Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
feteleeeeeeeeeee,acuma am si eu net ca omu, nu-mi mertgeaDC absolut deloc, nu se stie de ce.Dar patronu de la internetu asta unde-s eu abonata e baiat tare bun si-a rezolvat problema!
acu sunt cam obosita, sofia galagia a adormit abia de 10 minute"!! groaznic, caldura o fi terminat-o, sau ciocolata?? nu stiu
am aflat ca Adhnana are baietel si Tomasa fetita! Sa va traiasca si sa fie sanatosi.
Cu Roxana am mai vb pe mess ieri si azi, darcand am citit in urma am cam tras spaima cu viroza lui Alex.
Am citit si de drama prietenei lui Afibebe, infiorator....sper sa reusesc sa o ajut si eu zilele urmatoare.
a fost f fain in lituania, si va dau o pozica de rumegat pana mai povestesc eu detalii.
http://i35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/castel-trakai.jpg
am avut succes peste tot, asta e cel mai important.
bb Gheo e ok, acu 2,3 zile nu prea misca, dar decand a ajuns acasa si l-a albit sora-sa cu pupaturile e activ nevoie mare.
va pup si revin!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Piciulika spune:
Sabina, m-ai dat gata cu fotografia! Seamana a mana ta!
Cadraj, focusul... Respect
Piciulika 22+
Annisia spune:
Fetelor motatelor, uitati faimoasele sutiene...
http://new.photos.yahoo.com/rannisia/album/576460762403139224
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Annisia spune:
Ala roz sa vi-l arate doamna Roxana G...
http://new.photos.yahoo.com/rannisia/album/576460762403139224
Annisia spune:
Sabina balerina, bine ai revenit in tara si pe forum! Te asteptam maine sa ne povestesti cu lux de amanunte ce ai vazut prin vastele palate si locurile minunate pe unde l-ai plimbat pe bebe al tau!!!!!
AYUMI spune:
quote:
Originally posted by afibebe
Am sunat-o acum si mi-a dat contul
pe langa datele date completez:
cont lei SV 16939833300
VA MULTUMESTE DIN SUFLET.
I-am spus ca i-am postat povestea si mi-a multumit mult.
Sper ca toate sa punem mana de la mana si tot se va strange ceva.
o sa-i spun Roxana de hainute.Se va bucura mult.
Ne facem pomana in fata lui Dumnezeu.
Mai ce poate ajunge omul.
e bun contul asta?
cica o tipa de la banca transilvania ii vireaza lunar niste bani in contul asta de luna viitoare timp de 1 an.
mai sunt si oameni cu suflet.
AFIBEBE26+Cristian Nicolae
Doamne,prin ce trebuie sa treaca!As vrea sa o ajut si eu;din strainatate,aveti cumva idee cum as putea sa o fac?
Bianca 21+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Roxana_G spune:
Neata.
Piciulika, multumim de sfat. Eu am avut la Alex dar nu prea l-am folosit. Stateam la 2 camere, care oricum erau mici si una langa alta, si nu se intampla sa nu aud. Avea Alex niste plamani....In plus la noi treceau mereu tramvaie, basculante, si tot timpul bruia interfonul ala, incat mai rau ma enervam. Acum cred ca o sa am nevoie la noua casa.
Sabina, Restul l-am mai vorbit noi si poate ne vedem undeva in oras zilele astea, ca saptamana viitoare plec. Te-ai riscat tu cand eram bolnava, acum ca sunt sanatoasa, nu ar strica o mancare nesanatoasa.
Annisia, ala era sutienul de am incercat si eu, insa nu aveau mai mari de 80. O sa vaz cum il postez si eu pe cel roz, ca la mine se vad si sunci pe langa, dar daca imprumuti mandarinele tale imediat rezolvam si cu poza.
Haideti ca ma duc, trebuie sa trec si pe la doctorita de familie. Vitaal, ca altfel ce ma fac fara concediu saptamana viitoare?
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Asaaa, mai aveam o intrebare la mamicile cu puiuti mai mari care au fost bolnavi. Am mai intrebat eu pe la alte subiecte insa nu am lamurit chestiunea. Alex este ok, insa se plange mereu ca este obosita. Este posibil ca de la boala sa aiba senzatia asta, sa fie de la antibiotic si tonele de medicamente, sau o mai fi ceva in neregula?
Oricum mergem dupa amiaza la medic si cu ea, insa eram curioasa din experienta voastra cum a fost dupa boala. Ma rog...nu e dupa, inca mai are antibiotic de luat pana duminica.
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Sabina bine ai revenit, ma bucur ca lui bebe i-a placut in calatorie si sunteti bine.
Anisia super sutienele, dar tb sa recunoastem au si pe cine sta, sa le porti sanatoasa.
Auzi, cat purtai ininte la sutien??????????????//Ala alb este si pt alaptat sau doar mi s-a parut mie?
cecilia,25+Cristian