Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Onixone foarte faina poza

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Oana, sunteti tare frumosi toti 3!

Eu sunt f happy. Azi ema a stat in chilotei toata ziua. Ii pun pampers doar cand se culca. Am indraznit sa o las in chilotel si la somnul de pranz. Nu a facut nimic! Problema este ca ieri i-a placut sa faca kk in lighean, asa ca azi tot in cada, cu funduletul in lighean a cerut la momentul respectiv.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI MARUTZU MIC ...

LA MULTI ANI DRAGOS ...

LA MULTI ANI CRISTIAN ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

multumim pt aprecieri!!!

babygirl: eu am vazut-o pe Ema dar parca cu ea te intelegi altfel decat eu cu fii-miu.Am impresia ca vorbesc la pereti cate o data.Degeaba ii repet ca nu mai trebuie sa fac in pamapers, chiar i-am pus si eu chiloti frumosi...si degeaba.Realizeaza cand chilotii sunt uzi...ca trage de ei, si ii explic dar nu merge la noi.Avea o perioada cand facea caca si zicea si il puneam pe wc, acum nu mai zice cand face.Nu stiu unde am gresit!!!

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olgutza din Romania sa va faceti repede bine sa puteti sava bucurati aici ..si sa sarbatoriti mica papusa ca banuiesc bolnavi fiind nu v-a ars...

Tdi ce nunta frate...ca asta al meu are o meserie de-mi vine sa-mi dau cu tesla in ceva ce nu am...asa ca de ieri si pana saptamana viitoare sunt tanara si nelinistita...

Onixone superbi insa ai sa devi enigma vietii mele ca nu stiu de unde te cunosc...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LOREEN:poate ne vedem fatza in fatza si ne-om recunoaste!!sa speram ca la inceputul lui august voi fi in ct!!!

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Va anunt cu mandrie ca Alexia ma iubeste tare mult. Mi-a dat si mie raceala. Ma doare gatul si abia vorbesc. Astept cu interes reactia Antoniei.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gata, m-am intors si pina la 3, cind o iau pe Agata mi-am promis ca nu fac nimic! Maninc si stau pe net!

Onixone, am vazut poza, sinteti tare frumosi toti trei!
Adina, am vazut-o si pe zvapaiata! Mor dupa culorile in care va imbracati si in care sint decorate casele pe unde stati!
Monu, imi pare rau ca esti si tu bolnavioara! Sanatate multa si sper ca Antonia sa fie ferita de raceala.
Gabitza, multumesc mult de tot, voi intra pe site-uri si imi voi face programare pentru 23 iulie. Probabil ca abia atunci voi afla sigur si ce creste la mami in burtica. Ar mai fi o sansa pe 20, cind ma duc din nou la obstretician, dar ecograful lui e simplu, nu cred ca se vede si ce este, mai ales ca nu voi avea nici patru luni... Noi inca mai speram, desi mami e taaaareee sceptica...
OlgutaM, sanatate multa la amindoua! Doar nu era sa ai un concediu perfect, nu? Imi pare rau ca nu va simtiti bine, dar sper din tot sufletul ca va faceti repede bine si mai apucati si sa va bucurati de el.
Ely si Adina, felicitari pentru scapatul de pampersi! Mi-a trecut si mie prin gind ce-ar fi daca am incerca!?! Numai ca mie Tudora nu mi se pare deloc pregatita si apoi timpul e scurt, nu cred ca vom reusi intr-o luna sa scapam definitiv de ei. Si cum vom tot fi prin case straine, nu-mi vine sa-i scot si iar sa-i pun, ca o zapacesc. Si la gradinita... e cam complicat, cred ca amin pentru cind ne-om intoarce, desi si marea ar fi un loc bun de renuntat. Mai vedem...

