Nou stil de viatza (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...am vazut, am vazut! Chiar ma gandesc la un slogan pt voi!

Ceva de genul
"Fara slana si friptane / jos grasimi de pe cucoane!"

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata tuturor,
eu azi nu stiu ce sa pun meniu,dar incer sa nu calc stramb.Desi ma tanteza o ciorbica de fasole cu ciolan afumat,ore pot sa pap un polonic si sa nu pun carnita in ea?sa imi iau?
Oricum meniul de dimineata:o cafeluta si un castronel de cereale combinate cu musli + laptele aferent.
O zi buna,mai revin eu.

PS:CristinaC,stam destul de aproape.Uite ca incepe sa se fac frumos si la noi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Buna dimineata! Asta noapte, cand voi toate dormeati, eu eram singura care bantuia pe aici

Tumpi, unde stai? Cumva in München?

Sa va spun un secret: ce mananci in prima parte a zilei (chiar si dulce, chiar si gras), inainte de ora 12, nu se "pune"! Cel putin la mine nu. Cu conditia sa nu mai ai abateri intre 12 si 6 seara, iar dupa 6 sa nu mai mananci nimic pana a doua zi dimineata.

Tzuni, aveti vesti de la spital (despre accidentul de ieri)?

O zi buna tuturor!

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

mephala, stiu ca esti din Iasi, de asta am zis ca suntem vecine...de judet.

Delidana, cu cea mai mare placere : poftim la masa!

doroty, unde esti sa vezi cum maninc?am renuntat la tona de muschiulet si brinza de dimineata.M-am cam suparat atunci cind mi-ai spus ca maninc gras si sarat, dar am bagat la cap.

Varicela evolueaza, la prinz vom avea confirmarea.

Pupici, vb diseara

Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

cornelia, sanatate multa!Speram sa nu fie nimic grav.

La tine ai incercat cu oscilococcinum si vit C cu propolis?Eu asa tratez copilul de 6 ani si merge.

Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cristina,da si am chiar un bus care trece prin fata casei care ajunge chiar in Dachau.
Eu in ultimul tim nu am mai mancat seara,chiar aseara ma imia al meu cu ciorbica de fasolo,dar am refuzat categoric, daca zic NU, pai NU ramane.Aseara am mancat ultima dat iaurtelele la ora 19 si pana azi dimineata nimic.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MULTAM DE PRIMIRE!
Mephala am 1,66 m ma treci in listuta?

INTREBARE: E cineva din Titan/Salajan/Macaralei??? sau imprejurimi?
As vrea sa incep sa si alerg, dar n-am cu cine, si singura nu-mi vine! nu-s rezistenta, ca nu am mai alergat de mult, deci posibil la inceput sa ma fac de ras cu pauzele dese dar nu-i bai! incerc sa fac fata!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

tumpi
In Dachau o sa ne cumparam casa peste vreo cativa ani, cand o sa mearga copilul la scoala. Deocamdata stam in landkreis-ul Dachau, in Petershausen (care e capat de S2).

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna sa va fie inima tuturor!

Ieri am fost cam bulversata si de la rusi si nu am intrat sa scriu dar v-am citit.
Pe de alta parte e prima oara in viata mea cand sunt parata intr-un proces civil.Rudele din partea tatalui vor sa-mi ia toata partea de mostenire.Acum alerg sa strang probe ca sa dovedesc ca de fapt nu am renuntat. E cam nasol cu avocatii astia.

Ma consum atat de mult psihic ca o sa slabesc mai usor.
De fapt eu slabesc foarte usor pentru ca in adolescenta si prima tinerete am fost o slabanoaga.

InaC, tu ai copil sau copii? Am fost surprinsa pentru ca in listuta nu apare.Stiam ca planuiesti sa faci unul.Cu varicela e cam nasol ca acum e epidemie.

Tzuni, tocmai la George Michael visezi sa care e pe invers. Poate de aia nu te simti prea bine.
Distractie placuta la concert.

Mephala, trece-mi si mie ,te rog, greutate la care visez sa ajung 69 kg.
Ai mai fost la sala? Cu cine iti lasi copii?

Anky,si pentru mine conteaza mult cum arata nutritionistul.De aceea a avut un impact foarte mare asupra mea Gabriel Andronache de la care am auzit prima oara de dieta grupelor sanguine.

Mamidestefan, si eu simteam dupa cate o dieta lunga ca m-am schimbat si nu o sa mai revin la vechile obiceiuri. Dar stii cat de usor se revine.Pe nesimtite, incet incet, si intr-o saptamana te trezesti ca esti acelasi. Ceea ce nu iti doresc.

Fetelor, nu mai mancati fructe seara.E mai bine ca fructele sa fie mancate in prima parte a zilei si cel mai bine la micul dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

...am vazut, am vazut! Chiar ma gandesc la un slogan pt voi!

Ceva de genul
"Fara slana si friptane / jos grasimi de pe cucoane!"

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Hai mai Tzuni, ca nu merge, tu iti dai seama ce ar insemna sa citesc despre slana si friptane de citeva ori pe zi? Ia gindeste-te tu la niste vegetale, fructe, mincaruri de-astea sanatoase.

Doroty, succes cu procesul!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput