptea se tine sa nu faca kk, dar nu mai face nici la olita. Se tine pana seara cand ii pun pampers si face in pampers.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
La multi ani copilasilor nostri, azi e ziua lor!
La multi ani tuturor copilasilor din lume!
Sa aiba lumea lor, a copilariei cat mai mult timp posibil si sa fie cat mai frumoasa, fara griji, fara dureri...

Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"