Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

www.bulgariansearesorts.com/golden_sands_general_info.html" target="_blank">Hoteluri Nisipuri de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

acum m-am uitat si eu din nou pe hoteluri, dar au crescut preturile fantastic!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

La multi ani, Mara-Augusta !
La multi ani, Dragos Alexandru !

La multi ani, Cristian !

VICTORIE!!!!!!!!!! Prima noapte fara pampers. Si spre marea mea satisfactie fara pisu in pat!!!!!!
i-am cumparat ieri cearceafuri absorbante, ce de mult i-o coceam. Pus copilul pe olita inainte de nani si ..... gata! Pe la 2 a inceput sa maraie un pic in somn si ma gandeam ca voi ziceati ca mai fac asa cand le vine sa faca pisu. Asa ca am luat-o din patutz si am pus-o pe olita.
MORTALAAAA!!!! Toata operatiunea s-a desfasurat cu ochii inchisi. Se ghemuise ca un arici pe olita si ii cadea capul in toate partile. Din cand in cand mai zicea „n-a facut pisu!” si iar ii cadea capul. Dupa cateva min. am ridicat-o sa cercetez zona si rezolvase jumate de olita.

Azi la gradi a fost iar cu cantec. Urat a mai facut ..... m-a apucat si pe mine plansul. Dar s-a linistit totusi repede ca atunci cand am ajuns eu jos la geam deja nu am mai auzit-o.

Ador gradinita asta! Ieri au avut in Carol concurs de desene pe astfalt. A venit si dl de pictura. Si gaga a primit prima ei diploma ..... De participare!
Ma gandeam cum a mers ea de manuta cu restul copiiilor in sir indian. Dir mi-a zis ca a mai mers si in brate .... „eram precisa!!!”
Astazi era la gradi teatru de papusi. Puneau in scena Scufita Rosie. Cand am plecat eu erau aproape de incepere si ma gandesc ca fiind in premiera pt ea o sa se linisteasca. Imi imaginez ce spectacol o sa fie pt gaga sa vada lupul si Scufita. abia astept diseara detaliile picante!

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

BRAVO, ELLY! Ma bucur pentru tine ca esti pe drumul cel bun si cu gradinita si cu olita!

Azi e o zi speciala pentru cativa copiluti, vreau sa le urez din toata inima La multi ani.
MARA CRISTIAN DRAGOS

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Chris, inca mai doarme asa. Desi acum isi mai intinde picioarele din cand in cand. Sunt mortali cu funduletul in sus

Babygirl, noi am fost de cateva ori la Varna si Albena. Varna este un fel de Cta, dar mai mare si mai curat si mai impresionant. Strazi intregi fara circulatie auto numai cu magazine , restaurante si terase. Plaja frumoasa. In golfulet, cum se termina plaja incepe un sir de restautante si terase si pe stanga si pe dreapta cat e golful de mare. Ai de unde alege. Si niste preturi ..... ne gandeam sa ne mutam acolo
Albena .... un fel de Olimp. E cu circuit inchis. Se intra pe baza de cartela. E mai de ... familie. Dar sincer vorbind, nici una nici alta .... nu se compara.
De dormit noi am dormit numai in Varna, in Albena doar in plimbari. Nu stiu sa-ti dau nume de hoteluri, decat daca il sun barbata-miu. Sunt multe hoteluri mici pe stradute chiar langa centrul de care spuneam. Si f aproape de plaja. Sunt si hoteluri mari, normal, dar noi nu am stat in ele. Ca preturi camera cu mic dejun era 30 euro/2 pers.
Cat despre munte .... noi am fost we trecut si am descoperit un loc super pt copii, fara jucarii (decat un leagan de gradina) dar o curte .... imensaaaa. Acum depinde exact ce „pretentii”aveti. Noua ne-a placut mult unde am stat. Era o atmosfera tare familiara, liniste, oamenii extraordinari. Am descris in cap trecut, poti citi. Daca vrei ceva mai luxos si multe facilitati iti recomand Cheile Gradistei. E un complex mare, hotel, vile, restaurant, pub, cluburi sportive de tot felul. Si preturi pe masura.

Gabitza, multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani MARA!
La multi ani DRAGOS!
La multi ani CRISTIAN!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

elly, n-au aparut pozele noi..;)

www.dropshots.com/day.php?userid=250199&cdate=20070528" target="_blank">zvapaiata

Mergi la inceput

pai nu. ca tocmai ma pregateam de operatiunea poze cand mi-am dat seama ca de fapt de la craciun (inclusiv) in coace sunt toate in cta
o mi le aduca sosu' acum in we si le rezolv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, David! Sa fii sanatos si sa-i aduci numai bucurii mamei tale! Ma buucr tare mult sa aud ca esti bine acum.

La multi ani Ana Miruna si Serban Ioan!

La multi ani Daria!

La multi ani Dragoselu, Cristian si Ruti! Sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti numai ce-i bun in viata!

Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua Mayei. Sunteti foarte dragute, ca intotdeauna.

Noi am ajus cu bine in Romania pe 27, dar de atunci suntem bolnave. Mai intai m-am ibolnavit eu in utliam zi in Franta si nici acum nu sunt bine si apoi a luat si Maya raceala de la mine. Asa ca deocamdata nu ne-am putut bucura de venitul acasa prea mult. In plus, l-am gasit pe tatal meu cu niste probleme de sanatate care ma macina destul de tare si trebuie sa-l duc la doctor sa clarificam situatia. As mai scrie dar sotul meu are treaba pe calculator. Promit sa revin.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

I N C R E D I B I L !!!

babygirl, ma uitam la "zvapaiata" si este copie la indigo in clip. aceleasi gesturi, "texte", stil etc.... ca gaga
nu stiu daca o am in "postura asta" in vreo filmare dar ar fi demential daca ai vedea-o
si are o poza la muzeul satului unde este ea singura in prim plan ... ma topeste

edit: ps : oooooups! acum imi dau seama ce am scris . a nu se intelege ca gaga e orinilalul. ma refeream ce bine seamana amandoua (mai putin fizic, dar totusi ...) .... ma rog, intelegi tu ce vreau sa spun

Mergi la inceput