Mamici de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana ...sa-ti fie de bine w/e, cu tot cu copiii atomici

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata in maaare viteza!

Eles finet gasesti la MOghiorosh, sunt 2 magazine de metraje pe langa piata, imposibil sa nu le stii.Si io tot in Dr. Taberei functionez!
Jadi in ce constau perfuziile litice pt inducere?Ce subst contin?

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Oana unde ai gasit finet? Vreau sa fac un tur de Siraj sa mai iau una alta...gasesc acolo?

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor!

Eu sunt azi la servici, muncesc cu drag si spor!

Andreea, zi ca nu vrei sa vb cu noi pe mess nu o da cotita .
Am vazut si eu lucrusoarele, esti harnicuta, se vede ca esti la prima sarcina .

Karliga, zici ca nu ai facut placinta? SI dai vina pe soacra?

Ilenutza, amestecul litic nu e pentru inducere, e pentru potolirea contractiilor si mentinerea sarcinii! Stiu ca sunt un amestec de scobutil, papaverina si alte substante de genul asta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Otilia si tot binele din lume!

Si cu o intarziere care sper sa fie acceptata, La Multi Ani Irinusha pentru ziua de ieri!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata si de la noi!

N-am avut net zilele trecute ca a facut al meu sot o boroboata, dar
a reparat-o, in final!

Irinusha , pt ieri!numai bucurii si sanatate tie si lui bebe!

Oti , LA MULTI ANI! sa ai o zi frumoasa si o nastere usoara cu bebe sanatos!

SUntem si noi aproape gata cu camera lui bebe!mai avem de pus perdelele si de facut curat ca lumea! sunt in continuare cam razna si nu mi-am pregatit inca nici un bagaj. Maine m-apuc si eu de spalat hainutele lui bebe.

Sa va zic o chestie naspa: asa mi s-au ingrosat picioarele, ca ieri, de la caldura ( eram si eu intr-o rochita, fara ciorapi ) si de la frecat intre picioare, m-am iritat rau si ma usturaa... m-am dat cu crema de galbenele, poate trece...Nasol moment, cred ca o sa trebuiasca sa merg cracanata de-acum incolo.
Si am inceput si eu sa nu mai dorm noaptea, parca ma tine burta, nu stiu cum sa descriu...abia dimineata, dupa 6 adorm si eu mai bine!

Andicu 33+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Otilia si Irinusha!

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumim pentru urari fetelor si cu ceea mai mare placere beau ( macar asa virtual ) un cu voi ca-mi sunteti foarte dragi ...

Oana - trage cu ochiul la POZE la andreea c si sa vezi printre multele lucrusoare cumparate pentru bebe si lenjeria de patut la care ne-a ramas noua ochii ....

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

La multi ani Oti si tot ce iti doresti ! Chiar ca ai motive de sarbatorit azi . In legatura cu bebele, stai linistita: cred ca e normal sa nu mai fie asa zglobiu acum, ca e din ce in ce mai mare. O sa mergi la eco si o sa te linistesti

29+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ashera - asta si vrem sa facem , dar tati zice ca mai nult ca sigur s-a "suparat" pe noi pentru ca lui nu i-am cumparat nimic numai la varul lui (am fost sa vizitam cateva magazine sambata la sectiunea carucioare si patuturi ) , motiv pentru care il "gadilam " ne mai da un "sut" ....

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput