Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 14
calatoare spune:
Si eu am fost Creta in iulie 2005 cand aveam 13 saptamani cu Andrei. Eu nu prea suport soarele si mi-a fost destul de rau. E dragut in Creta dar parca am fost mai impresionata de Mallorca. Am inchiriat o masina si am vazut imprejurimile. E superb. La anul cred ca o sa ma duc din nou.
Anul asta vrem sa mergem in Antalya si cu Andrei (1 an si 5 luni). O sa fie destul de greu, baiatu-i mic, nu stiu cum o sa reactioneze pe avion ca el nu poate sta intr-un loc.......Ne mai gandim. O varianta ar mai fi sa mergem in Constanta cu baiatul si apoi sa ma duca sotul intr-un loc exotic.
dany26 spune:
Fetelor voi ce stiti de TT se faca chiar daca ai 26 de ani?sau doar dupa 30 ani?!
Mersic!
alfa_anca spune:
dany depinde f mult de medic, adica pana acuma medicii care nu au avut paciente care sa faca copii cu pb-e nu prea recomanda, dar cum au o pacienta sub 30 de ani care face un copil cu probleme apoi recomanda TT si la 20 de ani. Depinde de tine dc vrei sa il faci sau nu. Eu am 25 de ani si l-am facut, medicul meu recomanda la toate pacientele sale, si s-a mai spus de multe ori pe aici : media de varsta a femeilor care fac un copil cu pb-e este de 28 de ani, si in general sunt mai multe femei sub 30 de ani care nasc copii cu pb-e pt ca nu-si fac testul decat cele peste 30 de ani care fac testul, descopera pb si renunta la sarcina. Asa ca tu decizi pana la urma : vrei sa fii sigura ca bebe e bine? poti lua o decizie in caz de rezultat pozitiv (la amniocenteza eventual), dc Doamnde fereste iese TT pozitiv stai calma stiind ca este doar un test statistic si faci amnio ca sa stii, si etc. Eu am facut TT ca sa fie facut, dar nu stiu dc as fi putut decide sa renunt la copil in caz de ceva pb-e.
Anca
17+
Elena
lucia13 spune:
TT l-am facut la GeneticLab si am facut eco de morfologie fetala la 14 saptamani.
Ramonella si Alfa_anca-multumesc pentru primire si pentru incurajari. UM -12.02.2007 - Baiat - Bogdan. DPN - 19.11.2007
ancadragoman spune:
Dany eu am 26 de ani si dr mi-a zis sa nu fac TT
anca
16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
pussi spune:
shericut nu, o sa fac asa...dar sa sti ca progesteronul e pepsi pe langa el!
PUSSI
11+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
dany26 spune:
alfa anca si anca dragoman si lucia va multumesc de raspuns...
Fetelor am vb acum la Medlife Eco morfologie fetala costa 140 RON cum e posibil asa putin eu stiam ca e 350 Ron?!! O fi gresit receptionista??!
RGE spune:
ANCA nici eu nu am facut TT....si daca-l faceam si Doamne fereste iesea pozitiv tot nu faceam amniocenteza pt nimic in lume asa ca ori ca-l faceam ori ca nu l-am facut tot aia este....sti povestea Andradei cu Antonio...i-au spus pe la 20 si ceva de saptamani ca trebuie sa avorteze (2 doctori diferiti) pentru ca bebe nu are inima formata nu stiu cum...si in ziua de astazi ii multumeste lui Dumnezeu ca nu s-a luat dupa ei...ai vazut ce baiat frumos are si ce sanatos este..
ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
ancadragoman spune:
Da Rox stiu povestea,dar oricum la o asemenea veste este f greu sa iei o hotarare.
anca
16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!