Nou stil de viatza (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

InaC, asa imi tratez si eu copilul si de 6 luni nu i-am dat nici macar odata Nurofen sau alta substanta chimica.Nici nu a facut febra. De tuse ii dau Plantusin.

Cornelia,chiar vroiam sa te intreb daca pentru tine te-ai mai dus la doctor, daca ti-ai facut niste analize.Ca ai tensiunea prea mica.E riscant sa tii diete sau chiar sa renunti definitiv la sare in conditiile astea.
Sanatate tuturor si nu le da prea multe medicamente copiilor.Eu am facut greseala asta si mai tare se imbolnavea.

Bine ai venit Onitza.Esti tiza mea.
Eu am stat pana acum 3 ani pe strada Prevederii.Din pacate m-am mutat in Ghencea.E mai central dar am plans atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti !
Eu nu vreau inca la mentinere, ca nu-s pregatita psihic. Da' vad ca miscarea e facuta. Stau bine acolosha.

Tzuni, auditie placuta !

Dorothy, nervi tari iti doresc !

Delidana, spune drept : o friptura sau o prajitura ti se par irezistibile. Ce alegi ?
Eu stiu sigur ca pentru mine sunt slana si friptanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mik, depinde cit de foame imi este in momentul respectiv. Acum as alege friptana ca n-am mincat de la 11 (e 16.35) si am un soricel in stomac.
Ma duc sa maninc, am niste carne de pui la cuptor, cartof fiert si salata de varza.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Onitza si eu am stat in Ozana dar acuma sta pe Decebal...si...eu o sa merg cu sor'mea care sta pe la Campia Libertatii, la o sala pe la Mag.Titan. Daca vrei...mergi cu noi la sala de 2 ori pe saptamana. Eu o sa incep sambata...si apoi..o sa ne hotaram la o zi din saptamana.
Doroty unde pe Prevederii ai stat??? Pe aia cu scoala??? in G-uri? Ca eu am stat (si inca mai stau parintii) la capatul lui Prevederii dar...spre Caminele de nefamilisti.

In leg cu fructele...mie o d-na dr. mi-a spus ca cea mai mare greseala pe care o faceam era sa mananc fructele dimineatza ca...contin fructoza si...ceva cu insulina in organism...si concluzia era ca daca manac fucte dimineatza...imi e foame toata ziua si...mai nasol. Asa ca...cica...cel mai bine dimineatza se manaca cereale...dar...am mai citit undeva ca cerealele nu se combina cu lapte ca ...ingrasa. Asa ca eu dimineatza bag...ori niste bruscheti, ori..un pic de fulgi de porumb goi...ori ...ori...nu mai stiu.

Daca gresesc...luminati-ma!!!plssss!

Cine se indura si de mine sa imi povesteasca pe PM cum se deschide noul subiect.....plssss.....

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu de ani de zile maninc fructe dimineata, pe stomacul gol, dupa care mai bag si cereale cu lapte de soia. Am inteles ca cea mai mare greseala e sa maninci fructele imediat dupa masa si de regula asta incerc sa ma tin. In rest....fructele sa traiasca!

Pe aici s-a apucat sa vijiie, cred ca vine ploaia....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

"S.O.S. ....MERCEDES "

Colega ..m-am gindit si eu la un slogan ...
ca de atita invatat ..mi s-au cam "incretit" creierii

Trecem si prin foc ..si para
Ca sa fim zine la vara

Numai daca iti place si tie ..of course

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroty

Buna sa va fie inima tuturor!

Mamidestefan, si eu simteam dupa cate o dieta lunga ca m-am schimbat si nu o sa mai revin la vechile obiceiuri. Dar stii cat de usor se revine.Pe nesimtite, incet incet, si intr-o saptamana te trezesti ca esti acelasi. Ceea ce nu iti doresc.

Fetelor, nu mai mancati fructe seara.E mai bine ca fructele sa fie mancate in prima parte a zilei si cel mai bine la micul dejun.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)

La mine a trecut deja 1 luna jumate de la SUPERDIETA ...si vechile obiceiuri s-au cam dus ...exceptie face ciocolata ..pe care nu o maninc de pofta ..ci ca am nevoie de combustibil pt invatat ..

Cit priveste FRUCTELE ..din informatiile pe care
le am eu fructele DULCI ..se maninca pina in masa de prinz ..
ca au multa energie ..si sa fie consumata pe parcursul zilei
fructele gen lamii,grapefruit, mere ...chiar si portocale ..pot fi consumate si dupa amiaza ...dar nu foarte aproape de ora de culcare ..ca au multa vitamina C ..si te "trezesc" ..in loc sa te lase sa adormi .
Oricum e foarte importanta si cantitatea ...adica una e sa maninci o portocala ...alta e sa maninci 3

Si se mai spune ca daca maninci DULCE (fructe, dulciuri) seara ..nu se odihneste bine CREIERUL ...asa ca aviz amatoarelor

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Eu stau in zona TITAN ....
dar nu prea imi pot permite "luxul"
sa alerg ...cu examenele astea

Dar poate dupa examene...facem o intilneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mamidestefan- de acord colega numa nu stiu daca la mine va fi viabila chestia cu vara... da de fapt eu mi am propus sa slabesc 15 kg pana in 3 august de ziua baietelului meu , deci e ok

Azi pe langa ce am spus ca mananc ma voi duce la masaj anticelulitic si la slender your.
Fetele stiti cumva cate sedinte de masaj anticelulitic ar fi de ajuns pentru a mai farimita grasimea, celulita ??? nu ma trimiteti pe situri ca am vazut ca scrie 10 sedinte , eu vreau sa mi spuneti daca stiti din practica, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mercedes, depinde de stratul de grasime si celulita aferenta.
Eu am facut masaj anticelulitic acum cativa ani,da ca piele sa devina ca la 20 de ani mi-ar fi trebuit cred ca sedinte in fiecare zi.Oricum eu m-am simtit multumita dupa o luna, avand sedinte doare de masaj anticelulitic cam de 2ori/sapt.Atunci mergem la masaj si apoi la fitnes, era super, se obs deja pe picior cum e.
Si inca o chestie, nu te lua dupa cei care zic ca masajul anticelulitic e facut bine cad te invineteste maseuza,ca e TOTAL gresit.
Tb sa doara, asta in cazul in care ai celulita, la mine a durut putin , ca deh inca nu era stratul destul de gros,dar niciodata nu m-a invinetit.Si asa de mult o regret pe tipa de la masaj ca s-a inbolnavit ca era super.Eu imbinam masajul anticelulitic, cu cel normal si reflexoterapie.Eram parca in al noulea cer cand ieseam de acolo.
Revenind la meniu, cum nimeni nu mi-a raspuns de ciorba de fasole, am lasato sa stea bine in frigi si sa o pape al meu si eu mi-am tras niste crostini cu ulei de masline si rosii taiate marunt amestecate cu busuioc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput