Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
Raluca spune:
Roxana, multumesc ptr. raspunsul cu masurarea lungimii colului..
Afibebe, am sa trimit si eu ceva bani in cont, cel mai probabil luni caci pana atunci nu ajung la banca.
O seara faina sa aveti!
Raluca 19+ si mami de Ilinca
sim_stoian spune:
Roxana, care acid uric ti-a iesit nasol: seric sau urinar?
Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Afibebe, nu ai mai zis nimic de colega. Codul IBAN este ok acum, o sa depun maine niste banuti, dupa ce imi rezolv si eu problema cu cardul. Te rog nu uita sa imi zici cam cum arata fetita colegei ca sa ma orientez la hainute. Apropos de hainute, exista la "Ajutor umanitar" un subiect cate se numeste "pentru copii, lapte, hainute, etc". Acolo poti posta despre colega si fetita si despre gemeni, si sigur se strang lucruri. Eu am donat acolo lucruri si nu era vorba neaparat de cazuri disperate. Imi pare rau ca nu am stiut mai devreme, tocmai am dat o sacosa de hainute pentru niste copii la tara, ca sa nu mai zic ca tot ce a fost de bebelus si nu am tinut ptr Andrei a mers la o casa de copii.
Nu uita sa ne zici ce sex au gemenii.
Ce varsta are colega ta, cam cum arata? Poate o ajutam si pe ea cu ceva.
Si inca o chestiune, nu dati cu pietre. Ma gandeam daca nu sunt sanse de impacare, stiu ca e situatie super neplacuta, dar daca e vorba de un interes...Inteleg ca sunt de 19 ani impreuna, nu stiu ce sa zic. E un mare nemernic, insa ...zic si eu. Lui nu ii pasa deloc de copii? Nu ar vrea sa ajute deloc.
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Simona, acid uric seric a iesit prost, a iesit 2,2 fata minim normal 2,5.
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
sim_stoian spune:
M-am uitat pe analizele mele de la inceputul sarcinii si tot 2.2 am avut acidul uric seric. Mi-am adus aminte ca mi-a zis atunci dr ca e OK in sarcina, poate sa scada, de aia te-am intrebat despre care acid e vorba.
Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
Am avut concert cu Holograf in centru (in aer liber). Din pacate a inceput ploaia spre sfarsit si am plecat dar a fost super ok. Sa vedeti ce de copilasi sareau si dansau pe acolo.... si multe burtici care iesisera la plimbare...care mai de care se uita la burta celeilalte, ha ha!Super zi, pe bune si spre fericirea mea, mult mai racoroasa. Pupici si noapte buna!
Emma 23+
Piciulika spune:
Dragi burtici,
cum bine zice Tomasa, CARCEII sunt de la magneziu si calciu. (Stiu de magneziu ca poezia, de cand faceam sport) Acuma iau oricum supra-doza , la recomandarea drlui, pentru contractii - tot un fel de carcei... (?!).
Asa ca Roxana, Gabriela77, afibebe, alinus_25: la 2 tablete efervescente de Mg pe zi inainte!
Carpatina: aici mamicile au pareri impartite cu aparatele de muls (ca si pe mine ma intere tare subektu').
Una spune ca mea electrica te face sa te simti ca o vaca si bazaie aiurea, altele spun ca daca ai lapte mult, cu aia manuala nu ai nici o sansa si ca e mai comod cu electrica... Acuma eu am una de mana, ca era la set cu toate chestiile aferente, dar o sa mai vedem, cum ne-o fi norocu'!
Piciulika 22+
Piciulika spune:
Subiectul baby-phone - nu l-a deschis nimeni, dar daca va va preocupa vreodata, sotul meu m-a pus sa va scriu. Dragul de el s-a tot documentat, ca-i inginer fizician si oricum musai sa se ocupe de toate dotarile aferente bebeului, mai ales ce-i cu roti, cu unde, s.a.m.d.
Daca vreti sa cumparati video-interfon sau vers. mai simpla baby phone - sa-l vedeti/auziti pe bebe cand plange in camera - sa va uitati un pic si la electro-smog: campurile electrice, magnetice si undele electro-magnetice sunt destul de mari si numa bine nu le fac celor mici - in cel mai bun caz dorm agitati. Video-interfonul e chiar cel mai poluant.
De la eco-test german, cel mai bine a iesit Babyfon 440 (de la Vivanco) care a redus electrosmogul cu 95% (magn.+el.) fata de cel mai bun aparat din testele eco 2002 - si are undele de emisie-receptie (electromagnetice) la minim. E doar monodirectional, activat prin vocea copilului, deci nu e mereu in emisie - de bine!
Ieri comandat, azi a venit, testat - FAIN!
Asa ca sa stiti ca celelalte sunt si mai scumpe - nu dau marci - si nu fac nimic altceva in plus, doar polueaza.
Gata, v-am dat mai departe rezultatele investigatiilor domnului meu, asa cum m-a instruit chiar el.
...nu ca m-a intrebat cineva
Va pup si noapte buna
Piciulika 22+
danielle02 spune:
tomitza ce burtoasa secsi esti
afibebe imi pare tare rau de prietena ta sincer...nici nu stiu ce sa zic.da si mie un nr de tel. al ei.te rog fain. eu nu ma pricep sa depun bani in conturile din tara.
o seara buna
danielle 23+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png