***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 18

carrie spune:
felicitari Liviana!!!!!sa-ti traiasca voinicelul si tie refacere rapida!!e nascut in aceeasi zi cu fetitza mea cea mare
.frumoasa zi!
curaj si mult noroc Didi si Elteka !!!
apropo de frecventa alaptarii a mea noaptea suge si la 2 ore, probabil nu se satura ca adoarme mai repede la san decat ziua.si intre trezirile ei se trezeste si Thea ca vrea pishu deci am feliute f mici de somn!!
o zi frumoasa
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

lavini spune:
Buna dimineata!Ce de surprize azi cand am deschis calculatorul!
Liviana, felicitari pt Bogdanel, sa creasca mare si voinic si recuperare usoara pt tine!
Elteka, desi cred ca ai nascut pana acum sper ca totul e ok si ma bucur mult ca in sfarsit il tii pe Dolofanel in brate!Cred ca sentimentul e minunat!Felicitari si te asteptam cu vesti!
Didialex, multe felicitari si tie pt bb, sunt convinsa ca traiesti un moment foarte frumos!Sa creasca mare si voinic si sa va bucurati impreuna cu tati si R de noul membru!
Kay, Monytza pun majoretele si pt voi pt marea intalnire de azi:Curaj fetelor!
Lulu, imi pare rau pt problema cu lapticul.E trist, dar nu iti face probleme, Alessia va creste mare, frumoasa si sanatoasa chiar daca papa doar o masa pe zi de la tine. pt tine si bebita!
Miniuta, ma bucur ca lucrurile au inceput sa fie mai bune si ca usor reintri pe fagasul normal.Ai mare dreptate:o mamica sanatoasa e mai importanta decat alaptatul, asa ca iti urez numai bine si te asteptam cu vesti bune!
Lavinia, 37+,

carrie spune:
inca ceva, is speriata si necajita ca asta mica s-a trezit cu muci.si pe mine ma freaca o raceala...pot sa-i dau ceva la 3 saptamani?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

paula75 spune:
Buna fetelor!
sunt prietena lui Lbelgiug si o mamica de februarie 2007.Vad ca deja stiti. Liviana a nascut aseara un baietel de 4,280 dar prin cezariana de urgenta si nu natural, scor Apgar 9.Liviana e bine si Bogdanel dar e un pic slabita din cauza anesteziei rahie care nu a fost tocmai preitenoasa. Felicitari Liviana ! Sa-ti traiasca voinicelul sa ai laptic si sa va recuperati amandoi!
Fetelor hai s-o incurajam pe Liviana pentru ca ca azi e si ziua sotului ei de nastere..ce cadou frumos i-a facut!!!!
Va pup pe toate !
Sarcina uoasra in continuare pt. cele care n-au nascut si sa va traiasca mititeii proapetelor mamici!
Paula mamica fericita de Eliana Ioana

andradap spune:
Intrasem si eu pe fuga sa va anunt de DIDI... dar nu mai e cazul... Cred ca a si nascut deja! De-abia astept sa ne mai transmita ceva!
Asa ca profit de situatie ca s-o felicit pe LIVIANA si sa-i urez REFACERE RAPIDA si un bebe mancacios !!!
ELTEKA... a sosit ziua cea mare!!! NASTERE USOARA!!!
Monytza, Kay... BAFTA MULTA!!! Sa aveti parte de o operatie reusita si fetitele voastre sa fie sanatoase, mancacioase si cuminti sa nu va supere (ca mai stiu eu cine!!! ) cu colicile
PS: Eu cred ca o sa intru mai rar o perioada... ... Am in continuare febra!!! Azi m-a chem,at dr. la control... Sa vada ce e cu uterul meu... Imi va face eco transvaginala
... Mi-e si frica la gandul ca chiar o sa bage ceva acolo!!!
In fine...sa speram ca nu e infectie acolo.. .desi lohiile cam au aspect purulent
... In fine... nu va mai stresez cu problemele mele...
Le doresc si altor fete care se pregatesc zilele astea... NASTERE USOARA si pun majorete pt. fetele care mai nasc zilele astea!!!
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio

addinel spune:
neata
liviana felicitari pentru bebe bogdanel, sa fie sanatos si mancacios. si la multi ani si pentru tati de bb2, intr-adevar frumos cadou de ziua lui!
didialex felicitari si tie si un bb davidutz cumintel!
elteka, probabil deja ai nascut... asteptam un semn de viata de la tine, azi e ziua lui dolofanel.
monytza, kay, va tinem pumnii sa se termine repede operatiile si sa fie totul bine! azi o sa le vedeti pe maria antonia si pe sosonica.
pupici la burtici si mamici 37+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

tomasa spune:
Felicitari, Liviana!!! Sa va traiasca Bogdan, sa fie sanatos si fericit si sa va aduca multe bucurii!!!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22s fix

ramsy spune:
Fetelor ce frumos arata o pagina plina de majorete!!!De mult nu am mai vazut atatea majorete!!
Monitza si Kay,succes fetelor sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!!Majoretele au cam lenevit asa ca era timpul sa treaca la treaba
DidiAlex imi dau seama ce sentimente de fericire traiesti in aceste momente.Sa-ti traiasca grasunelul.Felicitari
Elteka,draga de tine,sper ca nu te vor da japonezii la televizor cu un bebel mare.Abia astept vesti bune de la tine si sa stim si numele lui dolofanul.
Pentru mine timpul parca s-a oprit in loc,ma simt ca parca sunt gravida de o vesnicie si nici nu stiu cat pot sa mai car dupa mine burta asta asa de mare.Noaptea este un chin sa mai dorm,maine mergem si noi la control si abia asteptam sa vedem ce ne mai spune nenea doctorul.37+ cu
Alexia

cocolici spune:
salutare fetele....eu ar fi trebuit sa nasc ieri----30 mai----...atunci trecusera cele 40 de saptamani....dar azi inca nimic...incep sa intru in panica...de-abia sambata mai merg la control...oare o sa-mi provoace nasterea, daca mi-a zis sa-mi duc haine de schimb?