***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

elteka mie mi-a iesit foarte repede cu ghilimelele
asa ca...sa te astepti foarte repede si la Dolofanel
hai ca-ti timem pumnii si am pus deja majoretele la treaba

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
AMR 5 zile...pana la internare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va rog spuneti-mi lichidul amniotic este mai galben decat urina noastra? Nu sunt sigura de ceea ce gasesc pe tampon...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 39s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

vai chiqui ne luam de mana
sau ...de fapt ne luam la intrecere
si eu tot luni ma internez

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
AMR 5 zile...pana la internare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Fetele, va rog spuneti-mi lichidul amniotic este mai galben decat urina noastra? Nu sunt sigura de ceea ce gasesc pe tampon...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 39s cu baby-boy2

Liv, e incolor LA. Important e sa nu fie rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neatza din nou ca iar am adormit
Dorm in continuu! Stau treaza o ora sau 2, si adorm o ora sau 2. Si tot asa toata ziua. A, numai noaptea dorm mai mult - azi noapte am dormit 8 ore. Plus inca 3 => 11 ore de ieri de la 10 seara. Dorm minim 14-15 ore pe zi, si tot pic de somn!

Elteka, urmez tot tratamentul In afara de ultima parte, nu e chip sa il convingi pe tati, ca cica ii face rau fetitei lui!
Alea zic si eu ca sunt contractii... Nu e bine nici sa astepti pana in ultimul moment, am citit povesti in care s-a ajuns cu dilatatie 10 la spital.

DidiAlex, hai ca poate reusesti azi!

si pentru Eda

pentru maine pentru Kay si Monytza

Motannel, Ella, credeti ca ar trebui sa iau si eu pentru fetita scutece de unica folosinta?

Michigan, Chiqui, felicitari pentru noua saptamana!

Liviana, si eu ma intreb daca o sa ma prind cand mi se rupe apa daca nu o sa curga ca la balamuc. Daca ma duc la baie normal si nu ma prind ca a fost apa?
Dar dopul cum e - e albicios-gelatinos? Am gasit 2 bucati mici-mici (foarte mici) de genul asta pe tampon ieri...

La Multi Ani!! Teodora lui Carrie! Sa cresti mare si frumoasa alaturi de surioara ta si de parinti!

La Multe Lunisoare/Ani, Alexandru-Stefan!

Anca 40+2
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici si mamici!

Elteka

Mie cand mi s-au fisurat membranele nu a curs asa, ca la robinet. Mai curgea, se mai oprea..si tot asa. Am ajuns la spital intr-o ora si nu am udat bancheta taxiului

Pauly multumim mult pentru aprecieri. Da, i-am facut gauri in spital. Cerceii sunt cadou de la nasa ei.

Motannel caruciorul e Hauck, nemtesc. Noi l-am luat de la Baby expo cu 540 ron pentru ca era redus. Marca aceasta se gaseste doar la Miniblu, din cate stiu eu. Noua ne-a placut f mult pentru ca are cam tot ce cautam noi la un carut. Singurul inconvenient e ca e destul de greu si eu am 6 trepte de urcat/coborat la bloc si ma descurc f greu singura.
Data pe poze se poate pune doar daca ai setat in aparatul de fotografiat aceasta functie.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatza burtici

liviana, mie mi-a zis dr ca lichidul are culoarea unui ceai mai diluat... daca am astfel de scurgeri sa-l sun.

DidiAlex tinem pumnii si punem majoretele la treaba la fel pentru elteka fetele.

eu sunt ca turbata, daca nu nasc mai repede cred ca ma duc cu capul. ma plictisesc prin casa, vreau la serviciu. de dormit nu pot sa dorm, curat si schimbat prin casa am terminat, verific bagajul de spital de 5 ori pe zi. si de-abia peste 2 zile intru in 38 de saptamani... daca urmez trend-ul de la odiseesi nasc la 40 am incurcat-o.

pupici la burtici si mamici

37+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Madi, e o scumpa ana teodora... in ce parc sunt facute pozele?

pupici

37+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Addinel, sunt de acord cu tine.Abia astept sa nasc, si sper sa se intample cat mai repede.

Am schimbat si noi saptamana.Am intrat in 38.Sper sa fie cu noroc.

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

nu-mi vine sa cred, dupa o perioada de liniste, cate nasteri se pregatesc!!!

ELTEKA cred ca Dolofanel te-a simtit ca erai necajita ieri si s-a gandit sa-i faca o surpriza mamicii lui! Hai Elteka!!!

DidiAlex bafta sa functioneze cocktailul!!!

Kay

si pt toate fetele care se pregatesc pt marea intalnire!!!

Pauly , cred ca vei urma si tu foarte curand, si daca spui ca esti pregatita poate te aude si printesa ta.

Eu sper ca bebelina mea sa mai stea putin in burtica la mami ca eu inca nu sunt ready, nici nu mi-am facut inca bagajul, camera ei inca nu e gata, acum urmeaza sa fie zugravita, asa ca sper sa mai stea inca putin in burtica. la mine burta e coborata dar cam toata sarcina am purtat-o destul de jos, si e maaaaare!!! Cateodata cand merg se intareste burta si ma doare jos, cred ca apasa fetita pe col.

Ralucami bafta la doctor!!!!

Motannel eu am cumparat de la Sensiblu paturicile absorbante, cred ca vor fi foarte utile, sunt 2 marimi 60 pe 60 si 60 pe 90.

Bebe Isabella creste

35+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput