Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 15
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussi
shericut nu, o sa fac asa...dar sa sti ca progesteronul e pepsi pe langa el!
PUSSI11+
din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Siu ca am facut si eu vreo 10...

Shery
17+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
RAMONELLA spune:
Nici eu nu fac TT.Nici nu mi-a pomenit doctorita de asa ceva.eu am 25 de ani.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
17+
Alexia Beatrice
calatoare spune:
Apropo de greselile doctorilor....prima doctora la care m-am dus cand eram insarcinata cu Andrei a fost dr. Militaru de la Filantropia. Mi s-a parut o femeie tare agitata si care-si rezolva pacientele pe fuga si n-avea nici un fel de mila. Asta a fost prima impresie. La a doua intalnire cu ea ma controleaza pe masa si-mi spune ca am un fibrom cat o minge de tenis si ca trebuie sa ma opereze si bineinteles ca nici sarcina nu poate merge mai departe. Asta era intr-o miercuri. Mi-a spus ca luni sa vin sa ma opereze. Am plecat socata de acolo dupa ce reusisem sa o enervez cu miile de intrebari si ceream mii de explicatii si de alte variante numai chiuretaj nu. In fine, in zilele urmatoare m-am tot gandit si mi-am spus ca eu nu renunt la bebe orice ar fi. Si m-am dus la dr. Ancar. Omul m-a linistit ca nu am nici un fibrom si ca totul e bine cu sarcina. M-am mai dus si la alti 2 doctori sa ma asigur. Si dr Nayel mi-a spus la fel, ca sarcina e ok. Daca m-as fi lasat pe mana dr Militaru as fi ramas fara Andrei. De aceea e bine sa faci si cum simti tu ca e mai bine si sa te duci la n doctori. Am citit si eu ce a scris Andrada. Are un copil frumos si sanatos.
anacami spune:
quote:
Originally posted by slimatei
felicitari la toate viitoare mamici
matei stefania
Bine ai venit!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania
dany26 spune:
Fetelor am vb acum la Medlife Eco morfologie fetala costa 140 RON cum e posibil asa putin eu stiam ca e 350 Ron?!! O fi gresit receptionista??!![]()
ellis spune:
Mai sunt si eu aici, va citesc, nu prea scriu din lipsa de timp si ca nu prea am ce sa va impartasesc:
- maine mergem la echo morfostructurala, vineri la TT, apoi la ginecolog... de-astea de ale noastre;
- si pe mine ma doare coloana in partea lombara cum spuneti si voi, probabil de la statul pe scaun;
- despre concediul de odihna la care avem dreptul, am vazut ca se discuta, va spun ca avem dreptul la tot concediul de odihna, prenatanul nu-l afecteaza, cine procedeaza altfel face un abuz;
Sper sa vin maine cu vesti bune si sa stiu ce port in marsupiu.
Ellis
14+
darleena spune:
quote:
Originally posted by dany26
Fetelor am vb acum la Medlife Eco morfologie fetala costa 140 RON cum e posibil asa putin eu stiam ca e 350 Ron?!! O fi gresit receptionista??!
Morfofetala de trim. II e mai scumpa, si poate ajunge la 350 ron, asta de trim 1 e cam 150.
Eu la Herghelegiu la Euroclinic am dat 140 RON
17+ 
Pana vine bubu

poze bubu mic
ancadragoman spune:
La Iosup morfologia fetala de trimestru II este 250 ron
anca
16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by darleenaquote:
Originally posted by dany26
Fetelor am vb acum la Medlife Eco morfologie fetala costa 140 RON cum e posibil asa putin eu stiam ca e 350 Ron?!! O fi gresit receptionista??!
Morfofetala de trim. II e mai scumpa, si poate ajunge la 350 ron, asta de trim 1 e cam 150.
Eu la Herghelegiu la Euroclinic am dat 140 RON17+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Ahaa deci exista 2 morfofetale....tu ai facut trim I la cate sapt? si pt cate sapt te-ai programat pt trim II?!
Mersi de raspuns ancadragoman si darleena

14+
ancadragoman spune:
Gata plec la doctor
anca
16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!