Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 11
pufulet74 spune:
Noi tare ne-am bucurat ca asta ne doream, sper sa nu se schimbe saptamina viitoare :))
Poate cineva sa ma ajute si sa puna la listutza 75% Jasmine Ariel?
Va rog mult 
------------------------
Flory
16+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
anacami spune:
Buna dimineata!
Pufulet, felicitari!
Kiva, din cate stiu la placenta jos inserata-mai ales ca acopera colul (nu stiu daca este acelasi lucru cu placenta praevia-vezi ca exista subiecte in care se discuta aceasta problema) nu poti naste natural (se poate produce hemoragie care iti pune si tie viata in pericol)!!!Cauta subiectele sa te lamuresti!
Iar referitor la greutate, pot lua coronita cu brio- tot vreo 6 kg am luat si eu (parca Roxxi spunea).Acum am inceput sa am grija la ce mananc, vad ca saptamana asta nu am mai pus nimic.Saptamana trecuta am intrecut masura, mai ales ca l-am sarbatorit 2 zile pe fiu-miu, de fiecare data cu tort si inghetata (printre altele...); stiu ca am mai pus ceva si de Paste, pe care binenteles nu le-am dat jos. In plus, nu am avut greturi sau alte neplaceri, ci din contra pofta mare de mancare ![]()
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
Kiva spune:
pufulet ti-am vazut albumul
ce poze frumoase ! si cele de la nunta si cele din creta
mi-ai facut o pofta de vacanta !
si cred ca anul asta nu mai am curaj sa plec ...
aporopo , voi va incumetati s amai plecati in concedii de vara departe ? cu avionul ?
kiva
14 
RAMONELLA spune:
Pufu,felicitari pentru fetita!!!!!!Sa creasca mare si frumoasa!!!!!Si sanatoasa!!!!!!
Pussi sa vezi cand or incepe titii mici sa miste...
Ce frumos o sa fie!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
17+
Alexia Beatrice
calatoare spune:
Si eu mor de dureri de spate si de noada. Daca stau mai mult timp culcata pe spate, intepenesc. Eu am ramas cu dureri de la prima sarcina si acum s-au intetit si mai tare. Tare greu e!
De kg.....ce sa mai zic...pana acum am luat 4 kg. Va dati seama cam cum arat daca acum am 68kg la doar 1.62? Am plecat in sarcina asta cu ramasite din prima sarcina, adica cu 11 kg in plus pe care le-am pus in timpul alaptarii. Eram dama bine
inainte de a avea copii. Eh, dar acum sunt fericita ca-s mamica.
O sa ma reglez eu pana la urma. Asa ca nu va faceti mari probleme cu kg pe timpul sarcinii. Eu am luat ca la carte cu Andrei. 12 kg. Am nascut, le-am dat jos, eram mandra, iar pe timpul alaptarii le-am pus la loc. Asa ca....Ma rog...poate tine si de organismul fiecareia.
15+
pufulet74 spune:
Multumesc mult de urari
:)
Kiva, si noua ne-a placut si la nunta, a fost asa cum ne-am dorit-o noi si noi am organizat-o asa ca ne-am bucurat tare de ea...
Iar de Creta, unde am fost in luna de miere a fost superb, tare visez sa ma intorc odata acolo .... mhhh...
Iar cu kilogramele ma lupt sa va ajung, am 5 kg dar la cit ma simt de balenutza la ora asta nu cred ca mai am mult si ajung la 6 :))
Daca totul e ok pina in august si scap de eticheta de "iminenta de avort" mergem in Olanda, sa ii vedem pe bunici si sa vada si ei burtica, dar mergem cu masina, de fapt depinde cum o sa ne recomande medicul ....
------------------------
Flory
16+
Is it really true ... ?
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Buna dimineata burtici dragi :)
Noi am fost azi la triplu test si la eco ne-au spus ca e 75% fetita :)
Cica nu s-a vazut f bine, avea cordonul ombilical prin zona si de aceea :)
------------------------
Flory16+
Is it really true ... ?
Buna pufuletz ce fel de eco ai facut la 16 sapt?! Ca eu am mari pb de comunicare cu dr mea si mi-a dat sa fac eco morfologica fetala la 18 saptamani si cand am sunat azi la Medlife mi-au zis ca e prea devreme la 18 sapt....Of nu mai inteleg nimic....cred ca o sa o sun sa ma rstesc un pic la ea....

14+
RGE spune:
'neata fetelor ..azi-noapte am reusit si eu sa dorm....nu prea am mai avut dureri de noada si coapse, solduri..am facut o baica calda aseara , am bagat un no-spa forte si am putut sa dorm...in chimb am niste senzatii ciudate ..de fapt am avut azi-noapte..la burtica....nici nu stiu sa explic ce si cum pt ca nu am mai avut pana acum...oricum cred ca burtica a inceput iar sa creasca, si cateva fractiuni de secunda parca ma intepa cineva din burtica cu un ciob...iar se oprea....iar facea ...dar numai in partea dreapta ..plus ca azi-noapte de cate ori ma trezeam ..aveam niste dureri groaznice de burtica si fugeam la baie si faceam mult ....apoi se linistea burtica ,parca niciodata nu am avut asa dureri ca nu merg la toaleta..
ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
anacami spune:
Pufulet, ti-am vazut si eu pozele!cred ca nickname-ul ti se potriveste, pari micuta si fragila
. Unde ati fost in Creta? si noi tot acolo ne-am facut "saptamana" de miere (in nord-est- Hersonissos); la fel, am facut si excursia de o zi in Santorini (am vazut pozele...).
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
pufulet74 spune:
Dany, eu am facut azi triplu test si in ala intra si ecograf, care cred ca e morfologic, asta pot sa zica fetele mai bine, ca a masurat cam tot ce se putea la bebe, oase, craniu, organe interne, mult a tot masurat pe acolo. Acuma rezultatele de la eco se coreleaza cu cele de la singe si intr-un final primesti rezultatul de la TT.
Eu stiu ca eco morfofetala se face pe la 20-22 saptamini, eu saptamina viitoare ma duc la medicul meu si atunci imi spune exact.
------------------------
Flory
16+
Is it really true ... ?