Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bey,io n-am putut intra 2 zile,nu ma bateti!
Am bagat in mine pepeni,porumb(sanse)salata de vinete cu paine de secara,nectarine,cam astea...
Azi:
2 felii de pepene
ciuperci fripte
deseara nu stiu....

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

neata buna...
sa inteleg ca ma intretin singura aici..ok..asta e...daca sunteti silfide deja sa va fie de bine...dar sa stiti ca mie mi-e dor de voi...asa ca hai la raport..
meniul de azi:
d: 100 g carne porc putin prajita+1 ou+salata de varza cat se poate de multa..+branza
p: 50 g carne porc +salata varza+ branza
g: 1 mar + 1 porto

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Raportul azi ca luni nu o sa fiu, plec in concediu doua saptamani, poate reusesc sa mai intru si de pe acolo .
Deci 83.8 ..... am inceput sa scad si eu in sfarsit sub greutatea din tabel ......
ce sa va mai spun, intrebari nu aveti , innuta vad ca vorbeste saracuta singura pe aici ... ce sa faci probabil sunt si fetele in concediu plecate ......
va pup pe toate
sa fiti cuminti si sa slabiti

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Intru si eu repede cu un meniu(ieri):

md:paine secara cu dulceata si lapte 0,1%
p:varza dulce cu caizer
c:varza....sant ca un balon

Raportez si eu azi ca stiti ca Lunea pling....Am 62,4kg.Ma apropii de tinta dar cred ca o sa schimb putin datele

Va pup

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Intru si eu sa-mi fac mea culpa, desi nu sunt pe lista voastra. Am mancat dimineata papanasi prajiti(din gris) cu gem normal, cu zahar. Dezastru culinar, ce mai... Dar am poftit de ieri la ei.
Oricum eu tin un monti mai lejer, dimineata mai mananc un biscuite Digesta si beau cafea cu cofeina. Totusi daca in general nu asociez lipidele cu glucide, in vreo 80% din cazuri, ma mentin macar. Am dat 2kg in vreo 2 saptamani de monti faza I cu mici scapari. Acum stagnez dar mananc destul de mult, totusi.
Azi mai fac mega salate cu macrou afumat si cam atat ca mi-am dat in petec cu micul dejun.
Bafta la monti, in continuare!

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Guguluff bine ai venit....si chiar daca nu esti pe listuta asta...imediat Valentina te adauga...
Spor la slabit..

eu ma gandesc la o inghetata.m-a invitat sotul in oras..ce sa fac sa pacatuiesc sau nu? offf..la naiba. grea incercare..el pizza...eu inghetata...sau apa plata cu lamaie...hmmmm sa cantaresc mai bine lucrurile sau sa actionez sub impulsul momentului...
atunci...la INGHETATAAAAAAAAA

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Inuta sarmaluta fugi....ce mai astepti?Tu esti scutita de bice.

Guguluff bine ai venit!

Andanii concediu placut .Ai grija de tine....sa nu te abati prea mult...

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Sanse sa stii ca daca nu am vazut acordul vostru...am baut doar apa plata cu multa lamaie...Dar mergem si azi si poate o comit...daca tot zici ca nu primesc scatoalce bune pe spinare..

Meniul de azi:
d: 170 g paine cu tarate +gem capsuni+ lapte 200 ml
p: salata de fasole verde cu usturoi + 2 oua ochiuri + branza
s: portocale

Am observat ca mi-e rau de la mere..Eu care ma topeam dupa ele acum parca nici nu mai vreau sa le vad. In schimb as papa toata ziua portocale..simt nevoie de ceva mai acrut...

va pupic

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Bravo Inuta !!!Daca poti abtine te in continuare....papa si tu ceva acceptabil.Eu cand merg in oras pap frigarui de la Spring time cu salata cat mai asimpla ori sau de la KFC pui si dau pielea la o parte.La MC Donalds mananc salata de ton fara crutoane si porumb.Acum depinde unde mergi...
Papa portocale si fa-ti limonada cu fructoza.Te pup

valentinag daca nu ai modificat inca la mine trece 62kg !!!
Intru mai tarziu pentru alta GI.Sa fac un calcul....

Va pup

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

SANSE....FELICITARI !!! ai ajuns la greutatea de tabel..ma bucur tare pentru tine.
acuma spune-ne cum te simti stiind ca ai ajuns la finish...
iti modifici targhetul? ca vad ca ne pregatesti ceva de genul asta...

sa stii ca o sa incerc sa ma abtin.
si asa uite ca nici nu e 13 si deja mi-am luat si pranzul..mi-era o pofta de fasole verde cu mujdei de nu-ti poti imagina...mi-am pus si niste branza in salata si am devorat cat pentru doua persoane. ce sa fac daca nu m-am putut controla. macar ma bucur ca a fost monti...

va pupic apasat

am 7 saptamani

Mergi la inceput