Mamici de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai fetelor. Ce ma oftic. Mai bine va citeam intai si apoi ma apucam de treaba. Dar nu, m-am sculat eu cu chef de treaba. Nici nu m-am spalat pe ochi si am varat in masina lucruri la spalat. Am auzit eu clopote dar pacatoasa de mine nu le-am dat importanta (eu stau chiar langa o biserica si clopotele bat mereu). Acum sa ma ierte Dumnezeu.

Jadi, de suportul ala de care zice Karliguta spui ca e bun??

Dana S32 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dana, nu stiu cat de bun este dar asa inclin sa cred fata de cel de plastic. Adica mi se pare mai usor sa pui copilul pe burta pe suportul de prosopel.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am vazut pe undeva prin romana s-a deschis Premaman unde au un fel de perna pentru a spala bebeul. Erau niste lucruri f frumoase dar si scumpe rau.
Nu am mai fost de mult in Cora insa ma duc cat de curand ca vreau sa iau detergent de bebe (Surcare - parca ziceai) si o sa vad si suportul.

Dana S32 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Hei fetelor! Va duceti careva la mare, la 8-9 luni??
Sau sint eu paranoia?? Avem voie in apa?? Eu mi-am luat bilet luna viitoare si ...sper sa apuc..si sa am voie, macar in apa, daca nu la soare! Va pupic!!

kristin 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

La multi ani Otilia si Irinusha!

Jadi pe bune ca nu pot sa intru pe mess, nu ma dau lovita .

Ilenutza tu ti-ai cumparat finet? Cat e metrul?

Ma bucur ca v-a placut lenjeria pt. patut, dar sa stiti ca la Ikea sunt si mai frumoase.

Fetelor care sunteti la al doilea bebe ne spuneti si noua cate ceva despre botez? Eu sunt maniaca cu pregatirile si nu stiu cu ce sa incep. Nu o sa am decat o luna si ceva intre nastere si botez si m-as apuca de pe acum.

Andreea saptamana 35 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irinusha, la multi ani!
Andreea, nu te stresa cu botezul, e treaba nasilor.
Dana, deci s-a deschis premaman-ul ala? Ca tot il vedeam din masina, dar era inca in pregatiri ...
Simo, ai spalat hainutele?

Astept saptamina viitoare sa intru oficial in luna a 8-a si imi fac si eu valiza de spital. Miine merg la Iosup la morfo de trimestrul 3. Dr mea a zis ca asta sa fie ultima morfologica, ecografiile obisnuite cica ar fi de ajuns de acum incolo.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana spalat, calcat, pus la loc...zilele astea am sa fac cumparaturi pentru "bagajul de spital" si sa vad de patut si lenjerie. Stiu ca mai este mult pana vine Matei, dar asa imi place mie sa fiu pregatita

Pi.eS: La ce filme va mai uitati? Ca eu una am terminat Grey`s si la Prison Break nu ma uit ca ma tine prea cu inima la gura

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Andreea eu am ramase de la Victor, nu mai stiu cat e metrul.Eu am si cumparat 2 gata facute dar finetul cumparat este mai calitativ.Si poti sa ti le faci mai mari.

Jady, merci!

Voi ce mai gatiti ca sunt in pana de idei1?

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!

Azi era sa-mi omor medicul de familie!
M-am dus la cretin sa-mi dea concediu prenatal si imi spune ca nu poate sa-mi dea el ci ginecologul. Ca el nu poate sa-mi dea acum cand intru in luna a 7-a ci doar din a 8-a. I-am spus boului: " dom'le dar am sarcina gemelara, in a 8-a intru poate direct in postnatal... daca nasc in luna a 7-a ce fac? lucrez pana in ultimul moment?"
Un imbecil. Imi venea sa-l omor. Eu abia ma mai misc cu burtoiul pe caldurile astea si el imi spunea sa-i dea Marinescu (medicul meu ginecolog) o scrisoare prin care sa-i ceara sa-mi dea prenatal. Pai cred ca daca ii spun lui Marinescu asa ceva imi da direct biletul de trimitere la spitalul de nebuni.
Pana la urma a sunat incompetentul nu stiu unde, unde l-a lamurit ca trebuie sa-mi dea el concediu prenatal, dar pentru ca vreau de la 1 iunie m-a chemat iar vineri. O sa-mi iau frumos concediul si in aceeasi zi o sa-i spun ca il abandonez si o sa ma mut la alt medic de familie.

jadi multumesc pentru info.

lachi 27+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fetelor voi la 32 de saptamani mai mergeti la eco morfofetala?

lachi 28+ Karina Iris

Mergi la inceput