Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Scuze ca am uitat sa dau toate detaliile
DN 12.11.1979
DUM 15.04.2007
DPN 20.01.2008

Zeiri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina16 spune:

sper sa fie totul bine.am mari emotii pt ca data trecuta la 5s 4z se vedea ceva de 17mm,banuiesc ca era sacul ...ca bebe era prea mic.
aveti tabelul ala care arata ce bebe aveti,fata sau baiat?eu am unul de la o doctorita si am verificat la multa lume si la toti s-a potrivit.am sa vad daca e in calculator si il pun pe forum.dupa tabel la mine ar fi fetita

7s1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am tot citit discutiile de pe forum, dar as fi avut o intrebare la voi fetelor, cum stati cu relatia cu sotul, eu il cam tin la respect, imi este frica sa nu se intample ceva

Zeiri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare zuzici!
...M-am cam demoralizat cate vesti proaste am citit pe forum in weekendul asta... Mi-au cam taiat cheful de scris....

Ancadragoman, multumim pt info, f. utile!
Natalia, daca stii care-i legea prin care lab. sunt obligate sa efectueze imediat analizele gravidelor, scrie aici, ca s-ar putea sa avem nevoie....! Eu abia miercuri merg la gineco si apoi la medicul de fam. (care n-a vrut sa ma ia in evidenta ca-s gravida decat daca ii apuc hartie scrisa si parafata de la gineco), sa-mi dea bilet de trimitere pt analize... si chiar ma gandeam ca sigur am ratat luna asta la lab. Sper sa fie asa cum zici tu!
Monica, la ce lab. ai fost? Despre dr Belgin am auzit vorbe bune, la fel si despre maternitatea la la Medgidia, insa eu am avut o experienta neplacuta cu dansa: cand eram gravida cu Sebi, mersesem la echo la dr Dascalu si daca tot eram la Provita, zic hai sa intru si la gineco (inca nu aveam medicul meu) si.... am fost invitata in cabinet dupa un chiuretaj... sau mai multe.... in orice caz... am vazut o "galeata" (?!) cu sange... Imi vine rau cand imi aduc aminte... si consultul a fost repezit si aiurea tare.... Nu-mi amintesc alte amanunte (ca au trecut ani de atunci), dar mi-am zis ca nu mai calc pe acolo.... Daca tu esti medic, poate se poarta special cu tine si n-ai de ce sa-ti faci griji! Sanatate!
Sorina, bine ai venit! Stai linistita, asa se intampla: dupa un timp, nu te mai dor sanii. Cand vei merge la echo sigur vei vedea si o inimioara micuta batand!
Ancasoare, bine ai venit!.... Si eu am facut doua teste (doar doua teste, de data asta... si e a 3-a mea sarcina...) si azi (ca s-au facut 6 sapt. de la UM) parca ma batea gandul sa mai dau o fuga la farmacie.... sa mai cumpar un test...... daca inca n-am reusit sa ajung la dr, pt confirmare... si simptomele de sarcina apar si dispar....
Irda, m-am gandit mult la situatia ta si la ceea ce ti-as putea spune... si inca nu am gasit cuvintele potrivite....
Cred ca e bine sa nu te mai gandesti la probleme, tare rau este sa fii stresata... si sigur transmiti statea ta bebelusului... si se va vedea asta dupa nastere.... Roaga-te pt sanatate si mergi inainte!
....Si eu am fost internata cu Sebi, la infectioase, o saptamana intreaga.... si nu stiam ca-s insarcinata... Si cand am ajuns acasa, m-am deranjat la burta... pt vreo 4-5 zile... (probabil chiar am luat vreun microb din spital) si desi m-am abtinut cat am putut, pana la urma am luat Imodium, sa ma stranga la burta.... Abia dupa inca vreo 2 sapt. am aflat ca-s insarcinata (si sigur am ramas gravida inainte de a ma interna cu Sebi in spital).... Nu-i o situatie placuta, dar asta e! Cu Dumnezeu inainte!!!!!!!

6+

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mav nu stiu care e legea, dar stiu ca si in cazul meu s-a verificat existenta ei...am mers la Synevo cu trimitere de la medicul de familie si astia faceau programare deja pe luna iulie, m-au intrebat daca am programare pe ziua respectiva si i-am zis ca nu am, dar sunt gravida...si mi-a zis ca in cazul asta pot ramane.
Pe de alta parte stiu ca mi-a zis dr de fam la o sarcina anterioara chestia asta.

Natalia 11+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Ce mai faceti dragele mele burtici?
Ca ma cam speriati! Eu nu sunt panicoasa de felul meu, dar in situatia data cred ca nici nu ne panicam indeajuns! Dupa toate povestile de pe forum am intrat in panica - de! zuza! - si m-am dus la doctor. Dupa 2sapt de la ultima vizita! S-a uitat el cam ciudat la mine, dar m-a consultat, mi l-a aratat pe BB, l-a masurat, mi-a facut si poze in 3D si mi-a spus: uita are capsor, doua manute si doua picioruse. Imi venea sa intru prin pat in jos!
Dar mi-a spus ca nu-i cazul sa ma sperii din orice. Iau tratamentul de sustinere in continuare, cel cu care am inceput duphaston 2/zi, Materna 1/zi si mi-a mai dat ceva cu fier, FierFolgama 1/zi, doar 30zile pentru ca a spus ca nu sunt foarte anemica si ajunge.Mi-a gasit si mie o usoara infectie urinara, dar nu mi-a dat tratament pentru asta, a spus si medicul de familie a confirmat, ca trebuie sa beau multe lichide.
Si foarte vesela vin acasa!
La noi au fost 3zile de manifestari - zilele orasului - si nu puteam lipsi! Am umblat o gramada, am facut si ceva trebi pe-acas, asa ca aseara, cine moare ca eu mor! De mult nu mi-a mai fost asa de rau, nici nu mai stiam cum sa mai stau! Imi simteam burtica tare si parca mi-era greata, si parca ameteam! Mi-a facut sotul un ceai de musetel cu lamaie, si asa am dus-o pana azinoapte pe la 4.00 cand m-am hotarat sa iau un No-Spa si apoi am adormit.
Nu m-am dus la serviciu astazi, dar am descoperit ca nu mai pot sta pe scaun! Mai bine in picioare sau intinsa.
Un singur lucru bun vad la orizont: intre toate simptomele astea mi-a revenit pofta de mancare! Dupa ce-am slabit 2kg in 2sapt sper sa-mi revin.
Cred ca v-am zapacit destul! Ma duc sa fac un dus si sa-mi fac manichiura. Nu stiu daca o sa fiu in stare sa-mi fac si pedichiura.
dana vio zuza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pt ca cineva zicea ca apa ii provoaca greata (mie mi se mai intampla asta si fara sa fiu insarcinata!) si cu riscul de a va provoca tuturor greata, am pus niste poze pe care le-am facut atunci cand ne-am montat noi purificator de apa (acum beau apa "cat cuprinde"!). Sa vedeti ce-a devenit vizibil in apa pe care o beam, la o simpla electroliza a apei, in ordinea paharelor, de la stanga la dreapta: apa purificata (cica roseata e data de mineralele din apa, care nu sunt filtrate; duritate 73dH), apa plata Borsec (duritate 290dH) si apa de la robinet (duritate 500dH). Nu-mi mai vine nici la sa ma spal cu apa de la robinet!

...Am pus si poze cu Sebi de la a 2-a plaja pe anul asta (...numai ca n-am avut camera reglata corespunzator...)! Eu m-am dat cu crema cu factor de protectie 50 si am stat la umbra, sub umbreluta si m-am simtit foarte bine si ma pot lauda ca inca am pielea foarte alba (nu m-a "prins" deloc-deloc soarele!).

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ce de gravidutze noi avem!
Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

A venit Bebica!!!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Salutare,

Are dreptate Natalia, si eu am fost sa-mi fac analizele si dupa ce am stat o juma de ora la coada la analize la Synevo, m-am dus la tipa de-acolo si i-am zis ca-s insarcinata si mi-a luat imediat trimiterea.
Natalia, am vazut ca si tu esti din Cluj, la ce medic mergi?
Carmilia, si eu zic sa stai linistita. Si prietena mea care acuma are 4 luni tot timpul a avut scurgere din aia cum ai zis tu si i-a zis medicul ca nu e nici o problema, ca sint scurgeri normale, atita vreme cit nu e singe, doamne fereste, e ok. Ia tratamentul in continuare si fii relaxata.

Carmen
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Zuzici,am fost sa-mi fac si injectia.Se pare ca nu-s dusa eu cu capul,dr.meu chiar ca e ciudatel.Inteleg sa nu-mi dea sperante desarte,dar nici sa nu ma arunce in depresie(din nou)!Ma gandesc serios sa-mi caut alt dr.Si cu ecograful ala al lui tot am probleme!Ieri nu mi-a dat dimensiuni,nu mi-a zis ce varsta are dupa ce vede el acolo,nu mi-a zis nimic de inimioara...Eu am emotii cand ajung acolo si nu sunt inspirata sa intreb tot ce ma doare,dar el nu stie ce ar trebui sa-mi zica?!?Si cum D-zeu "sa vorbim despre o sarcina doar dupa 4 luni"?!?Ma intreb daca nu-i ziceam de cheagul ala ce-mi zicea.Ar fi trebuit sa aprecieze evolutia lui bebe si pe baza a ce vedea el acolo,nu?Nici nu stiu daca a crescut in parametri normali,doar ca am "un embrion viabil".Mersi...
Asadar...stie cineva telefonul dr.Tutunaru?Eu am fost la el pe Matei Coravu,dar cred ca s-a mutat.Ecograful lui e bun din cate stiu,dar sigur ma programeaza mai la toamna...Mai merge cineva la el?Cum mai e?

Carmilia 9+

Mergi la inceput