Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ana, am vazut pozele, sunt superbe :)Nici mie nu mi-a placut plaja in mod deosebit dar apa era tare faina si am trecut peste ... :)
Mi-am adus aminte acum apropo de Santorini, ca noi eram exasperati cind faceam poze ca peste tot erau cabluri, si pe la mijlocul unei poze superbe cu o biserica aparea un ditamai cablul de iti venea sa te zgirii pe ochi de ciuda :))

------------------------
Flory 16+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by creem

Multumesc de raspunsuri!
Doamne ce dureri de spate si de noada am, de vreo doua zile..si cel mai nasol durerile de cap. Nu stiu daca aveti, sper ca nu, ca e groaznic. Inainte sa fiu gravi luam imediat nurofen forte si gata, dar acum simt ca imi pocneste capul de durere si nu pot sa iau nimic.

Abia astept sa-l vad si eu pe BB vineri! Mi-e dor de el

Pupici
15+

Poti lua paracetamol sinus si trec durerile de cap. E voie, dar cu masura.

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pufulet, la modul in care erau "infipte" casele in stanca, cred ca nici vorba de cabluri subterane/ingropate

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aa,si referitor la stari, voiam sa va spun ca- daca saptamana trecuta imi aparusera o tona de cosuri- acum ma "luminez" pe zi ce trece; este drept ca mai am vreo doua pe corp, tare dureroase-in viata mea nu m-a mai usturat vreunul asa. Mi-au mai trecut si durerile de cap, se pare ca ma indrept cu pasi repezi catre "infloritorul" trimestru 2!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia13 spune:

Anacami, multumesc. TT l-am facut la GeneticLab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by lucia13

Multumesc Ancadragoman. Te astept cu amanunte. Azi merg si eu la doctor cu rezultatul la TT ptr.ca mi-a iesit pozitiv. S-ar putea sa fie nevoie sa fac amniocenteza.

Buna Lucia sunt si eu intr-o dilema....Zi-mi te rog tu unde ti-ai facut TT?Si ce fel de eco ai facut pt el?!

Mersi!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Pufulet FELICITARI pt bebelina Jasmine Ariel, este in listutza. Sa creasca mare si sanatoasa.

Lucia BINE AI VENIT alaturi de noi. Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc, si sper ca TT pozitiv sa fie doar o alarma falsa. Dc vrei da-ne si datele tale sa te trecem in listutza. Si apropo de programul redus, in principiu medicul de familie tb sa t-il dea, dar mai sunt cate unii care fac pe nebunii, ca sunt ei cu capu, si in acest caz te duci la medicul ginecolog si iti da el o scrisoare medicala cu care te duci la medicul de familie si atunci nu mai are ce sa iti zica si iti da ce tb sa duci la servici. Asta stiu eu de la o mamica cu experienta in acest domeniu (merci roandre ).

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussic, ai incalzit fiola in apa calda inainte? Si se face injectia f incet cam in 10 minute. Doare mai putin.
Kiva, si eu am suspendat vitaminele, luam mult in greutate, si am grija sa mananc cel putin o salata mare si 2 kg de fructe zilnic si branza/1 pahar lapte/iaurt. Si nu mai e nevoie de vitamine. Eu am luat pana acum 3.5kg. Si doctorul mi-a spus ca-i ok.
Ancuto, am avut sieucateva zile cu bebelina tare cuminte, dar astazi isi ia revansa, ma doare in stanga rau de tot, cred ca face tumbe. Pt eco, ii spui doctorului ca poftesti sa o vezi pe bebelina.
Pufulet, felicitari pt fetita 75%! Ce doctor ti-a dat vestea? F frumos nume i-ai dat.
RGE, ce mai faci? Ce-ai mai gatit? Ca termin budinca astazi si sa stiu ce fac deseara!

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lucia bine ai venit!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!Imi pare rau de rezultat,dar stii ca de multe ori da rateuri.Sa nu te ingrijorezi.Repeta-l.Tu cati ani ai???

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel17+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Multumesc mult ! :)
Noua ne-a placut Jasmine ca e numa de floare iar Ariel inseamna leul lui Dumnezeu, care mi-a placut mie mult de tot :)
Cred ca era Stamatian, la Gine I, dar eu sunt in Cluj :)

------------------------
Flory 16+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput