Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
Daconst spune:
Messa,Rali,multumim!
Acum parca e mai binisor.A adormit si febra scazuse la 37.Si eu stiam ca nu trebuie sa fie prea mare febra la dintisori si de asta m-am agitat putin.De mancat,a mancat bine si a tras si o portie de ras pe urma.
Am reusit sa-i dau apa cu lingurita,la indrumarea lui Gio.
Suc sau ceai nu vrea sa bea deloc.Se vede ca-i fi-miu ca nici eu nu le am cu sucurile.
Meg,si eu il spal dupa fiecare kaki ca baie nu pupa decit de 2 ori pe saptamana.Asa ca dusul e al lui.La chiuveta am patit ca tine ca l-am pus intr-o pozitie de i s-a invinetit manuta.
Cind mi-e lene sau face de mai multe ori pe zi,ca ieri de exemplu cind a facut de 4 ori,eu il sterg cu servetel cosmetic uscat si apoi cu ud si usuc din nou cu un servetel uscat.Metoda proprie inventata de mine.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
rali spune:
Shine- sa nu te accidentezi...ca eu pot astepta...nu ne grabim inca cu diversificatu...
Messa- am vazut ca e haios..si ii place si la baie ...
Adela- e penala soacra-ta... dar Alexia e o scumpa...cum s-a conformat ea saracuta si a facut poza cu berea...
Daca tot n-am ce face ...(de fapt as avea dar mi-e lene) am pus cateva poze:
ce zici?
asa dorm in masina
cu mami
ma plimb prin padure (ce numai voi sa ne aratati ba parculete ba mare...ne laudam si noi ca stam la padure chiar pe unde coboara ursu...)
apus de soare si inca unul
(31.01.2007)
rali spune:
Dana - ma bucur ca Lucas e vioi si ai reusit sa ii dai apa
Apropo de sucuri ...un articol
(31.01.2007)
Shine spune:
rali, tu n-ai glumit.....chiar prin padurice va plimbati.
daca vine ursu'??????
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusui
rali spune:
Shine- de obicei ursul coboara noaptea... ziua nu l-am vazut... si crezi ca nu are el ceva mai bun de facut decat sa se dea la noi?!!!! - oricum nu ne aventuram in inima padurii si nu suntem singurii...
De 3 ani de cand ne-am mutat l-am vazut pe urs pe langa blocul nostru de 3 ori, pe la containere de mai multe ori si o data chiar pe strada era pui si era mai speriat ca noi...dar numai pe inserate...
(31.01.2007)
Daconst spune:
Rali,frumoase poze!
Aoleu tu vorbesti serios cu ursul?Noi am fost anul trecut cu cortul si desi eram in camping a venit ursul la gunoaie.Am tras o sperietura si de atunci mi s-a taiat cheful de cort.Am dosrmit in masina in noaptea aia si apoi am plecat acasa.
Vad ca-l tii pe bb cu fata la directia de mers su e doar de poza?
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
mirandolina spune:
Merci de linkul cu sucuri
Meg, puiutza mea are 6 kile jumate (cel putin) si nu mai risc s-o spal la cada (kiuveta noastra e minuscula). Tot de burtica o tineam si eu si imi mai facea surprize de berp cu brinzeturi... Si are greu si am renuntat, ca poate - doamne fereste - o scap pe-acolo. Asa ca ne-am intors la servetele umede Happy, dam din cracutze pina ne uscam, ca nu degeaba sunt treij'de grade afara.
Premergator... habar n-am! Cum mai zicea cineva, astept sa faceti voi studiul de piatza si mai vedem. Ce bine e sa ai copil nascut la coada listei invatam din experienta voastra
Pe mine de 1 iunie ma gasiti in Tineretului, la umbra Pe terasa, eventual
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
adela2006 spune:
iar am ars mancarea lui alexia
rali ce frumos e pe la voi cu padurea aproape si aer curat nu ca la mine care ma plimb pe marginea soselei
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
megbeng spune:
mai, eu nu cred ca as rezolva mozoleala de la funduletul lui cu servetele..ca matei cand face caca face, nu se joaca...nu de putine ori e uns pana la jumatatea spinarii..iar daca nu sunt foarte agila isi mai baga si un picior in pampersul cu kkt..cred ca la lighean o sa apelez pana la urma
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by adela2006
iar am ars mancarea lui alexia
Mamaliga cu ficatzei?
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya