Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 12
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Dany, eu am facut azi triplu test si in ala intra si ecograf, care cred ca e morfologic, asta pot sa zica fetele mai bine, ca a masurat cam tot ce se putea la bebe, oase, craniu, organe interne, mult a tot masurat pe acolo. Acuma rezultatele de la eco se coreleaza cu cele de la singe si intr-un final primesti rezultatul de la TT.
Eu stiu ca eco morfofetala se face pe la 20-22 saptamini, eu saptamina viitoare ma duc la medicul meu si atunci imi spune exact.
------------------------
Flory16+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Mersi mult de raspuns, mai am o mica intrebare...scuze....la ce spital ai facut aceasta eco cu triplu test?Mie mi-a dat trimitere la Medlife cu ambele....
Anne_Ma spune:
Pufulet, felicitari pentru
!!! Sa creasca mare si frumoasa!
Pussi multam' pentru galerie!!!!
Va
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
12+
lucia13 spune:
Buna ziua!
Si eu sunt o graviduta de noiembrie. Azi am facut 16 saptamani fix.
Ancadragoman, te rog sa-mi spui cine iti da program redus ? medicul ginecolog sau medicul de familie?
Am cerut si eu program redus medicului de familie si mi-a zis ca nu am dreptul, ca ar trebui sa ma vada o comisie medicala, etc
pufulet74 spune:
Multumesc Ana, micutza tot ramin, da incep sa ma fac rotunjoara, cred ca la sfirsit o sa ma rostogolesc de rotunda ce o sa fiu :))
Noi am fost in Elounda, aproape de Agios Nikolaos, era un satuc cu o statiune micutza si cu iesire la un golf, f f linistita si romantica, noua ne-a placut tare ca suntem genul de oameni linistiti si carora nu le place galagia. Iar conditiile la hotel au fost super, am avut all inclusive si am fost mai mult decit incintati de curatenie, servire si mincare
Acuma imi amintesc ca am inchiriat un scooter si ne-am plimbat pe acolo zile intregi cu el, doamne, ce o senzatie de libertate si lipsa de orice griji si probleme ....
La voi cum a fost vacanta?
------------------------
Flory
16+
Is it really true ... ?
ancadragoman spune:
Luci dr ginecolog imi da reducerea de program si dupa aia cred ca trebuie mers cu ea la medicul de familie,iar acesta imi da o foaie ptr la servici.
Azi aflu si eu mai multe.
anca
16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
dany26 spune:
Scuza-ma pufuletz acum am vazut ca esti din Cluj Napoca....deci n-are rost sa imi zici la ce clinica ai fost pt eco
pufulet74 spune:
Eu sunt in Cluj, mi-am facut triplu test la Ginecologie I
------------------------
Flory
16+
Is it really true ... ?
anacami spune:
si la noi a fost foarte frumos, ne-am luat demi-pensiune in ideea de a ne plimba mai mult, dar rau am facut; a fost asa frumos ca nu ne-am deplasat decat vreo 2 zile (1 zi in Santorini, in una am vizitat Heraklion-ul). Singurul punct slab a fost plaja cu pietris-reversul a fost totusi bun, ca apa era exterm de clara si verde, am facut snorkeling...
uite cateva poze
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
lucia13 spune:
Multumesc Ancadragoman. Te astept cu amanunte. Azi merg si eu la doctor cu rezultatul la TT ptr.ca mi-a iesit pozitiv. S-ar putea sa fie nevoie sa fac amniocenteza.
anacami spune:
Lucia,bafta! poate ar fi bine sa il repeti si la alt laborator (ex. GeneticLAb).Daca nu, sa stii ca si amnio poate fi foarte usoara daca mergi la un dr. f. bun! Multa sanatate lui bb,sa nu fie nicio problema
Ca veni vorba de concediu, ieri ne-am stabilit perioada concediilor- eu voi avea in primele saptamanai din iulie- deja daca stiu data parca este mai aproape!!!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania