Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
orchis spune:
In primul rand La multi ani!! sarbatoritelor Irinusha & Oti! Sa fiti sanatoase, sa duceti cu bine sarcina pana la capat, nastere usoara si bb -ei frumosi si sanatosi!!
Karlingutza sa-ti povestesc si eu despre mine si job-ul meu care m-a facut sa sacrific multe altele: nu pt ca ar fi bani multi la mijloc (dimpotriva!) dar pt ca e un adevarat hobby! Lucrez in cercetare si sunt biolog. Cum spuneam, am avut multe de sacrificat pt a fi in top dar si satisfactii pe masura! Cam atat, ca nu-mi prea place sa vorbesc despre mine in public. Asta a fost principalul motiv pt care i-am trimis Liei un pm .
Mamica Anyei am si eu o intrebare: e adevarat ca nu e foarte bine sa nasti la 8 luni? Ca ar fi mai bine la 7 decat la 8 pentru ca plamanii intra intr-o noua faza de maturitate?? Cine mi-a spus, o cunostinta, este medic insa nu de specialitate.
Pupici
orchis
30+
monjum06 spune:
buna,
Andreea C cea mai spinoasa treaba cu botezul este gasirea si alegerea localului.
Din motive de nunti. asta daca vreti sa faceti si o petrecere la un local.
Din p[unctul de vedere al bisericii este mai simplu. va duceti unul din voi la biserica unde vreti sa botezati (tu nu ai voie in biserica pana la 6 saptamani asa ca va trebui sa vorbesti cu preotul afara) si stabiliti data, ora v-o spune preotul.
Noi am facut petrecerea acasa, pt ca nu ne-am interesat de local din timp, nu aveam cum sa ma apuc sa caut cu copil mic si altcineva nu s-a ocupat.
Acum vreau sa iau cateva carti de vizita de pe la unele localuri, pe unde am mai fost si mi-au placut, sa pot macar sa sun sau de ce nu sa trec pe acolo daca sunt mai aproape de casa.
Monica, mama lu' gabi si 35 cu
otim spune:
lachi - "fata , draga nu fii trista , fiindca e pacat ...." schimba-l daca asta vrei (numai sa ai din ce alege ) multe sa nu mai fii suparata
Otiliainceput 30+Laurentiu
Ioana75 spune:
Ooo, Simo, bravo. Si mie imi place sa fiu pregatita.
Pentru mamicile cu salarii mai mari de 8 mil si care vor sa stea cu bb acasa, exista o propunere legislativa reala, sa speram ca va fi aprobata de Senat: cititi aici. Nici nu indraznesc sa ma bucur, ca parca vad ca iar imi trag tzeapa nenorocitii.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
stefania_97 spune:
Buna dimineata burtici ,
Desi nu scriu prea des va urmaresc mereu discutiile. E greu de tinut pasul cu voi.
Otim- La multi ani, multa sanatate si o nastere usoara pt tine si pt bebe.
La subiectul filme: ati vazut House? E un serial tot cu medici dar de aceasta data e vorba de un dr care uraste pacienti dar adora sa vindece bolile. Mi se pare foarte interesant si il urmaresc inca de la prima serie.
Un alt serial care mi-a placut e Dexter. Insa e cam sangeros. Nu il recomand mamicilor sensibile. Este vrba de criminali in serie si justitiari.
Bebelusa noastra este foarte jucausa si adora filmele. Cum incepe filmul cum incepe si ea sa dea din picioruse si manute parca pe ritmul muzicii.
Inca nu am cumparat tot inca nu sunt gata cu pregatirile. Ceea ce e bine e ca aici nu trebuie sa iei nimic la spital pt bebelus pt ca ei iti dau totul. Ai nevoie doar de hainutele pt externare :)
La capitolul kg stam bine avem 12 kg in plus.
Am o durere de bazin de nu va imaginati dupa 1-2 ore de stat in picioare fiecare pas parca e o tortura. Si unde mai pui ca muncesc ca barman alergatura nene.
Dr. imi spune ca e normal si sa nu imi fac griji dar e un cosmar.
In rest toate bune.
Va pupam si aveti grija de voi si de burtici.
stefania sapt.29 & Catarina
http://salexandre.blogspot.com/
Kariris spune:
gata, mi-a trecut!
dar de schimbat tot il schimb, ca mai prost nu mai gasesc oricat as cauta!
lachi 28+ Karina Iris
liadorian spune:
quote:
Originally posted by orchis
i-am trimis Liei un pm .
Pupici
orchis
30+
Si Lia ti-a rapuns!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!
Miillyy spune:
quote:
Originally posted by Miillyy
Fetelor!
Am ajuns la 33 saptamani ... bebe are 1,700 Kg si e miscaretz nevoie mare!
Va urmaresc in continuare cu drag zi de zi! Am si eu o intrebare... La voi ce contine bagajul de spital?? Si eu l-am facut cam jumatate si nu stiu ce sa mai pun. Nu vreau sa imi iau prea multe cu mine, dar nici sa imi lipseasca ceva....
Pupici,
M 33+ babyboy
Hai mai fetelor, raspundeti-mi si mie...sa nu zic ca vorbesc singura
Ioana75 spune:
Milly, vrei sa ne apuca fiecare sa postam cite o lista? Uite aici un subiect despre bagajul pentru spital.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Miillyy
[quote]Originally posted by Miillyy
Fetelor!
Am ajuns la 33 saptamani ... bebe are 1,700 Kg si e miscaretz nevoie mare!
Va urmaresc in continuare cu drag zi de zi! Am si eu o intrebare... La voi ce contine bagajul de spital?? Si eu l-am facut cam jumatate si nu stiu ce sa mai pun. Nu vreau sa imi iau prea multe cu mine, dar nici sa imi lipseasca ceva....
Pupici,
M 33+ babyboy
Hai mai fetelor, raspundeti-mi si mie...sa nu zic ca vorbesc singura
Daca nu ma insel eu, pe adresa noastra comuna de mail gasesti o listuta foarte detaliata cu tot ce-ti trebuie la capitolul cumparaturi. Lista e si gata comentata si analizata de o mamica mai experimentata, asa ca nu risti sa cumperi chestii inutile.
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!