Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

In legatura cu pompele de san-eu am avut de la Chicco-tip siringa-dar avnad sanii destul de mari a fost o chinuiala groaznica, apoi mi-am luat una cu pompita, tot de la Chicco- a fost cat de cat mai bine dar..................acum as vrea sa-mi cumpar una electrica de la Avent poate, poate o fi mai ok!!!!1111
Roxana-de ce zici tu ca te cam dezintegrezi? e asa de naspa? sau e cata de cat suportabil si rapid?

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Danuta, nu te mai stresa ca sint si momente din astea cand bebe e mai putin activ.

Oa, ce superveste! Teodora, ne bucuram din suflet pt rezultatele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna la si la
Roxana orasul se numeste Mestre

o zi buna in continuare, nu prea am timp de scris , va citesc pe furis

poze
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

TEODORA-SUPER VESTE

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

MariaDia sarcina usoara in continuare si un bebik sanatos-voinik!
NanaDrum bun si sedere placuta in Ro.
Sabina felicitari pt reusite; frumoasa poza!
Annisia a reusit sotul tau sa dea de urma catelusului furat?
La mine a crescut burtika muuult si deja ma simt ca un balonas, iar sotul ma alinta "fulg" :)
Am arsuri non-stop si nu trec cu nimic :( Mi-au aparut 3 vergeturi pe san :(
Saptamana viitoare am programare la dr si ma bucur sa vad gargarita si poate aflam si noi sigur ce culoare are caruciorul.
Sa auzim numai de bine!

24+ & 17 kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by Marunzika
[brAnnisia a reusit sotul tau sa dea de urma catelusului furat?

Mai stim ca tipa sta pe strada din spatele pietii Veteranilor (Tutunari sau asa ceva). Numai ca eu una nu ma pot duce sa stau la panda, iar al meu bantuie toata ziua... Trecem de cate ori putem, dar nu am vazut-o nicioadata afara cu catelul. Am lasat numarul de telefon in piata la mai muolte persoane, poate o vede cineva. Am inteles ca e o tipa cam dusa cu capul si cateva persoane care lucreaza in piata o stiu din vedere. A ramas ca ne vor suna daca apare aia pe acolo... In rest, nu putem decat sa stam sa o pandim cand iese cu catelul afara... Desi cica ar avea si ea caine si nu s-au inteles si a dat catelusa mea unei vecine... Nu stiu ce sa zic... Cred ca o vom recupera. Nasol este ca nu pot eu sa stau pe acolo pe caldurile astea. Desi tare mi-as dori sa dau ochii cu aia care mi-a furat catelusa....

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna

ne-am intors din oras si zugravii erau la poarta.
ok hai sa va povestesc ce am facut.

ne-am intalnit cu Anca si am mers la protectia copilului.am intalnit acolo o cunostinta care a fost socata de patania ei.
ei bine ne-a promis ca analizeaza situatia se va face o comisie si cel mai tarziu luni se pun pe treaba.
spera ca luni cu ajutorul lor sa poata sa faca primii pasi.

ROXANA -In ceea ce priveste hainutele pt fata e ft incantata si te roaga sa-i trimiti dupa ce naste pt ca nu stie ce va mai fi.
Eu sapt viitoare o sa-i cumpar o cartela si o sa va dau numarul ei de telefon.
Cred ca asa e cel mai bine si va puteti intelege mai bine decat cu ajutorul meu.Asa discutati direct cu ea.
o sa mearga sa-si deschida si un cont in euro pt ca am luat legatura cu o matusa de a mea cu posibilitati si o sa-i puna si ea niste bani.
am rugat-o sa treaca pe la noi azi sa-mi dea nr de cont.
Si pentru cele care ati intrebat de un cont in euro o sa vi-l dau mai tarziu.

Mai multe nu stiu ce sa va mai zic.
Cam astea au fost ultimele noutati.
Va pup.

AFIBEBE26+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Teodora, felicitari, draga mea! Ai vazut ca e bine baiatul? Bravi, acum te-ai linistit.
Roxana, multumim ca ne-ai anuntat.
Tomitza, din cate stiu eu pompele Avent sunt foarte bune. Ai doar grija la modelul pe care il alegi ca e important sa ti se potriveasca.
Pinacolada, exact ce ziceam, la sanii mici merge seringa, la cei mari para, iar ideale cred ca sunt cele electrice pt. cine si le permite.
Roxali, eu m-am muls mai ales la inceput, imediat dupa nastere, ca sa stimulez lactatia sau in perioadele cand nu-i mai ajungea (cele de crestere accelerata) si ce colectam ii dadeam in general pe loc cu linguritza ca sa nu se invete la bibe. Tudor nu a vrut deloc biberon. In general, in rarele ocazii cand i-am suplimentat asa m-am chinuit, cu lingurita si cand s-a facut mai mare cu canita cu cioc. Iar daca ai cantitate de pastrat pt. o masa la care lipsesti, asa se face la frigi cu el. Tu poate il incalzeai prea mult de se branzea, nu stiu ce se intampla.
Eu nu m-am prea despartit de el (nici acum nu ma despart de fapt decat in cazuri de forta majora), am fost la o nunta cand avea 4 luni si peste noapte m-am intors de 2 ori ca sa alaptez desi eram in celalalt capat al orasului. La 5 luni l-am luat cu noi la mare, etc. Exagerata, stiu...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by Si bv

La multi ani, Maria Di!
Fetelor, vroiam sa va spun ca la Brasov s-a deschis o clinica privata: "Eva", unde sunt niste conditii super pentru o nastere. Eu acolo vreau sa nasc, cu dr. Cezar Podasca. daca sunteti curioase, puteti intra pe www.clinicaeva.org

Annisia, sunt super sutienele! eu astept sa mai creasca "umplutura" ca sa-mi cumpar . tie ce-ti pasa, ca ai din belsug!

Mai fetelor, eu va salut pe toate si va pup!

Si 24+

Poze

Simona, arata bine clinica asta privata! Nu am vazut foto cu saloanele, dar banuiesc ca arata bine! Si ce preturi au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si eu tot 17 kilograme am luat pana acum.... Ajungem sigur la 30 peste bord... Acusica am 75 de kilograme.... Cat un purecl bun de taiat.... Deci o sa ajung spre 90?????? Doamne fereste! De la 58 ale mele, dragele de ele. Si mi se parea si atunci ca e mult... Acum, evit oglinda, desi eu am casa plina de oglinzi. Mai ales dormitorul. Ca de, eram slaba si sexy....

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput