***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Anca, eu imi doresc acele scutecele pentru momentele in care o mai las pe Teodora fara Pampers cu fuduletul gol, caci tare ii place asa la aer!

Madi, multumesc pentru raspuns! Si caruciorul meu e greu si eu locuiesc la etajul 4, iti dai seama, insa pana acum l-am coborat doar o singura data in rest ma ajuta sotul sau tatal meu!

Liviana, la mine lichidul a fost rozaliu deschis! Am vazut rozaliu pe hartia igienica alba (dar nu sange) si am inteles ca mi s-a rupt apa si ca durerile pe care le simteam nu erau di cauza ca ma stricasem la burtica (pentru prima oara in timpul sarcinii). Am intrat imediat la dus si am plecat in viteza spre spital caci contractiile erau din 3 in 3 minute! Dar povestea nasterii o stiti! Ideea e sa nu stati prea mult caci la mine s-a intamplat totul intr-o ora! Daca stateam mai departe de spital(stau la 5 minute) sau era trafic intens (era 4 dimineata si nu am intalnit nici o masina) cred ca nasteam in masina! Oricum mie nu mi-a curs aproape deloc. Am ajuns uscata pe haine la spital. Va doresc tuturor sanatate si putere si sa treceti usor peste nastere! Sa va bucurati de puiuti!

Petit_Ange, si cred ca sunt utile ... chiar m-am bucurat cand am vazut ca exista si asa ceva!

DidiAlex, pun majoretele si pentru tine! Bafta!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
DianaLaura am citit povestea ta! Frumoasa si emotionata!
Michigan dar de ce AMR 5 zile? Ti se va induce nasterea?! Am fost azi la faimosul control pe masa. Sa stii ca nu a fost traumatizant! A durat doar 1 min, cat mi-a palpat colul! Zice ca e gros si inchis. Daca e gros inseamna ca s-a scurtat?
Bebelusul e tot baiat si are 2760 g. In rest toate bune!
Elteka

Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Bogalina, ti-am trimis PM!

Fetelor, nu mi-ati spus daca pot sa fac ceva abdominale!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna dimineata!!Sau...nu prea e dimineata ca e amiaza in toata regula...dar dak eu m`am trezit acum o ora...

Decinu am nascut...marele eveniment va fi maine de dimineata...in sfarsit s`a indurat d`na dr de mine ....desi ink n`arat ca nu mai pot...
PoohyTu nu..nimic?Pana la urma merg singura???

KayMulta bafta maine... si multa sanatate tie si sosonicii!!Fetele noastre se vor naste`n acceasi zi

PaulyMerci ca le`ai anuntat pe fete ca nu am nascut...eu am fost ieri "prinsa" rau de tot si n`am mai avut timp sa intru pe net!!Hai si tu cu Rhianna

Didialex,Elteka ...si cine mai urmeaza....

Eu nu stiu ce sa mai fac...azi e ziua de dinaintea operatiei...si nu stiu ce sa mananc..si pana la ce ora..pt ca mi`a zis doctora..si am uitat in emotia momentului...asa ca fac foamea....stiu ca de diseara n`am sa mai am voie nici la apa..si la ce calduri sunt aici am sa ma usuc...
Mai indata ma apuc de restul pregatelilor....sper sa nu uit nimic...aaa La Municipal...dupa operatie..te tine pana a doua zi la terapie??pe mine ma inspaimanta ipostaza..ma simt asa puternica incat dupa vreo 2-3 ore de somn as putea umbla pe culoare..nu vreau sa ma tina acolo
Va rog fetelor care ati trecut prin cezariana deja...spuneti`mi si mie...cum as putea face sa treaca toul mai repede?...Eu la ultima operatie am facut anestezie generala....si ziua de la terapie plus noaptea mi s`au parut absolut ingrozitoare..parca nu se mai terminau niciodata
Plus....bagajul ..te lasa cu el din prima zi..sau ytrebuie adus cand te muta in salon?

la toate...eu una ..abia astept sa treaca ziua de maine

Mone 40+ Maria Antonia

Burtik Mone 38+2

40 sapt la piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna mamici si viitoare mamici.Vad ca azi se cam pregatesc bebeii sa vina .ELTEKA curaj ca vine Dolofanel. LA MULTI ANI Theodora de Carrie!Sa cresti mare si sa ai parte numai de fericire alaturi de surioara si parintii tai.
KAY,MONYTZA si pt toate surprizele nasteri usoare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

alynta ma bucur ca nu a fost prea rau controlul
si ca bebe e mare si voinic
amr 5 zile pt ca dr a decis sa ma interneze mai devreme
eu am si incompatibilitate de rh si unele tendinte de hipertensiune
si daca nu se intampla nimic pe cale naturala
nu ma lasa oricum sa implinesc 40 de saptamani
eventual la 39 implinite
adica dupa miercuri...
se trece la provocare!
ma cam obisnuisem cu data de 13 iunie ca data de nastere pt bebelush mai ales ca venea ca si cadou
la 4 ani de cand mami si tati sunt impreuna
dar mi-am dat seama in ultima vreme ca nu depinde de mine
cand are el chef...
sau cand zice dr...
monytza
maine e ziua cea mare!
nastere usoara-usoara!

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
AMR 5 zile...pana la internare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Michigan felicitari pentru cei 4 ani de casnicie!
Si noi pe 4iulie facem 3 ani de casnicie!

Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by ella_74

alyna24, mica,

si al meu face la fel...dupa ce suge binisor, dintr-o data scuipa tzata si apuca iar cu furie si da din cap nervos cu guritza deschisa ca si cum s-ar chinui sa prinda sanul dar de fapt nu-l vrea ; si plange si se agita si nu stiu de la ce...aproape ca m-am obisnuit cu scenele astea si il las putin sa se linistesca si dupa aia il pun iar si daca vad ca face in continuare asa, nu-i mai dau deloc tzata, interpretez ca deja s-a saturat si face figuri.

Ella, mamica de David

Ella, si David al meu face exact la fel, dar am elucidat cauza: se chinuie mititeii sa traga partulete, sau au cate o crampa care nu-i lasa sa elimine gazele, de asta se incordeaza si par sa scuipe tzitzi. Solutia este sa-i lasam sa se linisteasca si sa nu-i indepartam de la san, ca pana la urma reincep ei singurei sa suga. Cel putin la noi asta era misterul, nicidecum ca nu i-ar place lapticul sau ca s-a saturat.

Motannel...la et. 4 fara lift (banuiesc) cred ca e cam greu...mai ales ca trebe' ridicat din ambele parti, deci e nevoie de 2 persoane. Noua ne incape fara pb in lift si tot mi se pare greu, fara sot/mama nu m-as descurca, mai ales la treptele de afara, de la scara blocului. Iar daca Dne fereste intr-o zi n-ar merge liftul, ar fi dezastru, ca noi stam la 7. Sa vezi atunci sport!

Vali, tare dragalas Andreiutul vostru, sa va traiasca si sa cresca mare si sanatos, ca frumos e de numa'!

Poohy, Sobi

Marylou, hai k nu mai e mult si o sa-l tii si tu pe Patrick in brate, merita asteptarea, o sa vezi!

Bafta fetelor care urmeaza sa nasca! nasteri usoare si bebici sanatosi si papaciosi!

mami de David Christian

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Salut burticutelor si mamicilor!
Se pare ca tot mai multe fete se pregatesc desi suntem doar la jumatatea intervalului mai - iunie, chiar sunt curioasa cine va inchide lista!
In alta ordine de idei pentru mamicile cu puiuti un pic mai maricei cum ati scapat de buric?
Dupa cat timp le-a cazut bebeilor buricul si cum a ramas locul...pur si simplu un buric inchis ca la adulti sau se mai vede ceva ?
Puiului meu i-a cazut azi buricutul dupa 10 zile dar parca se vede o gaurica si ceva alb la capat .Sa fie oare normal asa. sau sa incep sa dau telefoane la pediadru.Sincer desi sunt la al doilea copil parca ma prostesc de cap in loc sa ma luminez.

Mama lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no io-s u asta mica pe burtica la mine, e a doua zi cand atipeste se chiceste toata , are partulete, in sfarsit si scaun da o doare tare rau burtica...
ea care dormea beton 3 ore!

Moberi noua ne-a cazut dupa 5 zile dar a mai supurat cateva, timp in care am curatat-o cu spirt, atat mi-a zis pediatrul!

curaj gravidutelor ,ca vin bebeii, nasteri usoare!!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput