Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ce parere aveti despre carucioarele astea?sunt mortale...nuuu???
www.bugaboo.com

danielle 23+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata gagigi!

Afibebe sa-mi spui daca pot sai trimit si eu ceva prietenei...adica daca are cont in roni pot sai trimit euro.
Roxana normal cai obosita , organismul ei a "luptat" impotriva boli si e epuizat...daca n-are nici pofta de mancare B-total e ok, cate o lingurita inainte de masa.
In legatura cu analiza-urina sar putea sa ai ca mine ceva infectie...din cauza ca nu beau mai deloc...ca de ma apuca criza
Sabina bine te-ai intors si ma bucur ca tia mers super....mai vrem poze.
Teodora nu fi trista ca rezultatul e bun

Ali19+ Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

MariaDia LA MULTI ANI!!!!! multa sanatate, sa fi iubita.

Slaba activitate azi, Anisia ce faci, ai petrecut prea mult aseara.... si acum lenevesti?

cecilia,25+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani MariaDi!

Tomasa cu laptele ce faceai ??...il pastrai in frigider si reincalzit il foloseai...eu am folosit-o de cateva ori pompa manuala, ca dintr-o tata nu tragea calumea si ma durea, iar cand am incercat sa-l incalzesc s-a branzit.Oricum din biberon vroia doar cel artificial, cel natural doar de la sursa...nu reuseam sa-l pacalesc.

Ali19+ Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabina, welcome back!
MariaDia,
Tomitza, mi-au placut pozele. Esti o burtica tare draguta.
Annisia, pe unde umbli? Misto sutienele. Ma duc si eu azi dupa servici in vizita. Si ma mai duc si la Z sa vad daca au primit marfa sau nu.
Roxana, sunt curioasa cum rezolvi cu dr de familie.

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Danielle, misto carucioarele. Da' ma inseala memoria sau tu ai luat deja? Nu aveam la fel?

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Salutare fetelor!

Sabina bine ai revenit!
Vad ca faceti aicia reclama asunsa la sutiene!Si eu caut,imi luasem unu' dar nu ma multumeste deloc.
Ce vroiam sa va intreb...o sa merg la plaja peste doua saptamani si ma deranjeaza perii de pe burtik...voi va epilati? si daca da cu ce va epilati?Apoi e vreun pericol pentru sarcina daca stau la soare,la bronzat?

Sabina Y. 24+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

No, Annisio, vazui acum sutienele. Chiar frumoase, si eu le urasc cele inchise de babatai. Tu, sexoasa ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Danielle, misto carucioarele. Da' ma inseala memoria sau tu ai luat deja? Nu aveam la fel?

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

mi-am cumparat deja,dar ma gandeam pe la vara sa cumpar unul de ala bugaboo.astea or sa fie prea grele sa le caram dupa noi cand e cald.

danielle 23+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Am ajuns si eu mai inainte de la spital....mi'a luat sange dimineata la 8 si apoi la 10. Acu tre sa merg la 3 si apoi la 9 seara. Maine seara cred ca is gata si rezultatele...
Am fost stresata si cu munca si cu rezultatelea astea sa iasa bine, si aseara am aflat ca tre sa merg singura azi, ca sotul lipseste, e plecat cu munca. Si exact azi cand voiam sa vina cu mine :) Acuma sa iasa bine toate si e ok. Ma simt slabita deja...ce ma fac diseara cand o sa am dublu sange luat fata de acum?

Felicitari Annisia pt sutiene, si eu le prefer astea de microfibra de la Pompea, tare bune is.

Sabina bine ai revenit.

Roxana nu mai tin minte cand ai zis ca mergi la Venetia. Daca o sa mergi in iulie la inceput adica cam de pe 10 o sa fie sconturi la toate magazinele. Este magazinul Prenatal daca prinzi ar fi super. Te alimentezi cu de toate. Normal is scumpe la magazinul ala insa in sconturi iei de toate la pret fain.

Aaa, nu v'am spus...luna asta ne'am comandat si noi carutul(din ala in 3 piese) patutul si dulapiorul ala cu sertare si cu chestia de infasat deasupra si facut baie. Pe saptamanile viitoare tre sa ajunga. Abia astept :)

24+

Mergi la inceput