Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

gata am hranit mica fomista
ii pregatisem morcov cu dovlecel cartof si patrunjel ( portia arsa )asa ca s-a multumit si cu dovlecel cu morcov fiert si dat prin blender chiar i-a placut ca deschidea o gurita mare mare si lingea lingurita ( era dulce )
apoi in urlete cantat povestit si leganat pe scaunul de la calculator a baut si 120 ml de lapte zic eu ca e bine
urmeaza la 6.30 fructele ( para si nectarina ) cu putina branzica si sper ca vreo 150 de lapte si seara inainte de culcare doar lapte 210 ml ( ca si dimineata cand se trezeste , ca azi s-a trezit la 11 de la 11.30 aseara )
acum sta langa mine asa si se joaca si vorbeste cu mine cred

lilica am vazut si eu masajul ; la ce ora ii faci tu masajul lui adam sau mai exact in care patrte a zilei , eu ma gandeam sa-l fac dimineata sau pe la pranz asa ca seara nu am nici o sansa cu maraita mea

cat despre socrela mea mai am si eu o intrebare voi cum ii spuneti la soacra ? tanti marghit ( ca asa o cheama vine de la margareta )suna cam aiurea doamna nici nu ma gandesc si ramane doar mama soacra dar imi cam sta in gat
de multe ori cand sun la ei si raspunde socru-miu nu stiu cum sa o cer la telefon pe socrela ;

premergator o sa primim unul peste 2 saptamani si probabil o sa o pun in el daca tot o sa-l avem in casa

katerina mi se ridica parul cand vad prin cate treceti tu si anelin cu dintisorii

dana sa ne spui ce a zis doctoru mi se pare o idee foarte buna ca totul se da pe reteta nu ca la noi ca poti lua orice apare nou la reclamele de la teleu si nu e neaparat bun

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalina,eu as alege varianta 3,dar vezi cum se comporta Matei.Eu nu-i luam temperatura deloc,dar azi dimineata prea ardea.Asa ca daca are febra vei observa,cu siguranta.
Nici al meu nu prea are pofta de mancare,dar il inteleg.Bine ca nu mai are febra deloc,ca de slabit are de unde.

Marina,felicitari!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, multam fain de promptitudine. Adela, maaaaama da ce de mananca fi-ta! Bravo nene, cum ai reusit? Cand ai inceput, cu ce si la cat timp bagat ceva nou?

Rali probabil ca e a unshpea oara cand te intreb.Tu alaptezi, da? De aia nu ai inceput?

Si ca sa vedeti cam cat de dusa sunt, cand tu Dana mi-ai zis varianta 3, a trebuit sa merg si sa recitesc... uitasem care era. Oricum, vaz ca asa zice si tati sa fac. As baga morcov si dovlecel ca morcov stiu ca a mai mancat. Eventual si orez si sa le dau pe toate in blender. Aaaaa si fff important: cu cat sa incep?

Pana atunci, ca sa rezolv ce e mai important am bagat o inghetata. Asa de necaz ... .

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Catalina -da, alaptez si pt. ca a luat foarte bine in greutate nu incepem inca...

Adela- cu socrii am si eu aceeasi problema nu stiu cum sa le zic...imi mai iese un domn/doamna...dar nu prea le convine...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Fetelor am ceva pt voi... www.glumbert.com/media/sizematter" target="_blank">aici
Sper sa va distrati...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai sa va zic ceva...
asta mica face scandal la 12 ca vrea ... supa! mama ce rade ea supa... ma si inerveaza, are o gura cat casa cand vede lingura in preajma! acum nu mai dam nici pe noi, nici pe langa - drept in gura intra supa! si inghite si rade!!! Deci asta a mea e cu mancarea! la 9 a mancat 150 ml de lapte, la 12 supa cam 120, apoi si mar ras si suc si mai cauta si ceai nesimtita, la 14 a mancat 200 de lapte, mai ramane diseara la 8 sa mai manance lapte... ca ultima vreme mancarea de seara ne sta in gat si nu merge neam! nopatea doar ceai ca ne apuca setea de calduri...

apropo am in casa 28 de grade, traim doar cu ajutorul aerului conditionat si daca ajunge sub 26 de grade doarme copilul 3-4 ore legate.... la umbra aerului!

sa vedeti ce facem.... asta mica isi canta seara cand adoarme.. de 3 seri observ ca ea cu ochii inchisi maraie ..mmmmmmm am zis ca cine stie ce are, dar dupa 3 seri cu acelasi "cantec" m-am prins si eu ca copilul isi canta!

daconst - pai si daca te apuca noaptea o febra, o raceala - simtita in miez de noapte, o durere de masea... cum faci? mi se pare prea exagerat chiar tot cu reteta, astea asa mai simple "de intretinere" se pot lua si fara, ca altfel belea! ma car cu copilul la dr. sa se uite in cerul gurii si sa-mi prescrie un gel de dinti care si asa nu are mare efect.... pai ametesc sa ma plimb asa toata ziua, mai ales ca acum ba ii apuca kkrea, ba dinti cu febra si bocet, ba burta...

adela - zii si tu cum iti vine "tanti" , "mamaia" eu stiu, eu de exemplu nu asi putea sa zic mama ca mama tot e una ! si tot parca mi s-ar parea nu stiu cum sa zic mama daca nu este! e o porcarie chestia asta la romani cu "mama" la mama altuia! ce "doamna cutarica" nu-i sta bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Lore e genial filmuletul.
Cata, nici eu nu-i iau temperatura zilnic. Doar cand mi se pare mai cald la mana. Oricum eu ii iau temperatura din ureche.

Am si eu o pb. Tocmai am facut infectie in gat de la aerul conditionat. Mi s-a recomandat sa iau augmentin ptr ca mai e si infectia de la picior si ar fi mai rau decat daca nu as lua. Avand in vedere ca eu alaptez ce altceva as putea sa iau ca sa treaca si sa nu iau direct antibiotic?

sunt plina de nervi ca a ars cineva din bloc mancarea si astia nu stiu sa deschida geamul sa aeriseasca, deschid usa. Si pute in toata scara si a intrat mirosul si in casa.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by loremunteanu

Fetelor am ceva pt voi... www.glumbert.com/media/sizematter" target="_blank">aici
Sper sa va distrati...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,pai aici nici farmacii nu gasesti asa noaptea ca in Ro.Adica este una de servici si gata.Daca e sa patim ceva,mergem direct la spital si te baga la toate testele posibile si imposibile.
Nu v-am spus ca eu cind eram gravi in ultimele saptamani preferam sa merg direct la spital,la urgente ca-mi faceau toate alea decit la dr care ma cunostea si stia ca n-am ce sa am.
Asa si cu bb mai repede m-as duce la o urgenta daca e ceva ca doctorita nu-i face mare lucru.Scrie o reteta si gata.
Sper sa nu mai fie cazul ca vad ca e ok bb,rade si e jucaus.

Catalina,aici astia spun sa-i dai 4-6 lingurite.Eu cind incepusem cu al meu i-am dat mai mult pentru ca i-a placut.Vezi si tu,in functie de cum reactioneaza.Mai bine mai putin,pentru inceput.

Adela,ce papacioasa ai.Bravo ei.ce cumintica sta ea in carucior.Parca deja e mare si intelege.
Cu soacra,eu ii spun pe nume...mai mult la misto,ca in rest evit sa-i spun cumva.O cheama Magdalena si eu ii mai spun la misto duamna Magdalena.

Bai Liudo,da ceva de mancare cind ii dai la fii-ta?
O tii tot la regim cu supa,mere,suc...Baga fata un cartof si o leguma,niste fulgi ceva ca aia tin de foame.Lichidele le pisha urgent si tot cu burta goala ramane.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Lore- tare filmuletul... si daca tot am intrat pe site am mai gasit www.glumbert.com/media/laugh" target="_blank">unul fain

(31.01.2007)

Mergi la inceput