Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

neata buna
chiuliti...chiuliti de zor...
pe unde umblati fetelor? dati-mi si mie o reteta de pufos..sau alta prajitura sa nu mai calc stramb...
meniul de azi:
d: 1 ou prajit + salata din 2 rosii+80 g mozarella + 5 masline verzi
g: 2 portocale
p: frigarui de pui +salata de rosii
s: 3 nectarine

am framantat coca de painica acum dimineata..si seara cand vin de la serv o bag la cuptor..am pus 300 g faina si vreo 150 tarate....e ok nu?

nu m-am cantarit inca..pentru ca dupa nebuniile din we..mi-a fost frica..o sa ma cantaresc lunea viitoare...

va pup si hai treceti la raport...

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Va pup fetelor! Eu sunt in tara acum, nu am internet, mai intru si eu de la prieteni!
Spuneti-mi si mie va rog de unde cumparati voi faina de naut, soia, integrala sau tarate. Ca eu pe unde am fost nu am gasit!
Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

laura fainurile pe care nu le gasesti eu le cumpar de la magazine naturiste , nu stiu in ce oras esti, dar cred ca peste tot se gasesc , am mai luat si de la selgros, metro

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

Am si eu o rugaminte. Nu prea am timp sa citesc...dar is tare curioasa. Dupa regimul asta...cat se slabeste si in cat timp? Ma rog o medie daca se poate. Acum probabil depinde de la o persoana la alta.
Va multumesc,

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Luisa da ai mare mare dreptate , raspunsul il stii deja , fiecare organism reactioneaza altffel ... sunt fete care slabesc mult si repede , altele f greu si putin deoarece este mai mult un mod de viata decat un regim sau o dieta
spor in continuare

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Ieri am fost plecata toata ziua .

Ma bucur ca vad fete grasute pe aici

Crisstinuta uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12831" target="_blank">TORTUL PUFOS si o pagina cu www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12604" target="_blank">RETETE MONTI.Spor la gatit

LuisaTL poti vedea cat am slabit fiecare si in cat timp uitindu-te pe tabelul de pe prima pagina.

quote:
Sanse,azi am fost din nou,am gasit porumb da nu mi-am luat ca era cam vested si nu mi-a venit sa dau banii pe el!

valentinag tu ti-o cauti cu lumanarea....Eu am papat ca aveam in casa si mi-am infipt dintii in el,dar vad ca tu o faci cu buna stiinta . Tineti-o pe Valentina!!!

Va pup pe toate

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Tot eu......

Meniu azi:

md:mezeluri si iaurt de baut
p:1 pulpita pui cu salata de castraveti
c:un borcan de vinete prajite cu sos tomat(nu scria ca au zahar)

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Sanse..multumesc pentru link-uri...super retete...
eu mor de cald fetelor..voi cum va descurcati? simt ca ma topesc...dar de fapt ma umflu...e normal asa ceva?
am prajit salau pentru maine..
asa ca meniul de maine va fi urmatorul:
d: 150 g painica cu gem de capsuni +250 ml lapte 0,1
g: 2 mere
p: 120 g peste + 2 rosii
s: iaurt, fructe...(cam asa ma facut si azi ...mi-era pofta si de acru si de dulce..nu mai inteleg nimic..)

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Gracias Andanii o sa incerc asa, sper sa iasa ok de data asta.
Si eu mor de cald, cred ca fac si caderi de calciu pt ca ma simt tare rau, am ameteli si senzatie de voma.
De mancat m am umflat de visine, nici nu stiu cat sunt de ok..apa si praji monti...macar m am lasat de cola, nu mi mai cumpar momentan.

Va pupez

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Neata buna...
unde umblati fetelor? ca am ajuns pe pagina 3...chiar asa nimeni nu mai vrea sa se mentina? sau toate ati devenit niste silfide si ati uitat de noi "grasutele"?
meniul de azi:
d: 300 g peste + 2 rosii
P: 200 g dovlecel prajit + 2 rosii
s: 2 portocale

am 7 saptamani

Mergi la inceput