Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Myral, pai si tu te plangi cand lipseste sotul, asa ca lasa-ne pe noi 2 saptamani si stai cu el.
Simona, trebuie sa iti iei mai des tensiunea. Nu e relevanta o singura masuratoare, mai ales daca ai alergat prin caldura asta. In plus, cumnata mea a avut tensiune oscilanta, adica avea cand 9 cu 6 cand 14 cu 9. Nu a fost aproape deloc umflata. Despre analize mai vorbim noi.
Alinus, mie nu mi-a prescris nimic deocamdata. Insa carceii sunt de la lipsa de magneziu.
Annisia, pai tu ai zis ca pleci, numai ca la mine nu mai mergea netul la birou si pana sa apuc sa citesc mesajul tau, deja trecuse jumatate de ora. Eu nu am zis ca plec imediat, adica as fi plecat, insa daca nu am vazut ce ai postat, m-am gandit ca mai dureaza. In fine, suntem ca Pacala si noi. In fine, nu era vital sa iau sutienul ala, era din cel alb de 400 de mii. Numai ca tanti aia a zis ca doamna care a venit sa schimbe a luat singurul 85 pe care il aveau si ca nu mai au decat 80 sau mai mici. De fapt nu am luat decat unul, pentru ca nu aveau decat sutiene maxim 80 si ma strangeau rau la elastic. La cel alb nu mergea nici cupa B, era mica, imi trebuia un C si cica nici aia nu aveau. In fine, de vazut ne vedem noi, ca nu ai intrat zilele in sac. Imi pare rau de incurcatura, mi-am dat seama dupa aceea ca mai bine vorbeam noi la telefon inainte. Dar chiar asa mai fata, cum nu ai ce baga in sutien?
Mandarinutza, zau mai cresc mandarinele dupa ce nasti, si mai cresc si pana cand nasti. Dar merita sa vezi sutienele si poate iei de acum cu un numar mai mare. Cat despre Teodora, as itnelege de ce nu intra pe forum, numai ca nu imi raspunde nici la telefoane si nici la sms si intrasem in panica.
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Annisia, fuste ai vazut? Eu nu am gasit nimic ca lumea, ceva mai flu flu, adica usoare, subtiri si cam pana la genunchi. Aveau unele cam stramte si drepte, adica incomode, aici la Rococo, si niste sarafane cu care aratam tare rau.
Rox 26+
prisi spune:
buna ,
Afibebe nu-mi vine sa cred ce citesc , cum poate sa-i faca asta propria sora, sunt socata, o sa incerc si eu sa-i trimit niste lucruri pentru bebei ca eu tocmai am primit de la o prietena vreo 4 pungi cu haine
Azi am fost in vizita la o bebelusa de 1 saptamana si nu pot sa-mi revin, sunt coplesita , e asa dulce, vreau si eu bb mai repede, mami se simte f bine o doare putin cusatura dar in rest e ok , a nascut cu epidurala si a fost super bine, zicea ca daca ar trebui ar de la capat cu nastere, asa ca am prins curaj pana acum am incercat sa nu ma gandesc cum va fi ,oricum cred ca dupa ce-ti vezi puyul uiti de toate
poze
26+
Annisia spune:
Roxule, zau ca mie acest sutien imi este mare. deci nu am cine stie ce dotari. Bine, nu atarna pe ele, dar mulat sigur nu este.
Fuste gasesti la magazinul din Piata Moghioros. Exact cum iti doresti. Plus ca acolo au si toale pentru zapacita de Alexandra.
Mai au fustite cum pofteste fata la magazinul ala de la Pasajul Lujerului (Virtutii sau cum ii spuneti voi)...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Roxule, zau ca mie acest sutien imi este mare. deci nu am cine stie ce dotari. Bine, nu atarna pe ele, dar mulat sigur nu este.
Fuste gasesti la magazinul din Piata Moghioros. Exact cum iti doresti. Plus ca acolo au si toale pentru zapacita de Alexandra.
Mai au fustite cum pofteste fata la magazinul ala de la Pasajul Lujerului (Virtutii sau cum ii spuneti voi)...
Stiu ca ai povestit de 100 de ori, dar te rog mai zii unde e ala de la Moghioros, ca maine explotez soferul sa ma aduca (deh, saptamana asta sunt pieton). Daca nu, ala de la Lujerului am inteles unde e, chiar inainte de Sir, pe dreapta. Daaa?
Rox 26+
sim_stoian spune:
Roxana, astazi chiar nu alergasem. M-am dus dimineata la servici unde am stat extrem de linistita, apoi m-a dus un coleg cu masina pana la dr si am facut 10 min ca e aproape, deci am ajuns la ea in perfecta stare. Plus ca ea mi-a luat de 2 ori tensiunea cat am stat acolo (adica 45 min). Mi-a luat-o o data la 10 min dupa ce am ajuns si inca o data inainte sa plec. Deci...
Oricum, ma duc si sapt viitoare sa vedem care e treaba.
Eu n-am avut in viata mea tensiune asa mare. Maximul inregistrat fusese 11 cu 7
Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Simona, ma panicasi si pe mine acum. Zau asa, acum pun tensiometrul. Insa am unul afurisit de incheietura, din cel mic, si da mai mereu erori.
Haideti ca iar ma tacane pitica, ii dau ceva sa pape si revin, ca tot vreau sa va scriu de analizele alea ale mele. Ioi, cam frige pustoiaca mea, ia sa bag si un termometru.
Rox 26+
Annisia spune:
Fetele eu plec in vizite. Nu mai pot sa scriu acum ca ma aia la cap bebelusul meu cel mare...
Roxana, iti raspund deseara cand ajung. Sau vezi ca stiu si alte fete unde este magazinul, poate se indura ele sa-ti raspunda.
Pupici la burtici!!!!!
Roxana_G spune:
Asaaa, sa va zic de analize. Sumarul de urina a iesit foarte bine, glicemia este 87, sper eu ca nu este mare, la ei maximul era 100. Voi ce ziceti?
Ceea ce a iesit prost, a fost hemoglobina, parca 10.2. Asta inseamna o anemie, cred ca imi va da fier. La fel e mic hematocrit ala.
Leucocitele sunt ok, deci sper ca nu am vreo infectie, cel putin nu ce are Alexandra. Dar am niste neutrofile mari, si parca astea ii iesisera si ei mari si o sa mai caut pe net.
Ce m-a ingrijorat insa, este acidul uric, care este mic. Nu stiu ce e cu el, insa dr a zis ca e ceva legat de edemele astea si sunt cam agitata. Daca stiti ceva, va rog sa imi ziceti.
Rox 26+
Roxana_G spune:
Am cautat pe net. Neutroflele alea mari cresc in infectii, de regula impreuna cu leucocite. Deci probabil sunt oarecum legate de raceala mea, sper sa iasa exudatul ok.
Cat despre acid uric, nu am gasit nimic. Decat ca nu e bine sa fie mare. Scadere patologica ar inseamna ceva afectiune hepatica, dar nu cred ca e cazul. Offf, abia astept sa ma duc maine la medic de familie, desi cred ca va fi tare panicoasa.
Rox 26+