Am zis ca stau pe neeeet... dar am mincat si m-a palit un somn! Asa ca, m-am razgindit, ma duc sa dorm o ora, ca dupa aceea nu mai apuc pina seara. Mi-a trecut

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

NELIA AI UN PM IMPORTANT.
BAFTA

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

LA MULTI ANI FERICITI!
Suntem Itsy si Bitsy si te invitam sa sarbatoresti alaturi de noi Ziua Copilului!
Anul acesta, ziua noastra tine 3 zile, ca-n povesti!
Pe 1 iunie, dimineata si seara, atunci cand mergeti sau va intoarceti de la scoala sau gradinita, vom fi in principalele intersectii ale capitalei pentru a-ti spune "la multi ani" si a-ti darui dulciuri. Vor fi cu noi si Aranburu, Mastera , Piticul, Truli, Buna Povestilor, Spiridusul Nu-stiu-cum-ma-cheama, Zana Norilor, Scufita Rosie, Spiderman, printi si printese. ( atasat poze de anul trecut)
Daca vrei sa mergi la film, zilele acestea iti recomandam "Shrek al Treilea" si "O scurta poveste", la Cinema Cityplex.
Daca vrei baloane multe, mergi cu parintii in Complexul Comercial Colentina, la Media Galaxy - 2 iunie, intre 11:00 – 13:00, la Baloniada.
Daca vrei sa te joci in gonflabile, casute cu bile si sa participe la jocuri si concursuri Itsy BItsy, alege Kiddyland. (www.kiddyland.ro)
Daca iti plac petrecerile in aer liber, cu intreceri amuzante pe familii, timp de 3 zile, ai momente artistice, jocuri #351;i concursuri cu premii, anima#355;ie si face-painting la Festivalul Prichindeilor, intre 1 si 3 iunie, in Parcul Her#259;str#259;u (intrarea din Pia#355;a Presei), Zona „Cetatea Genesis”.
Daca iubesti animalele, viziteaza Muzeul Antipa. Pe 2 si 3 iunie are loc Pet Adoptathon. Poti adopta un animalut din 250 de catei si pisicute care te asteapta, poti participa la concursuri, poti urmari numere de circ si de dresura utilitara de caini, si vei primi si cadouri.
Daca insa iti plac plantele si iubesti natura, mergi la Gadina Botanica. Pe 2 iunie aceasta se va transforma in Gradina Copilului si a Parintelui. Poti participa impreuna cu parintii la o vanatoare de comori. Clovnii vor realiza figurine din baloane si te vor picta pe fata. Ai si doua piese de teatru: "Alba ca Zapada si cei sapte pitici" si "Elefantelul curios".
Daca mergi la cumparaturi cu parintii, cauta-ne in Feeria in dupa amiezile de 2 si 3 iunie. Itsy, Bitsy, Aranburu, Mastera si Piticul, vor fi acolo pentru tine.
Daca iubesti sportul, vino cu parintii la evenimnetul "Sport pentru Viata", pe 2 si 3 iunie, la Roata Mare, in Parcul Herastrau. Cei mai mari campioni sportivi ai Romaniei (Gabi Szabo, Elisabeta Lipa, Camelia Potec, Andreea Raducan, Monica Iagar, Claudia Isaila, Diana Oprea, etc) vor fi acolo de dimineata si pana seara pentru a face sport si a va distra impreuna. Vor fi concursuri sportive de fotbal, basket, badmington, ping-pong, popice, atletism. Toate cu premii! Este un eveniment pe care nu trebuie sa-l ratati!
Duminica, pe 3 iunii, Ziua Copilului se va incheia in forta, cu un eveniment in Parcul Titan, la scena (11:00 - 14:00). Va fi un evenimnet cu Itsy, Bitsy, Aranburu, Mastera si Piticul, Scufita Rosie si Spiderman. E un moment interactiv in care cei mici nu doar vor canta si se vor distra, ci vor face mai mult decat atat: vor invata despre sanatate si despre acordarea primului ajutor. Acesta este un eveniment initiat de Sensiblu.
Daca ti-au placut toate invitatiile si nu te poti hotara, nu-i nicio problema! Vino la toate evenimentele. O data in an e Ziua Copilului!
Cu drag,
Itsy si Bitsy

Mergi la inceput