Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'Neata!! si multu,mesc de primire!!

Roxana, si Sofia dups pneumonii a fost f obosita. Avea cearcane si era slabita.I-am facut pt prima data analiza si avea usoara lipsa de fier, era 11 in loc de 12.Ne-a dat dr vitamine si fier, si s-a facut vioaie la loc. Ca faza dura, ramasese cu un cascat, de ne-am speriat sa nu aiba ceva la inima.De la bolile alea la 3 ani si 3 luni ne-am cam lecuit noi de gradi, tocmai din cauza sechelilor cu oboseala , cascat, paloare....

Norocul a fost ca am dus-o la munte 3 luni jumate, acolo s-a refacut.
Daca zici ca mergeti si voi la mare, o sa-i prinda bine, numai sa stii ca organismele obosite nu-s prietene cu soarele, mai degraba joaca seara pe plaja e cea mai buna.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, bine ai revenit. Superba poza! Deh, artistul tot artist...

Roxana, cu siguranta are sistemul imunitar slabit dupa atata antibiotic! Stii ca eu sunt gica contra cand vine vorba de antibiotice. Si mai e si caldura, sa stii. A mea e turtita rau de vreo saptamana. Abia o mai trezesc dimineata. Astept sa treaca si serbarea si dupa aceea ii dau vacanta.

Ce spuneati voi de carcei? Am bifat doi azi noapte! La ambele picioare. Abia mai pot sa merg, asa ma dor gambele.

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, bine ai revenit!!! Ai vazut ca afost bine? Multumesc pt. felicitari!
Carpatina, pompa de muls este extrem de utila dupa parerea mea. Cel putin in primele zile, saptamani mi se pare indispensabila si chiar si ulterior in perioadele de oboseala si stres sau de crestere accentuata a copilului cand trebuie stimulata productia. Sau cand esti nevoita sa lipsesti de langa bb.
Eu am alaptat 1 an, din care 6 luni exclusiv si nu prea m-am muls pentru a lasa ca oferta sa se armonizeze cu cererea, insa nu stiu ce m-as fi facut fara pompa in cazurile mai sus amintite.
Modelul ales cred ca depinde in mare masura de ce fel de sani ai, unele sunt recomandate pt. o anumita forma/dimensiune, altele pt. alta (eu de ex. am avut initial una manuala tip para, cu pomita de cauciuc si nu am putut scoate absolut nimic cu ea, desi unei prietene ii folosise).
Pt sani mai micuti e excelenta pompa manuala tip seringa (marca Nuk in cazul meu pe care o recomand cu toata increderea). Eu cu asta m-am impacat foarte bine si mi s-a parut foarte eficienta. Despre cele electrice (care sunt mult mai scumpe) stiu numai de bine, iar eu una sunt convinsa ca sunt mai eficiente in cazul in care te vei mulge constant pt. a merge la servici. Eu personal nu am avut nevoie de o pompa electrica fiindca am avut sansa de a sta acasa cu bb si am putut alapta la cerere, stimuland astfel lactatia.
Roxana, si eu sunt ingrijorata pt. Teodora. Daca reusesti sa iei legatura cu ea, te rog anunta-ne si pe noi.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata
nu am mai intrat ieri pt ca la 6 mi-au venit zugravii.
sa nu va spun ce e pe la mine.
O sa ma intalnesc pe la 11 cu Anca trebuie sa mergem sa vedem cum reusim sa intram in posesia lucrurilor ei si ale Alexandrei.
O sa faca tot posibilul sa-si ia tot din casa.
nu sunt de 19 ani impreuna.Sunt impreuna de 5 ani.Am spus ca s-a casatorit la 19 ani, acum are 24 de ani.
O sa vorbesc cu ea sa vad ce masuri are copila.
Nu am mai sunta aseara la ea.Nu are telefon si sunam la vecina de apartament.
am deranjat-o de vreo 3 ori pt conturi.E destul.

Astazi o sa vorbesc cu ea.
Gemenii sunt amandoi baietei.

Sotul meu era foarte alarmat de situatie si acum la 11 o sa mergem sa vedem ce facem.
Trebuie sa o ajutam.
Am un telefon care sta degeaba in casa si sa vad cand apuc sa-i iau o cartela.
Asa o sa va dau si voua nr ei de telefon.

Scuze pt intarziere.
O sa va mai scriu cand ma intorc.
La 1 imi vin zugravii.Sper sa se tina de cuvant.Asa mi-0au zis si ieri si au venit numai la 6.

Va tin la curent.

AFIBEBE26+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, pt. carcei incearca sa iei niste Magneziu.
Roxana, poate ii dai ceva probiotice Alexandrei ca sa se refaca, asta daca nu cumva i-ai dat deja, impreuna cu antibioticele. Si eu sunt impotriva lor (a antibioticelor) folosite in exces si la orice semn de boala fara analize prealabile, dar uneori sunt necesare. Mai ales cum a fost acum in cazul ei, in care infectia era de natura bacteriana, nu ar fi cedat fara un antibiotic potrivit. Acum incearca sa o duci la mare, sa o tii cat mai mult in aer liber, e normal sa se simta obosita si slabita. Ma simt eu asa dupa o banala raceala cu muci.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

MariaDia
sabina bine ai revenit
annisia super sutienele.mi se pare ca ala negru e exact ca al meu.sunt super comfortabile
afibebe eu astept nr de telefon al prietenei tale.sunt sigura ca o sa fie bine,multe suflete bune or sa o ajute

fetelor,eu o iau din loc.trebe sa termin de varuit si vopsit.
bebelusha imi aduce zambetul pe buze in fiecare minut si sunt ffff fericita

danielle 23+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Afibebe, si eu la fel ca Tomasa, credeam ca e vreo poveste din aia cutremtaroare despre nasteri si chiar voiam sa nu citesc, la cat de sensibile sintem acum nu ne fac bine astfel de istorisiri. Din pacate, cazul prietenei tale este unul tragic, nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva. E bine ca ai recurs si la metoda asta, putin cate putin se aduna. Dar si eu sint de parere ca trebuie sa ia legatura cu Protectia Copilului si cu ceva fundatii, care se ocupa de cazuri de acest gen, si in felul acesta va avea un ajutor constant! Sa speram ca va reusi sa treaca cu bine peste acest moment!

Roxana, Sim sa speram ca sint bune analizele si nu vor fi probleme. Eu numai peste o luna fac analize, aici zic medicii ca in primul si inceputul ultimului trim se fac. Cred ca e normal ca acum sa se mai modifice nitel. Mai ia si bebe din resurse. Cu tensiunea insa, nu e de glumit!

Tomitza, faina burtica ai!

Piciulika, mersi mult! Asa auzisem si eu cu carceii. Stiu, de la o prietena gravi, din Elvetia, ca acolo se da Mg si pt contractii!

Sabinaaaaaaaaaa, bine ai revenit! Clar ca ai avut succes, nici nu ne asteptam la altceva! Bravo ! Frumoase poze ! O fi fost obosit BB Gheo de a fost mai lenes zilele alea !

Ioi, Ana, ai patit-o si tu cu carceii??? Groaznic! Iti vine sa urli de durere!

Annisio, eu nu-ti vad sutienul, nu mai sint accesibile pozele ?

Eu ma simt mai bine, nu mai am starea aia generala proasta. Dar tusesc mai mult si asta ma enerveaza ca nu vreau sa o zgudui pe biata bebelina! Va pup si va urez o zi frumoasa!

Gabriela 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata burtici si bebici!

MariaDia La multi ani fericiti si un bebe super sanatos si frumos!
Roxana sper ca Alexuta ta sa-si revina 100% cit mai repede! Multa sanatate!
Nana vacanta placuta alaturi de cei dragi!Tare as merge si eu acasa, insa cu nesuferitele astea de contractii nu ma incumet....te pup si ai grija de tine si de bebe si maninca un papanas si pt mine
Afibebe imi pare tare rau pt colega ta....eu pur si simplu nu inteleg cum propria ta sora iti poate face una ca asta ....ca sa nu mai vorbim de sot....
Sabina bine ai revenit! M-ai dat gata cu poza! Superba!!!
Annisia sa porti sanatoasa sutienele!
Felicitari fetelor care au aflat zilele acestea culoarea caruciorului !

Noi sintem bine,cu contractiile de rigoare bineinteles si cu circei in plina noapte.....am vazut ca sintem mai multe care ne confrutam cu ei....asa stiam si eu,ca Mg ajuta...
Si sint si super obosita pt ca dorm f putin...asta pt ca am niste vecini de-mi vine sa-i fac pachet si sa-i trimit in jungla ca acolo le e locul

Pupici

Picca 25+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Sabina, bine ai revenit !!
Mandarinutza, Danielle, Gabriela
Tomasa si pe mine ma intereseaza subiectul cu pompe de san; eu sunt cam hotarata pt Avent

TOMITZA 25+ cu Natalia Ioana

Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

La multi ani MariaDia !!!

TOMITZA 25+ cu Natalia Ioana

Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput