Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
danuta36 spune:
Buna fetelor!
Sabina bine ai revenit!
Annisia faine sutienele!
Nu stiu ce se intampla de bb al meu nu mai e asa activ in ultimele 2 zile.Nu l-am mai simtit asa des si in plus,ma dor picioarele la partea din interior,aproape de putza.Parca-as fi mers calare toata ziua...Iar galma de hernie,care iesea zilnic,fara sa fac vreun efort,a disparut,dar unde????? Ce ciudatenie!!!
Dana 21s
Annisia spune:
Buna dimineata! Offff, ce somn imi este...
Roxana, eu am experienta mea proprie cu somnolenta asta. Cand sunt racita sau bolnava si cand iau medicamente, ma apuca un somn de pic din picioare fratica...
Nu mai stiu cine ma intreba cat purtam inainte la sacosa cu mandarine. Raspunsul este habar nu am, pentru ca nu am purtat in viata mea... Nu le suport. Si drept dovada ca am incercat sa dorm cu sutien, asa cum am citit ca e bine si pe la 4 dimineata m-am trezit sa-l dau jos ca ma iritasem ingrozitor de la bretelele alea idioate... Deci cred ca mi le-am luat degeaba. Sau o sa le port cand ies din casa, ca sa nu imi mai atarne bretelele pe burta...
Oricum, au crescut ceva ceva. In primul rand il vad pe al meu ca ii fac ochii ca la flippere. In al doilea rand imi dau seama cand ma dau cu creme si vad ca a crescut cantitatea de material...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Si bv spune:
La multi ani, Maria Di!
Fetelor, vroiam sa va spun ca la Brasov s-a deschis o clinica privata: "Eva", unde sunt niste conditii super pentru o nastere. Eu acolo vreau sa nasc, cu dr. Cezar Podasca. daca sunteti curioase, puteti intra pe www.clinicaeva.org
Annisia, sunt super sutienele! eu astept sa mai creasca "umplutura" ca sa-mi cumpar . tie ce-ti pasa, ca ai din belsug!
Mai fetelor, eu va salut pe toate si va pup!
Si 24+
Poze
Annisia spune:
Fetelor, mai ales cele care aveti probleme cu picioarele. Eu mi-am cumparat niste papucei super marfa de la un magazin din ala cu 100 sau 200 incaltarile. Este unul foarte mare si in Piata Moghioros. Mi-am luat de acolo doua perechi de slapi (argintiu si auriu), cu o talpa foarte joasa si usoara, in fata doar doua bretelute subtiriiiii si comode - fiecare la incredibilul pret de 100 de mii. Aici mai aveau si bleu, dintre care cred ca o sa-mi iau si io... Dar am mai vazut si la un magazin lipit de ala cu sutiene, aveau cu bulinute, cu ciresele, toate minunile de combinatii (alb cu rosu sau galben, negru cu alb sau rosu), foarte foarte frumosi si comozi.
Intrati intr-un magazin cu 200 de mii si sigur o sa-i recunoasteti. Eu ii aveam in picioare cand faceam pozele, dar al meu nu i-a prins in cadru...
Mi-am mai luat, dar la pretul astronomic de 200 de mii, niste balerini imitatie de leopard, care se inchid pe gezna cu o panglica de matase bej si din acelasi material mai au o funditica in fata. Bine, eu luai tot doua combinatii (cu leopardul mai deschis pana la argintiu si panglica bej, cu leopardul mai inchis pana la auriu si cu panglicuta crem). Tot asa super comozi si aspectuosi.
Ia sa va pun eu o pozica. Nu de alta, da ma pricep rau de tot la explicat...
Annisia spune:
Ce papucii mei....
http://new.photos.yahoo.com/rannisia/album/576460762403139224/photo/294928804406957212/7
iuli8700 spune:
Annisia, ai fost o norocoasa ca ti-ai permis sa nu porti sutien inainte....eu la ce sacosa de mandarine am(si aveam si inainte) mi-e imposibil.Eu de la marimea D la cupe am trecut intai la DD si acum sunt deja la E.O sa ajung sa-mi iau sutien la comanda Dar nu-i nimic ca sotul e super fericit
Iuli25+
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
danielle02 spune:
devylla nu prea e indicat sa stai cu burta la soare la bronzat.trebe de evitat soarele.
annisia vezi ca sunt sutiene speciale de dormit,sport.intreaba la magazinele de unde ti le-ai luat si pe celelalte,sigur stiu de care.
papucii sunt draguti,si mie imi plac astia mai nebunei asa,mai "inflorati" si colorati
danielle 23+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
In primul rand vestea BUNAAAAA: Teodora este bine, am vorbit cu ea si azi a luat FISH! BB Mihnea este super sanatos!
Sabina si Ana, multumesc de raspunsuri. Ma gandeam si eu ca e de la boala, azi o sa duc la medic. Si pe antibiotic scrie ca da stari de rau, dar nu aveam de ales. Altfel era cu 39.6 si acuma. In plus sa zic mersi ca nu a fost pe intravenos si perfuzii.
Carpatina, eu am avut si pompa manuala de la Chicco si electrica de la NUk. Aia manuala nu a ajutat prea mult, in sensul in care faceai scurta la mana si nu iesea mare lucru. Cea electrica era mai eficienta, dar te cam dezintegreaza.
Tomasa, ii dau Biotics pentru copii.
MariaDia Multa sanatate si numai bucurii!
Afibebe, ajung azi sau maine sa pun o suma in cont, nu prea mare, ca am si eu probleme cu cardurile. Dar nu ai zis nimic de haine sau cu ce mai putem ajuta. Si nu strica sa postezi nici la subiectul cu copiii de la ajutor umanitar, sigur o sa ajute fetele de acolo.
Crishtina, eu merg la Venetia saptamana urmatoare. Prisi, cum ziceai ca se cheama localitatea aia cu HM?
Annisia, sa porti sanatoasa papucii!
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Pinacolada spune:
Gabriela 77, Tomasa,Roxali, Roxana-multumesc pentru sfaturi...incercam in continuare sa facem la olita....dar m-am obisnuit cu idee ca va mai dura...
AAAAAAAA am uitat sa va spun, l-am tuns pt prima oara, mi-au dat lacrimile cand l-am vazut, noroc ca nu am lasat a-l ia prea mult din spate,l-a tunc gen castronel, e asa dulce!!!!!!!!!1 Abia astept sa descarc pozele sa vi le arat si voua ce barbatel a devenit Luca:)
In legatura cu epilatul-eu obisnuiesc sa ma epilez la coafor, cu ceara si a fost ok intotdeauna.La Luca m-am epilat total chiar inainte sa nasc cu vreo saptamana, de groaza sa nu puna asistentele mana pe mine, si a fost super ok!
Afibebe-suntem alaturi de prietenuta ta si o vom ajuta si noi..., oricum neaparat sa se duca la organele abilitate pentru a se lua o decizie, bineinteles in favoarea ei (Tribunal-pt a inainta actele de divort si pt a cere pensie alimentara, etc)-e pacat sa stea si sa-l lasa pe nemernic sa scape atat de ieftin!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
toma_lly spune:
AFIBEBE,
eu tocmai am fost la BRD si am donat niste banuti pt Anca
nu trebuie contul IBAN; e nevoie doar de numele titularului contului (adica Anca Bruda) si de nr. de cont
TOMITZA 25+ cu Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005