***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Felicitari Liviana! Sa va traiasca Bogdan!
Felicitari si tie Didi, sa va traiasca si sa fie sanatos!
Hai Elteka, curaj!
Hai Kay!
Hai Monytza, curaj! Nu mai aveti mult nici voi si o sa va vedeti bebeii
Eu nu am mai scris cam demult, dar de citit, citesc zilnic. Am fost asa de dezamagita ca nu am nascut acum o saptamana cand mi-au fost scoase firele de la cerclaj. M-am pregatit sufleteste saptamani intregi ca pe data de 24 voi naste, mi-am anuntat toti prietenii ca e posibil sa nasc in ziua aia, asta pentru ca doctorita mi-a spus ca sunt 80% sanse sa nasc in aceeasi zi in care imi scoate firele.Am stat in spital cateva ore dupa ce mi-a scos firele dar nu am avut nici o contractie, chiar ma simteam mult mai bine decat atunci cand eram cu fire si drept urmare am plecat acasa. Si uite-ma dupa o saptamana tot in asteptare.
M-am apucat si eu sa beau ceai de frunze de zmeura++ plimbari lungi dar deocamdata nici un efect.
Poohy eu beau cate un pahar mare de ceai zilnic, facut din infuzia a doua lingurite de planta, dar cred ca o sa maresc "doza" la doua pahare ca poate, poate se intampla ceva.
Dupa ce toata sarcina am stat cu frica unei nasteri premature, numarand fiecare zi care trecea, am ajuns sa ma rog de bebe sa iasa, sa-i explic ca i-a cam expirat contractul de inchiriere a garsonierei si ar fi cazul sa iasa la lumina

Oana 38+STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

LIVIANA ,DIDIALEX SA VA TRAIASCA BEBELASII!!!

MONYTZA, KAY suntem alaturi de voi..., sa aveti nasteri usoare si bebeii sanatosi.

eltekaa venit ziua cea mare!!curaj ca ami un piculet si devii mamica.hai Dolofanel

fetelor eu am ramas fara grai ...cate nasteri ...cat bebeii
i-mi vine sa de emotie si de fericire...
ramanem tot mai putine...

37+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana si didialex felicitari, sa va traiasca bebelusii, sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi, frumosi si mancaciosi.

Am plecat si noi in parc.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

felicitari didi pentru bebelus! se pare ca acel cockteil minune a functionat!

miniuta,ti-am citit povestea nasterii si a perioadei de dupa. nu inteleg de ce asistentele din spital nu ti-au explicat ce trebuie facut si nu te-au ajutat sa fie totul bine cu alaptatul. iti doresc numai bine in continuare si sa te bucuri de bebe.

andrada, sa te faci bine!

Andreea 36+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Tocmai m-am trezit din nou si am vazut mesajul de la DidiAlex. Vad ca stiti deja, dar mai va transmit:

"Azi la 7:46 si-a facut aparitia DAVID-GABRIEL. Acum il alaptez"

Felicitari Didi!!! Ce bine ca a venit si lapticul repede!

Liviana, felicitari din nou si LA MULTI ANI si pentru sotul tau!!!

Elteka, Monytza, Kay,

Miniuta, si eu am acelasi comentariu ca si Sobi... Ma bucur ca esti acummai bine!!! Ai fost inspirata sa o chemi pe mama ta. Ce mult conteaza sa ai langa tine pe cineva care se pricepe Bine ai revenit

Andrada, multa sanatate Sper sa nu fie nevoie de nimic, doar de odihna Sa te faci bine repede

Cocolici, eu trebuia sa nasc pe 28 (cum am calculat eu dupa UM) sau pe 27 (cum a calculat doctorul). Bebe al meu marti era ca de 40+4zile, azi e joi, si nu cred sa nasc ca nu am nici o contractie. Asa ca se poate

Brambushka, merci! O sa beau si eu mai multe... Desi aseara mi-a fost rau de tot, nu stiu daca de la ceai sau nu (oricum, numai contractii nu a provocat)

Azi sunt in pasa proasta... M-am uitat si la niste poze pe care mi le-a facut barbatemeu' in weekend si m-am ingrozit rau de tot

Anca 40+3
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Damne ce emotionant! Mi-au dat si mie lacrimile!
Liviana si Didialex sa va traiasca bebeii!
Elteka, Monytza, Kay va tin pumnii!
Miniuta imi pare rau de ce ai patit...bine ca esti bine acum!
poohy nu te mai gandii la prostioare ci gandeste-te ca nu mai ai mult!

Eu raportez aceleasi dureri ca la ciclu care nu ma lasa sa dorm noaptea, voma si diaree...

39+Alma Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Felicitari Liviana si Didi Alex!!! Elteka, Kay, Monytza

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lbelciug felicitari pentru Bogdan!
Elteka, asteptarea ta a luat sfarsit! sa ne dai vesti despre bebe.
Didi sa-ti traiasca Davidutul!

Andrada, sa te faci bine!; si eu sunt trista din cauza operatiei; am 2 umflaturi mici pe cusatura care supureaza si dr. meu zice ca trebuie taiat si cusut din nou ca sa ramana o cicatrice estetica; dar io nici nu magandesc sa ma mai tai, m-am saturat de atatea dureri, iar azi dimineata din cusatura dar in alt punct am vazut ca iese un fir resorbabil; am incercat sa trag de el , sa-l scot , dar doare si e prins undeva inauntru.
Stau cu compresa cu spirt si astept sa treaca si balamucul asta, ca nici macar nu pot sa port pantaloni din cauza ca ma jeneaza fix pe taietura.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Elteka curaj!
Hai Kay!
Hai Monytza!
Lavinia, Didi Alex felicitari mamicilor!
Paflo felicitari pentru 4 iulie! Ma bucur ca suntem in aceiasi zi casatorite!
Miniuta multumim de povestire si ne ajuti cu impartasirea experientei tale!

Fetelor si sotul meu e nascut in jur de 11.15 pe 30mai si tot Bogdan il cheama! Ce coincidenta cu baietelul lui Lavi!

Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Wau,avem o zi cu multi bbei!

Liviana, Didialex, felicitari ptr bbei, sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati de ei!

Elteka, Kay, Monutza, curaj, mai e un pic!

Poohy, uite si ptr tine, poate se indura si gagalici!

Andrada, sanatate multa!

Cocolici, nu trebuie sa-ti fie frica de nasterea provocata, e tot nastere naturala, doar ca mama natura este un pic ajutata de dr.

Brambushca, si eu am patir la fel, am anuntat pe toata lumea ca eu nasc in ziua in care trebuia sa-mi scoata firul, dar bb s-a lasat asteptat inca o saptamana...Stai linistita, pana la urma tot iese!

Fetelor, stiti cumva ce trebuie sa contina adeverinta de la serviciu care trebuie la dosarul ptr alocatie si ptr trusou?

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput