Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Direct in piata ma opresc!Ahhh,ce mi-ai facut

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Nu am somn...

Meniu azi:

md:2 oua ochiuri si putina sunca
p:porumb
c:3 aripioare de pui pane(ou+faina de naut) cu salata asortata

Va pup si noapte buna!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

M-am oprit aseara direct la piuata sa-mi iau porumb si surprizaaa,era inchisAsa ca m-am multumit cu pepene!
Azi am mancat pepene putin mai devreme,restul zilei n-am idee,oi vedea...

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Inuta ce e cu tine?Unde esti?Tu nu lipseai....

valentinag ai gasit porumb?

Larishia!!!!!

Meniu azi:

md:2 oua fierte cu sunca si rosii
p:gratar la padure
c:4-5 creveti

Va astept maine la raport.Eu am raportat Vineri

Seara buna!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse .... .... porumbul spunea nenea monti ca e mancarea porcilor (deci sigur ingrasa)..... e destul de nasoala abatere ....da las ca inca iti permiti
eu am ajuns la kg din tabel 84,5 - 85.00 dimineata, seara ..... groaznic de incet merge , da sa zicem ca nu ma dau batuta
Saptamana asta am umbla sa-mi caut haine pentru un eveniment (10 ani de la terminare facultate ) si binenteles ca am innebunit cautand haine XXXXXLLLLLL , mi-a venit sa plang, am si plans defapt de ciuda .... nu ma mai las pana cand nu dau macar 10 kg in prima tura .... mai rau este ca plec in concediu de sambata doua saptamani , sper sa ma pot abtine si sa culeg numai mancare monti pe unde merg
sper sa mai apuc sa scriu pana plec
va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna dimineata fetele chochetele...
mie mi-e si rusine sa mai zic..ca fac abateri ca o purcica..am fost plecati din b. in we..si am mancat numai interzise..prajituri...cioco...paine..supa cu fidea..si numai porcarii..
mi-a fost si rau..si tot asa..super napsa..dp asta dv..
in rest a fost ok plimbarea..
de azi incerc sa ma tin din nou de treaba..nu stiu ce naiba am de sunt asa de nesimtita..

meniul de azi:
d: 2 oua fierte tari,1 rosie, 80 g branza
g: 2mere
p: pui la gratar cu salata de varza
s: 2 portocale

va pupic pe toate

am 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Sunt pe aici iubitele mele grasute. Si eu mananc tare aiuristic, de aia nici n am mai indraznit sa dau pe aici.La kg, nici o modificare, tot 72 am.Sper sa imi revin cu mancatul desi pe caldura asta numai cola si inghetata visez, de mancare nu ma ating.Am facut un tort de nuca in weekend, si l am ornat cu frisca batuta din smantana dulce.Aveai dreptate Sanse, iese o minune frisca aia, asa ca de acum o sa folosesc si la pufos si la inghetata.
Vreau sa fac o dulcetica de visine, imi spuneti si mie cam cata fructoza sa pun?Am mai facut odata de caise si am facut o exagerat de dulce, ca nu stiu masurile.Pls help!

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fructoza pun cam la jumatate cat ar trebui zahar
deci daca trebuie 500 g zahar eu pun 250 gr fructoza ... este muuulllttt mai dulce fructoza decat zaharul la aceeasi cantitate de aceea poate ti-a iesit asa de dulce.
Fructoza are o putere de indulcire de 1.5-2.0 ori mai mare decat a zaharului

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

fetelor..va rog mult dati-mi si mie niste retete..de pufos...sau torturi...ca vad ca voi tot faceti asa ceva...
sa nu mai calc stramb cu nepermise..macar sa mananc dulce monti..

am 7 saptamani

Mergi la inceput

Venii!
Sanse,azi am fost din nou,am gasit porumb da nu mi-am luat ca era cam vested si nu mi-a venit sa dau banii pe el!
Lupt in pepeni,salata de vinete cu paine de secara,azi am mancat si 2 eugenii.evident interzisuri,da asta e....
Nu ma simt foarte bine si nu am chef nici de mancare!
Spor!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput