Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
mirandolina spune:
Meg, Maya se mozoleste uneori pina la subtiori Atunci chiar se cere interventie la cada. Dar AM SCHIMBAT marca de pampers (de la pampers la happy) si nu se mai mozoleste nimic. A, Maya baga minutza in kk. La loto ai jucat?
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
rali spune:
Dana- multumim!
Vorbesc serios cu ursii... iar carutul nostru e sport si are maner fix...asa ca bebe sta numai cu fata la directia de mers...eu mai trag un ochi la el prin "fereastra"- e vreo problema?
Mirandolina- cu placere!
Adela- vezi sa nu lasi fata flamnda...
Gata...merg sa-mi intind rufele ...
(31.01.2007)
ylilimic spune:
shine - micul dejun e cea mai importanta masa a zilei, nu? Am observat ca daca de copii am grija sa-i hranesc, de mine...cam pe fuga...asa ca m-am trezit la 6, am pregatit micul dejun+cafeaua sotului+pachetul, i-am dat lapticul lui MAtei, l-am alaptat pe bb si am halit si io! Pai ce mama lu' proces verbal! Prea ma lua cu ameteala cu gandul la mancare!
messa - razi cat vrei, am descarcat si nu mai gasesc fisierul...nici daca ma bati! Am primit si explicatii on-line de la sot (intrigat de misterioasa disparitie) si tot degeaba! Mai descarc o data sau ai o scurtatura "secreta"?
lore - nu bag mana in foc ca o sa-ti vina rushii...nu cred.
le iei in continuare, cata vreme alaptezi. Mie dr gineco mi-a explicat foarte precis ca nu trebuie luate in afara alaptarii, nu ofera protectie. Le iei si daca alaptezi si vin rushii.
Dana - si Matei a facut febra 39 de la dinti, desi dr zic ca nu trebuie asa de mare. Eu nu l-as lasa sa se chinuie, cu o doza de 2ml de panadol sau nurofen scazi si febra si ii mai alini durerea. Macar se va linisti pt cateva ore, sa manance si sa doarma ca serialul dintilor nu e decat la inceput...
rali - nemultumita de kg carutului de bb, am intrebat de curand dr daca il pot pune in sport, lasat in jos fireste. Mi s-a spus ca pana nu sta in fundulet nu e bine. Ma oftic, dar mai astept.
funduletul manjit de kk il spal la chiuveta negresit! pe brat, ambele manutze peste mana mea (ca la balcon) si fundul si picioarele la apa cu ele. Servetele doar in caz de lene majora
mi-e foameee! Merg sa imi pregatesc ceva, acusi se trezesc iedutii mei si plecam iar afara. Doamne, de s-ar mai potoli vantul!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Daconst spune:
Rali,eu spuneam de scaunul de masina,nu de carucior.M-am exprimat eu aiurea.
Lili,aici pot cumpara medicamente,doar pe baza de reteta.Asa ca pina nu-l vede dr nu are sanse sa-i dau nimic.Si paracetamolul,supozitor,tot cu reteta l-am luat.
Marina,am uitat sa te intreb ce rezultate ai avut dupa electrostimulare?Ca mor si eu de curioasa,dar aici eu nu am auzit sa fie.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Buna fetele, ia ca m-am miscat si eu nitel de langa Mateutzu. Am facut putin nanitz impreuna la sentiment asa, ca vaz ca in ultimele zile ma iubeste rau de tot si nu mai poate fara mine drept pentru care plange cum plec. Super! Bine, daca nu ma vede prin preajma e ok cu cine e langa el. Dar daca m-a vazut e jele.
Marina, suntem surori de calcat langa patul cu copil in el. Doar ca Matei nu e asa campion ca Emi. Decat ieri, in prezenta lui madam Adinush si a printesei Ayleen, ca sa impresioneze, s-a intors de pe burta pe spate. Dupa care i-a tras saracei fete un sut in cap de ... i-a pierit frumoasei tot entuziasmul si ca s-o impace a lasat-o sa ii bage picioarele in gura (deh, daca el nu e asa gimnast ca ea sa le nimereasca pe ale lui in gura proprie inca ...). Azi n-a mai vrut sa se suceasca decat de pe o parte pe alta.
In alta ordine de idei, sa iti traiasca mamica Marina si sa te bucuri de ea si ea de voi mult mult. :)
Daconst, si noi avem umflata gingia la caninul din dreapta (de mult) si la incisivul celalalt. Slava Domnului vad ca noi nu experimentam ce ziceti voi, ma ingrozesc ce zici tu si Kate. Matei doar mananca mai putin, e mult mai agitat cand mananca dar nu boceste. Doar ca se enerveaza mult mai usor insa eu am pus astea si pe seama caldurii.
Fuseram si noi azi la masaj, n-am plans nici chiar cand ne-a luat de cap, a inceput sa ii placa, dar ce i-a mai placut cand l-a pus pe o mingie mare mare de cauciuc, pe burta si el dadea din maini si picioare ... a fost super. Cred ca data aviatoare iau camera.
Lili ma bucur ca nu te-am suparat cu remarca mea si ma declar si eu lesinata cand am citit ce mananci la micul dejun. Pai io am baut doua cani de cafea ... Nu e de mirare ca faci baieti asa frumosi si arati asa betoanca.
Meg si eu il spal pe Matei la chiuveta si e ffff greu. Ma bate gandul sa incep sa il spal la robinetul de la cada, il las sa se sprijine nitelus si in piciorusele lui. F putin.
Shine bine ai zis mama cu diversificarea si dintii. Io una cu prima dintre astea doua nu sunt prietena DELOC.
Messa senchiu. O sa fac imediat ce am ceva timp, cel mai sigur diseara dupe baia tziganusului.
Bai vaz ca tot vorbiti de febra. Io nu ii iau febra lui Matei zilnic ... oare ar trebui acum cu dintii?
Dar cred ca daca ii bag termometrul in cur in fiecare zi iar ajung la o gramada de kk.
Adela, ce mananca mai Alexia de i-ai ars-o???
Messa, cu mancatul ... Matei m-a terminat. Mananca mai putin si sta mai mult intre mese. Il trezesc io sa ii indes bibe in gura. Stati sa vedeti acuma ca ii dau cu supa intai si dupa, laptele. Banuiesc ca in urlete.
Iti spun io Dana ca Marina ARE rezultate de la stimulare si aerobic. Se vede pe ea. :)
Lili, nu pot sa cred, iar ti-e foame draguta?? Parca ai fi Messa in zilele ei bortoase.
Hai va pup ca ma duc sa bag supa in copil ... sau in barbita, dupa caz.
Pupici
Ana_Alx spune:
fetelor care aveti si copilasi mai maricei : unde mergeti cu ei de 1 iunie ? spectacole ,locuri de distractiune ? stie cineva ceva?
31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(3 ani )
rali spune:
Dana- eu am inteles ce am vrut ... nu ...de cand cu discutia de aici il tin numai cu fata in sens invers sensului de mers si pe bancheta din spate si eu stau cu el...ca desi am carnet (de un an aproape - l-am luat cand eram insarcinata) nu prea am condus)
Lili- da stiu ca s-a mai discutat despre carut pe aici...asa cum a zis si Ivona...fiecare isi asuma riscul...sper sa nu fie nicio problema...
Pofta mare si plimbare placuta daca reusiti sa iesiti...la noi a plouat
Adela- ce sta Alexia in fundulet...
(31.01.2007)
ylilimic spune:
catalina- iti mai amintesti de zilele mele bortoase? Iti amintesti cat mancam atunci? Nu m-am schimbat deloc, acum printul e in afara burtii dar se cere hranit tot de la mine . Si sa fiu sincera, si cu print si fara print, eu tot atata mananc...Si apoi cum sa nu-mi fie foame? Tu ai vazut cat e ceasul? Io nu poci sa dorm in 2 matze - asa ca acum ca tot sunt satula, merg langa pitic sa fac nani! macar 45 min, ca la 1 ora nu visez.
Daca vedeti careva stirile de la 4 la Antena 1, imi ziceti daca zice ceva de santierul Daewoo Mangalia? Cica l-ar fi demis AVAS pe vicepresedinte, Eugen Pricopie...din cauza de greva...Mi-a dat sotul incarcare, dar io o sa bag o perna in mufa si ii zic ca s-a intrerupt cablul
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Catalina spune:
Messo, te vazui ca pocneam. Arati exact asa cum mi te inchipuiam doar ca mai micuta. NU te mai da de grasa ca nu esti. Barbatatu chiar ca e suparat rau .. .
Bai, eu iar am feshtelit-o cu supa. Nici cu lapte in ea nu a vrut-o a urlat ca din gura de sarpe. Foame ii era clar, avea 4 ore de la masa si dupa urlat si pus supa deoparte a ras 170 ml de laptic. Ce fac? Am cateva variante de prin diverse sfaturi, va rog dati-va si voi cu parerea:
1. sa il las cateva zile asa, eventual pana saptamana viitoare si apoi sa incerc din nou cu suc dar facut din mere si morcovi nu doar din mere. sucul il lua, la lingurita.
2. sa ii bag in 2 bibe de lapte supa in loc de apa (sfatul drului Mateescu) dar mi-e ca arunc laptele ca azi nu a vrut asa
3. sa incerc maine cu piure de morcov si sa continui adaugand cate o leguma in acel piure la 3 zile ... inainte de masa de lapte de la 2/3 pana va deveni masa de legume.
Astept cu tot interesul sfatul vostru. Pupici
rali spune:
Catalina- nici eu nu ii iau temperatura lui Vlad decat atunci cand mi se pare mie ca are ...si asta se intampla foarte rar
Cu papa...nu stiu ce sa zic...ca noi nu am inceput...dar totusi iti spun cum a facut o prietena...ca o fii bine sau nu nici asta nu stiu.. i-a pus un pic de iaurt in supa...si pana la urma fetita (are 4 luni juma)a mancat-o ... dar a diversificat-o de la 2 luni jumatate...acum are o masa de banana cu branzica de vaci , una de supa cu legumele pasate , una de lapte cu cereale si restul lapte
(31.01.2007)