Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Elly, pai cred ca aproape toate venim si cu taticii. Adica eu sigur vin si cu Costi, nu doar cu Andrei. Sper doar sa nu ne ploua.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Elly, de acum o sa ne confunde lumea...aceeasi culoare si caracter folosite![]()
Andra
Sapt31 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
onixone spune:
Elly _B: poti sa mai spui inca o data
gabitzam: nu stiu cum sa procedez.I-am luat alt reductor, misto cu scaritza...trebuie sa vina ca l-am cumparat pe net.DAr simt ca nu pricepe cand ii zic..am vazut alt nivel de comunicatie la alti copii aici...al meu se uita la tine...de zici ca nu pricepe ce zic.Noaptea nici nu poate fi vorba far pamapersi...pai face noaptea Gabi de 10 ori mai mult decat ziua.Eu am sa incerc o data sa il tin de dimineata cu pampers 10 sa vad cat pipi aduc..si sa il cumpar cu ala de noapte care are o tona...si asta schimbat la 5 dimineata.
nelia: ora 20:00 la mine cred.Mi se face inima mica...altceva nu pot spune.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
NewMami spune:
“La Multi Ani!” dragi copilasi cu ocazia Zilei de 1 Iunie, azi e ziua voastra si numai a voastra. Sa va distrati cat mai bine, cu mic cu mare, sa fim cu totii copii alaturi de comorile noastre, macar pentru o zi
.
De asemenea
“La Multi Ani !” tuturor copilasilor care au implinit in ultimele saptamani 2 anisori, sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi, iar parintii vostri sa se bucure de voi pana la adanci batraneti.
“La Multi Ani ! “ in avans si celor care urmeaza sa implineasca 2 anisori acest weekend: Bianca (Ruxel), Catalin (Aurasa), Bianca (Mercedes), Anthony (OlgaTarziu), Isabella (Danelutza) si nu in ultimul rand fetitei blonde si carliontata cu ochii ca cerul Thea Ana
(sim76). Sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti alaturi de cei dragi si parintii vostri care va iubesc cel mai mult.
Intalnirea pe 11 august ca si data e perfecta si ptr. noi. Tati aterizeaza si el pe 11 august seara si numai bine ca cu un drum, socrul meu ne poate lasa pe noi la Bran si el sa merga la Bucuresti sa-l culeaga pe tati din aeroport.
Simona, multa sanatate lui Dragos, bine ca s-a incheiat capitolul asta si se simte mai bine micutul 
My
sunt cu Laura_b, cred ca durere mai mare ca asta nu exista. Bunul Dumnezeu e mare si o va ajuta sa se faca bine
.
Un weekend cat mai placut tuturor.
fran spune:

Elly,Andutzy-cum citesc intr-o dunga pe fuga chiar ziceam ca Dragoselul a scapat de pampers si merge la gradi![]()
Simona-multa sanatate mi s-a facut pielea de gaina cand am citit de voi
Nasol cu vila Alisa daca deja e plina pana pe 20 cred ca nu o mai puteti lua in considerare pentru intalnirea din august
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
nelia spune:
Tocmai voiam sa o sun pe Laura, ca sa aflu ora la care micuta Diana intra in cea de-a doua operatie, dar am intrat la Generale si am vazut ca au sunat-o deja alte fete si nu vreau sa-i mai iau din timp si eu. Deci, ora la care fetita intra in operatie este 14 la Montreal si 21 in Romania. Eu propusesem ora 15, dar acum ar fi bine daca ne-am indrepta toate cele care citim despre aceasta tragedie un gind bun si o rugaciune pentru Diana, sa reziste in timpul acestei operatii.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
ioanailincam spune:
Hello! Cred ca vin si eu maine! Mi-am amintit ce mai aveam in program si mi se parea ca ma impiedica sa venim (in afara de examenul barbatului si fotbalul - tot al lui: am un botez). Nu meeg decat la biserica si asta e la 13.30 culmea, tot pe langa Herastrau. Deci pica numai bine. Dar ce ma fac daca sunt balti afara si se murdareste mimoza? In fine, sper sa ajung.
Kiddyland asta unde e exact? Ca tot incerc sa il gasesc dar da eroare.
In rest nu am citit mai nimic de 2 zile: zile de groaza si8 mister la birou, iar aseara am evadat de la Puscaria Jilava (acasa, adica
) si am avut onoarea de a merge singura la cumparaturi
. Cand am ajuns inapoi era mult prea tarziu si sa mai citesc.
Poate in week-end! Pupici, plec si eu acasa ca avem invitatie la fosta mea colega sa serbam fetele.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Simona si eu am fost internata cu Andreas si stiu cum e, dar n-am avut atatea bolesnite deodata cu nici unul, cred ca nici nu-mi pot imagina prin ce-ati trecut, mi-a trecut prin cap ca poate nu va e bine de nu mai spui nimic, intre timp ai inceput si serviciul, vad ca...bine ca s-a pus pe picioare si s-a mai inzdravenit, sanatate multa sa fie recuperarea tottala si cat mai rapida. 
Eu n-am vazut pozele de la ziua lui Dragos...
Florentina m-ai uimit cu tortul de la botezul lui Patrick, superb realizat...e bun de pozat si de trimis cofetariilor din Brasov care de cand ma stiu au stat foarte prost la capitolul prajituri si torturi...ce compozitie are?
Un gand de sanatate si reusita a operatiei si de la mine
pentru micuta Diana a Laurei_B.
Elly pai mergi la club si platesti cu ora sau juma de ora, depinde de locatie, iar meniul nu e obligatoriu (cel putin aici la nici unul nu te obliga sa consumi), poti merge doar pentru distractia copilului.
Distractie placuta maine la intalneala!
Cine intreba de Kiddyland e pe Splaiul Unirii, sect 3, foarte fain ce-am vazut pe site.
Monu sanatate si tie, cum te mai simti, dar fetele?
Laura te pregatseti de nunta? Sunteti bine?
Cornelia tu ce mai faci? A trecut depresia?
Anca am primit mailul si...surpriza, felicitarea de la Patrick pentru Bianca, pe langa faptul ca e superba apreciem si contributia personala. Mutumim mult de tot 

Lili, Gusta voi cum va simtiti? Un rand acolo despre voi, pls! Lili ai primit rezultatul de la biopsie?
Am mai vazut poze de la botezul lui Gaga (Elly) si alte cateva cu tati, mami, Olanda, etc...
Daniela pe tine te vad doar cu mesaje pe la pozele mele
, dar ce-i cu tine de nu mai spui nimic? Cum merge cu tzitzi, cu fumatul
?
cam atat...ca nu-mi mai amintesc nimic
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Elisor a cazut mersul la nunta ca nu am cu cine...al meu sot este total absent de-acasa...cica cu munca...asa ca ma pregatesc de culcare ca ma incearca asa un somn...am fost cu nebunele in oras si m-au obosit de m-au spart...
Simona m-am ingrozit cand am citit prin ce ati trecut...nici nu am cuvinte sa -ti spun si nici nu-mi pot imagina cum este...doar ca ma bucur ca sunteti acasa si inca pe drumul cel bun...
Si eu tot intreb de Daniela si nimic...sper sa fi totul ok si sa nu intre cu vreo veste zbuciumata...
Mama ce miscare de trupe va fi maine la Muzeul Satului...poate va uitati aparatele acasa...sa vad cu ce toane ma trezesc maine ca cine stie poate nu ma arunc si io...Delia abia asteapta o plimbare cu bu-bu
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola, suntem toate trei racite. inclusiv Antonia. maine mergem la dr.
we placut.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia