***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 16
pauly spune:
sobi burtica sa lasat treptat...iar acuma ma incomodeaza la mers plus ca simt o presiune suparatoare pe col...am impresia ca o pierd pe micuta printre picioare si ma si doare rau intre picioare...
ralucami ma bucurca te-ai mai linistit si ca micuta ta a luat in greutate.bine ca ai numai vesti bune..
monytza maine la ora asta i-ti tii printesa in brate.
ege felicitari ptr bebe Eden.sa-ti traiasca.
liviana i-ti tin pumnii sa fie totul bine.sa ai nastere usoara...ca eu cred ca sau fisurat membranele.
elteka exact cum zici, mai bine dute la doctor sa vezi ce ii cu scurgerea aia roz..eu cred ca se lasa si la tine cu nastere.
37+Riana Alessya
poze
bebelina mea
monicoasa spune:
Multumim frumos pentru urari, ieri am facut o lunisoara si am luat in greutate 1200g,suntem durdulii, si avem niste falcute.........
Florisi eu transpir f. mult de cand am nascut, mai ales atunci cand alaptez, eu sper sa fie temporar,
Androixcum zici tu ca vamita Georgia ta asa face si al meu, de cateva ori m-am speriat rau de tot, parca era o fantana arteziana, dar de cateva zile parca s-a mai linistit.
Fetelor nu stiu cum sa pun pampersul la copil, face pipi pe afara, azi de 2 ori s-a udat, asa de neindemanatica sa fiu?
Ce sa fac???
MONYTZA bafta multa maine si sa iti dea D-zeu multa sanatate si un bb sanatos si mancacios
La multe lunisoare/ani celor care isi serbeaza ziua de nastere, sa fie sanatosi, mancaciosi si cat mai putine colici
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
lbelciug spune:
Fetele, aveti idee cine e de garda in seara asta la ELIAS?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 39s cu baby-boy2
numai_eu spune:
Buna fetelor!
Acum m-am intors de la ginecolog. Bebita e bine, e maricel (are 3300 - 3400 la 38 de saptamani), colul este scurtat si cu orificiul extern deschis, dar zicea ca probabil mai dureaza 7 - 10 zile pana nasc. Eu sper totusi sa vina mai repede ca nu mai am rabdare atat. Sotul s-a cam speriat cand a auzit, i s-a parut ca mai este asa putin, dar eu nu mai am rabdare deloc. Mi-a dat si o listuta cu ce sa-mi cumpar pentru nastere, deocamdata mergem tot pe naturala daca nu mai creste mult, zicea ca poate punem si peridurala, ceea ce incepe sa ma incante, chiar daca la inceput eram eu convinsa ca nu vreau nici o anestzie. Dar in halul in care ma doare spatele cand stau pe masa nu cred ca as rezista prea mult si nici nu vreau sa experimentez nasterea din picioare. Astazi mi s-a facut rau in cele aprox 10 min cat a durat controlul si ecografia, ce sa mai zic daca as sta eu 30 de minute pe masa in expulzie. Acum a inceput si bebe petrecerea in burtica, asa se foieste, nici nu mai pot sa stau pe scaun la calculator. Pana acum cred ca era cam speriat ca eu vreau sa-l scot mai repede la lumina, dar daca a auzit previziunea doctoritei a pus-o repede de un chef.
Tot nu am reusit sa citesc tot din urma, revin mai tarziu dupa ce ajung la zi cu lectura.
Pana atunci daca are cineva de gand sa nasca pun majoretele la treaba
lulu26 spune:
FELICITARI CELOR CARE AU NASCUT SI NU LE-AM URAT TOATE CELE BUNE SI BAFTA CELOR CARE URMEAZA SA NASCA!!!
Noi raportam o depresie atenuata intre timp din cauza lipsei laptelui . Si eu care imi faceam iluzii sa alaptez cat de mult posibil...se pare ca acest "mult" inseamna max o masa /zi speram macar pana la o luna .
Noroc cu suplimentele..ca altfel ar muri bebelina de foame in baza mea.
Am vazut ca mai sunt mamici care plang langa bb-ei cand acestia se fac covrog de durere din cauza colicilor...ma alatur clubului (daca se formeaza vreunul)
Cu iesitul afara...deja am creat regula supozitorului la 2 zile ca altfel ne chinuim cam 3 zile toti ai casei.(nu un supozitor intreg...cam 1/4 sau 1/6 depinde cum reusesc sa-l tai)
O sa incerc si eu Shiffa pack pt colici...incerc orice numai sa nu-mi mai vad puiutza chinuindu-se asa rau. Imi doresc asa mult sa fi avut eu colicile si nu ea
Imi cer scuze pentru moralul meu dezastruos...sper sa imi revin cat mai repede.
Lulu si Alessia Ioana
michigan spune:
liviana
super inspirata chestia cu 32 de ani si bb2
tinem pumnii si sa auzim numai vesti bune
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
AMR 5 zile...pana la internare
Paflo spune:
Lulu26, asa te inteleg cu depresia legata de lipsa laptelui...si eu imi facusem planuri ca o sa o alaptez cat mai mult pe Sofia, dar...daca avem o masa, in zilele bune doua, la care se satura de la san e mare bucurie! Important este ca le dam puiutilor si putinul lapte pe care-l avem. Pentru ei conteaza si o picatura, sa stii!
Monicoasa nu sunt prea mici scutecele? Vezi ca cele de la Pampers sunt mai mici decat limita pe care o dau ei pe pachet (stiu si eu de la mamici mai experimentate)...
Fetelor, noi avem o dilema: intrucat cosuletul ne va fi mic in curand, va trebui sa ne luam patut...lemn sau pliant? Mamicilor care aveti deja copii mai mari, help!
Florina
Florina R.
DidiAlex spune:
Monicoasa, a mai fost o discutie pe aici la un moment dat cred ca atunci cand erai tu in spital si concluzia la care s-a ajuns a fost urmatoarea: sa lasi putza baiatului in jos ca altfel se unda plus ca ii strangi aripioarele si ii lasi loc doar de 1 deget eventual doua. Si la noi era ud tot pana am respectat pasii astia.
La multe lunisoare!!!!
Lulu, fruntea sus. e tare demoralizant cand nu poti alapta si daca crezi ca ai incercat toate metodele de stimulare a lactatie nu are sens sa iti faci mustrari de constiinta
Daca mai ai intrebari noi poate incercam impreuna sa iti raspundem. Fetele care deja alapteza sunt experte!
Liv, nu poti suna?
EDIT: Florina, am vazut abia acum dilema ta. Iti recomand patutz din lemn, cu saltea cat mai tare.
Patutul pliant de conceput pt voiaj si nu pt a fi folosit permanent pt un omuletz in formare.
piticasigogosica spune:
Intre planul de burtica a lui COsmin,supt,schimbat scutece si "lupta" cu rasfatul lui Iris...am reusit sa va intru sa va salut pe toate burtici si mamici.
pentru toate fetele care trebuie sa nasca.Sa aveti nastrei usoare si bebei sanatosi!!!
si pentru mamici care se lupat cu dureri de burtici,stim si noi cum e!
Florentina Roman spune:
Buna seara!
Liviana,
Elteka,,, daca poti, mergi la camera de garda, sau maine dimineata la prima ora, eu de-abia l-am nascut pe Tudor ptr ca mi se scursese lichidul
Lulu, si eu ma chinui cu laptele...Azi chiar a venit asistenta sa ma mulga si dupa ce s-a chinuit saraca o ora si ceva, abia am scos aproape 20ml din ambii sani, in conditiile in care hranisem copilul cu o ora juma in urma.
Si in afara lactatie, mai am o suparare mare...baiatul meu mai mare a facut puroi in gat, care s-a extins la ochisor si dr ne-a sfatuit sa-l izolam, asa ca l-am trimis acasa la bona. Of, de-ati sti ce-i in sufletul meu...eu care nu lasam pe nimeni sa-i dea medicamentele cand era bolnavioe, acum l-am trimis de acasa tocmai din cauza asta....
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)