***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Si mi-am schimbat si semnatura! ma apropii de finish!

Bebe Isabella creste

36+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Vali, l-am admirat pe Andrei al tau,un scumpel,sa-ti traiasca!M-a lasat un pic durerea de spate dar nu de tot,dr mi-a zis ca m-am ridicat brusc si sa incerc pana miercuri sa nu mai fac miscari bruste.Te-am sunat intr-o sambata pt ca nu mai stiam nimic de tine,cred ca aveai treaba ca nu mi-ai raspuns.Cum sunt asistentele de la copii,te-ai inteles cu ele?Eu cred ca daca miercuri scoatem cerclajul in 2-3 zile facem operatia pt ca acum e de 39 sapt(in loc de 37)si simt ca-mi apasa rau colul....
Va invidiez pe cele care deja isi tin copii in brate dar o sa ne vina si noua randul
Pentru cele care urmeaza sa nasca zilele astea

poze cu noi si bebe

Mary 37Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

DidiAlex, merci pt raspuns. Deci nu e LA... Imi era teama sa nu am cumva membranele fisurate si eu sa nu stiu... Ciudat, dar de ieri tot elimin un lichid galben ca lamaia o data cu secretia albicioasa de la dop. Am inceput sa ma mai si scap pe mine cu pipi, dar noaptea cand e vezica prea plina... Iti tin pumnii daca licoarea isi face datoria azi.
Poohy, vad ca si tu patesti ca Andrada. Ea daduse in somnolenta pe ult suta de metri, insa dupa nastere... face nopti albe, saraca. Cred ca e bine sa acumulezi si tu odihna cat mai multa acum, caci dupa aparitia gagalicei nu se stie. Nu prea stiu nici eu sa-ti raspund la intrebarea despre culoarea dopului. La mine e o secretie alb-galbuie, la fetele care l-au eliminat pe tot o data au fost si firisoare maro-rosii prin el...
Addinel, merci, m-am lamurit. Nu e LA.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 39s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede_danutza spune:

neata burtici si mamici!!! nu am mai intrat de mult sa scriu pe forum, si acu m-am gandit sa mai scriu si eu cate ceva.
sunt si eu o burtica care mai are un pic. in luna iunie vine pe lume bblusha lusha si nu mai am rabdare pana atunic, parca as vrea sa iasa si parca nu. sunt fricoasa imi e teama de nastere de la o vreme numa cosmaruri am, k nu o sa fiu o mama buna, k copilul are nus ce probleme dar am inteles k asa viseaza femeile in ultima perioada a sarcinii, si inca ceva am picioarele fffffffffffffffff umflate si nus cum sa mai stau ce sa mai fac sa se desumfle. voi ce ati facut??
va salut si va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

cate burtici nerabdatoare:
petit-ange, lavini, addinel, si cu mine...
si sa nu mai vorbim de cele rabdatoare dar cu bebei lenesi
didialex, poohy...
cred ca e perioada de varf
dar de fapt multe se pregatesc dar destul de putin se intampla...

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
AMR 5 zile...pana la internare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

DidiAlex, si daca e rosu? Ce poate sa fie? La mine nu e rosu, e colorat rosiatic...Eu am citit tot internetul e atunci si nu gasesc mare branza. Ultimul gand e ca e dopul gelatinos...dar cu col deschis mai este dop???

Liviana, mie mi-a zis ca e transparent, nu e lipicios si nici nu miroase ca pipi, mai degraba clor

Madi - n-a curs mult??? Eu de vreo 3 ore stau pe scaun, asa ca nu curge...dar daca merg in pat, e vreo lingura/ora...

Eram sigur ca fac eu d'astea, de nici nu stiu ce e...
Si spatele ma doare, dar nu vin contractiile regulate...

Daca pana dimineata nu se intampla nimic, ma duc peste ei la spital!
Dar mai e pana atunci...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI Teodora de Carrie

Alexandru Stefan LA MULTI ANI

Elteka hai ca poate vine bb

cristinamaria eu stiam ca nu e bine sa ii dai mai des de 1 ora jumate de mancare.

Pupici

AM mai pus pozici.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Multzam fetelor pt majorete, nu mai doare burta...astept..si mie sooomn.

Liv, Elteka sunt in comert, dar nu le stiu denumirea, indicatori de depistare a LA, in genul turnesolilor fol in chimie.
Parca Eimotto spunea ca si i-a cumparat.

Adina, mergi la plimbare cu sorioara ta sau scoateti cat mai des sotzul in oras..pt amintiri placute. Sa vezi ce trece timpul.
Ai achizitionat totul? Cum se va numi bebelina ta?

Elteka inca nu ne-a povestit cum il va numi pe Dolofanel! Superstitioasa..sau indecisa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Am incercat sa stau si eu in pat dar mor de durere de spate, ovar satng si picior stang. Nici pe scaun nu e mai bine, e bine doar daca merg, dar nu mult ca vine si durerea de spate. OFFFFFF

39+Alma Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex
Adina, mergi la plimbare cu sorioara ta sau scoateti cat mai des sotzul in oras..pt amintiri placute. Sa vezi ce trece timpul.
Ai achizitionat totul? Cum se va numi bebelina ta?

dap, am terminat cu achizitiile... ieri mi-a sosit si ultima comanda, salteluta si alte mici accesorii. pe bebelina o va chema maria alma.

o sa incerc sa ma plimb, mai mult cu sorelina, pupicu e mai toata ziua la serviciu, are multe de terminat inainte de a se naste gagalicea si de a intra in concediu.

pupici

37+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput