Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
ieri am fost intr-o depresie de zile mari asa ca n-am avut energie sa scriu, azi ceva mai bine (traiasca redbulu').

Ne inscriem si noi la intalnirea nationala! Abia astept!

OlgaM, ma bucur ca ati ajuns cu bine in tara, va doresc sanatate la toata familia si sa va bucurati de sedere!
EllyB, felicitari pentru opaeratiunea olitza cu succes! la fel si pentru gradi...ai fetitza mare si cuminte. m-am distrat de numa cu "baba ulata"...iar pe sotul tau reusesc sa mi-l imaginez nervos cu ala de gat la cabana, tare de tot!
Adina, nici Alyssa nu suporta centurile din avion si face crize cand trebuie sa stea legata, am descoperit cum sa o leg fara sa observe: iau cu noi paturica ei preferata si i-o pun in jurul mijocului ("e frig in avion, mamica, sa nu racesti la burtica!") apoi inchei centura pe sub patura si sta asa tot drumul, desigur nu o strang prea tare sa nu simta si sa se poata misca putin...functioneaza de fiecare data iar Aly nu e tocmai un copil linistit!
Nelia, eu pot sa-ti recomand un medic homeopat extraordinar de bun, eu ma tratez de ea de 4 ani si e singura persoana care m-a ajutat in problemele mele de sanatate. e in Timisoara, nu stiu daca voi aveti drum pe acolo, trebuie facuta si programare din timp. spune-mi daca esti interesata si-ti dau mai multe detalii pe yahoo.
Lucas, daca veniti la mare in Italia pot sa dau o fuga cu pitik sa ne vedem, doar intre 5-25 august lipsim motivat ca mergem in RO.
Loreen, nu mai zici nimik? te pregatesti de nunta pe maine sau e sfarsit de luna la job?

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragilor, multumim frumos pentru urarile voastre! SIncer, eram pregatita pt azi cu selectie de poze de cand s-a nascut D, vroiam sa fac din ziua asta o poezie, dar nu a fost sa fie, poate reusesc sa fac din ce mi-am propus azi zilele urmatoare. D a fost azi foarte nesuferit, marait(o fi si de la luna plina, nu stiu), cert e ca am venit din parc hotarata sa ma apuc de treaba(dupa masa vin nasa si soacra-mea si am zis sa dau si eu oaresce fata la casa asta) si D s-a pus pe urlat ca vrea in parc, deunde tocmai venisem. SI a plans asa un sfert de ora pana l-am imbracat la loc si a plecat tata cu el, eu ramanand in magazin. Uite ca m-a prins ora care este si nu am facut inca nimic, poate imi ajuta D-zeu in urmatoarele ore sa am mai mult spor. Nici sa manance nu a vrut, a baut un bibe de lapte si atat!
Va pup!

AndraSapt31 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Tdi, e bine ca am citit ce mi-ai scris. Stiu ca si Aly e ca Ema mea..O sa ma gandesc la tertipuri...;)

Dragelor, sambata se anunta ploaie. Daca ploua ne intalnim la Booboo in loc de Muzel Satului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna, repede, la o gura de cafea, ca trebuie sa plec la curs, eu care credeam ca nici franceza nu am, ei bine, astia de la limbi nu au pauza... asa ca, fara nici un chef trebuie sa ma duc.

Ieri am fost la obstretician, totul e in regula, i-am auzit din nou bataile inimioarei, l-am si vazut un pic, cred ca dormea, rezultatul la ecografie nu era venit (ma suna el cind soseste daca e vreo problema, ca sa facem amnio - sper din tot sufletul sa nu fie), dar erau celelalte rezultate, care sint... perfecte. O foarte usoara anemie, deloc ingrijoratoare, nimic la rinichi, nimic la tiroida, nimic la ficat. Tensiunea mica! Mi-a schimbat Materna cu Pregvit (am inteles ca Materna nu sint tocmai eficiente pentru ca au Ca si Fe in aceeasi pastila si primul impiedica pe al doilea sa fie asimilat - celelalte iei dimineata o pastila de Fe si dupa-amiaza una in care sint celelalte vitamine). Mi-a spus sa dorm mult, sa ma odihnesc, sa ma plimb, sa nu ma stresez, sa nu ma enervez, sa maninc ce trebuie. Si ca ar mai fi luna asta in care ar trebui sa ma mai simt rau si apoi ar trebui sa se stabilizeze situatia (si deja ma simt nesperat de bine). Mai am inca o vizita pe 20 iunie si asteapta sa-i trimit rezultatul ecografiei pe care m-a sfatuit sa o fac in iulie, in Romania. Si mai am o ecografie cind ma intorc aici, pe 27 august, la ecograful spitalului.

Cine poate sa-mi dea si mie coordonatele lui Iosup? Cu cit timp inainte trebuie sa sun pentru programare? Eu ma intorc de la mare pe 20 iulie, deci mi-ar trebui o programare luni, pe 23 iulie, pentru ca apoi plec din nou din Bucuresti.

Tdi, nu am drum in Timisoara, dar multumesc oricum. Imi trebuie un homeopat in Bucuresti sau pe linga.

Cu analizele fetelor am zis ca macar pentru paraziti sa le fac, ca in rest sint totusi sanatoase. Dar am nevoie neaparat de un ORL-ist bun pentru Tudora. Nu as vrea sa plec fara sa nu o duc la unul in Romania, ca sa mai am inca o parere pina in toamna despre ce ar trebui sa fac cu urechile ei, ca sa evitam infectiile.

Cam atit, fug sa o duc pe Tudora, va citesc cind ma intorc de la curs. Sint stresata ca am prea multe de facut si nu-mi ajunge timpul, dar nici prea in putere sa nu simt, nu ma mai simt rau, mai am momente din zi (destule!) cind mi-e greata, dar imi vine dorm tot timpul. Si vremea asta trage la somn, ca ploua de citeva zile si monoton totul in jurul meu. Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, doctorul Iosup face ecografii la Centrul Medical Unirea (www.cmu.ro) si la Clinica Diagnosis (www.diagnosis.ro). Coordonatele si telefoanele pt. programari le gasesti pe site-uri. Imi amintesc ca macar cu o luna inainte faceam programare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR CARE SI-AU SERBAT ZIUA IN ULTIMELE ZILE!!!

Nu am mai apucat sa scriu, dar recunosc va citesc zilnic printre picaturi.Noi suntem bine.
nelia: ma bucur ca totul e bine si analizele sunt satisfacatoare.Azi o prietena de a mea s-a dus sa nasca .Pe la 14:00 avea dilatatie 2 cm.

monu: sanatate multa fetelor!!!tot timpul ne scrii ca ba se imbolnaveste una, cand cealalta.Ma intristez cand citesc despre copilasi bolnavi, mai ales ca sunt la o varsta atat de frageda....Multa putere sa treci peste toate

[red] Elisor, Loreen]: ce sa va zic...frateee...dar aveti o limbarnitza...nu pot tzine pasul cu voi!!!Ma bucur sa citesc cum va faceti planul sa va intalniti.Nici nu am mai scris, ca nu are rost sa ma bag in discutia cu intalnirea...asta ca sa nu intrerup sirul mesajelor despre intalnire...

[elyb]:felicitari pt olita.Noi inca avem pampersi..si nu cred ca scapam curand!

In alte ordine de idei...cum ma laudam ca Alex nu mai cere lapte la 5 dimineata, m-am laudat degeaba.Minunea a durat 5-6 zile.O alta problema...ieri nu a dormit la pranz, si nici azi.Ieri dupa 2 ore l-am ridicat din pat, dar pe la 7 seara nu mai aveai cu cine sa te intelegi.Azi sta in pat de la 1:30 si acum e 15:56.M-am jurat ca nu-l ridic din pat pana nu doarme.Daca vrea sa stea pana la 18:00.Mi-a sarit azi din pat ca m-am si speriat cand cineva incerca usa din sufragerie.Desi am monitor cu mine nu am auzit cand a sarit, deci a venit ca o pisica.Acum il aud cum da din cap dintr-o parte in alta, se tine de pat in picioare si urla AAAAAAA.DA...ati citit bine...il aud ce face, dar voi stiti prea bine, ca dupa zgomote stim ce face fara sa il vedem. Oare fac bine ca il las si nu-l iau din pat daca nu vrea sa doarma? ca ma gandesc sa nu ii transmit semnale gresite ca daca nu vrea sa doarma...eu il scot de acolo dupa un timp.

POZA RECENTA CU NOI

W-end placut dragutzelor...si intalnire frumoasa!!! Si eu am o intalnire luni la 11:30 cu mama in aeroport!!!!Urrraaaaaa...pt 2 saptamani.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

BABYGIRL:vazut poze si filmuletz.nu am cuvinte pt papadia...ma da pe spate.Iar vocea ta.....e atat de cristalina si ca un fulg(nu stiu daca am zis bine..dar asa mi se pare).........

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

onixone, eu nu pot sa vad poza recenta cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Draguta poza, Oana.
Am intrat la noi pe cont, si asa am vazut-o, aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI DRAGOS ALEXANDRU, MARA AUGUSTA, CRISTIAN!

O floare intre doi gradinari!

Sa fiti sanatosi, sa aveti parte de bucurii, fericire, noroc si dragoste, sa va iubiti parintii, sa va realizati visele!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput