Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna zuzici!

Bun venit noilor burtici!!!!

Carmilia, eu zic sa iei si Gravibinonul ala ca e esential...1/sapt si ar trebui sa fie bine combinat cu Utogestan si No Spa.Iti tin pumnii!!!

Monica - du-te la primul laborator cu trimiterea si precizeaza ca esti insarcinata - nu au voie sa te puna pe lista de asteptare si nici sa te tina la rand - e lege!!!

Lorena - MAMAAAAAAAAAAAA ce faini sunt blugii...si eu vreau!!!deocamdata ii mai imbrac pe ai mei (marimea 26) , dar presimt ca in curand trec la 28 direct

Ramo si curaj !!! sa dea Doamne Doamne sa primesti un bebe in burtik cat mai curand!

Irlandeza imi pare rau ca te simti asa de rau , dar pentru bb mic merita orice, nu?

Gugu - si eu am inceput sa ma simt bine , doar sanii ma mai dor...si simt un gol in stomac cand mi-e foame.

Nu stiu cine ma intreba de compensarea Elevitului si Duphaston...vreau sa va spun ca am cumparat un Elevit si trei cutii de Duphaston cu 14 RON.

Va pup

Natalia 11+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor.

Ieri nu am putut intra fiindca mi s-a stricat nenorocitul de calculator si mi-am facut o gramada de nervi.

Carmilia, ai grija, stai in pat si nu fa nici un efort!

Mie mi-a fost putin rau si am dat la rate, e a treaia oara de la inceputul sarcinii asa ca stau bine.

Ieri am fost in oras si mi-am mai luat o bluzita taaaare draguta. Am mers si la un magazin specializat de gravide si m-am ingrozit ce lucruri scumpe si urate aveau si culor mohorate!!!

Bun venit proaspetelor gravidute!!

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Natalia, multumesc mult
Am fost din nou, mi-am zis ca macar urocultura sa o fac cu bani, daca tot m-am chinuit sa iau recipientul steril. si mi-a pastrat trimiterea si pentru analizele de sange, ca am mancat deja. o sa merg intr-o zi cand pot pe stomacul gol, mai nou mi-e rau si daca nu mananc la timp dimineata imi vine greata de la durerea de stomac.

apropo, mai e cineva care are greata si rau de la apa? mie nici o mancare nu imi face rau ca un pahar de apa pe stomacul mai gol. incerc sa mai pun cate un sirop in ea sau altceva, dar e groaznic. Poate o fi de la tipul de apa plata? (mie de fel borsec imi da o stare de rau, si stiu sa o evit. acum vad ca si de la dorna plata)

multumesc frumos, si sa ne fie bine

Monica

Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by sorina16

buna dimineata!am si eu o intrebare.daca sunt gravida in 7 sapt si 1 zi si nu ma mai dor sanii decat daca apas tare pe ei,e ceva rau?eu ma gandeam ca ar trebui sa doara.la inceput ma dureau si erau grei dar de cateva zile parca nu mai au nimic.va multumesc.

7 sapt,1zi

Nu este nicio problema ,de acum or sa te doara din ce in ce mai putin.
Vezi ca ai primele 10 mesajele moderate si apar mai greu.sc rie si tu repede sa scapi de moderare

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Zuzelor,sora mea m-a batut la cap sa-i fac o descriere cat mai exacta a cheagului respectiv,si am gasit cuvantul,nu prea academic,ce-i drept(desi cred ca apare in DEX):muc.Cam asa arata.Ea a concluzionat ca nu e cazul sa-mi fac griji.Faptul ca nu ma doare nimic mi-a dat curaj,dar sigur ca voi urma tratament,si va multumesc cu ocazia asta pt.sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor, sunt si eu nou venita, sper sa-mi fac un locsior printre voi, sunt insarcinata in sapte saptamani, cred, ca deabea miercuri ma duc la o confirmare la doctor, pentruca pe 23 mai era prea devreme si mi-a prescris doar acid folic, no-spa si Gasex.

Zeiri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bun venit noilor gravidute in randul zuzelor Sarcini usoare si bebei sanatosi
Se pare ca au aparut primele gravidute de februarie, va rog sa dati toate datele (DN, UM si DPN) ca sa va trecem pe listuta, ok?

Carmilia nu neglija tratamentul dat de doctor! Gravibinonul nu e pentru durere, ci pt mentinere, deci obligatoriu il iei daca asa zice dr! Stai cat mai cumintica si va fi bine! Mi se pare exagerat ca pana la 18 saptamani se poate intampla orice! Ce stil are sa te incurajeze dr tau Daca e asa...eu stiu mai bine ca oricine ca se poate intampla orice toata sarcina (chiar la nastere) si totusi incerc sa nu ma gandesc la asta si dr mea mi-a tot repetat ca, de data asta, va fi foarte bine si o cred! Incearca si tu sa gandesti optimist

Irlandeza ce rau imi pare ca ai asa o stare! Multa sanatate si putere

Angeliq sa porti sanatoasa bluzica!

Monica apa pe stomacul gol e gretoasa oricand Si mie mi-e greatza daca nu mananc, nasoala senzatie, beax!

Gina am vazut cupilu' tau si e super Ce frumos se vedeee Sa creasca mare si sanatos

Fetelor mie-mi este foarte greatza daca nu mananc (in timpul zilei), dar seara mor de rau si noaptea cand ma trezesc mi-e tot rau La prima sarcina stiu ca am scapat de rau la 12 saptamani, deci inainte sa miste bebe si a fost super! Sper sa ma tina tot asa putin si acum!

9+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina16 spune:

Multumesc ancadragoman pt raspuns.nu stiu de ce apar asa greu mesajele dar voi incerca sa scriu cat mai repede..la voi la cat timp ati vazut inima bebelusului la ecograf?eu abia astept sa ma duc pe 25 la doctor .

7s 1z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ma primiti si pe mine? adica pe noi?
Sunt la primul eveniment de acest fel, asa ca nici nu stiu exact ce am de facut
DN 14.02.1978
DUM 26.04.2007
DPN 31.01.2008

Edit: ieri m facut un test si pentru ca nu imi venea sa cred, am mai cumparat unul, deci am 2 teste pozitive.
Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca bine ai venit si sarcina usoara.
Sorina si la 7 saptamani ai sanse sa vezi inimioara,deci pe 25 se vede sigur.

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput