Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo78 spune:
Lia pentru tine atunci si pentru contractiile alea nenorocite! Si ai dreptate, mai degraba pufoase decat grasane! Eu una sunt umflata ca o gogosica si nu trece cu nimic (nici cu stat cu "zgaibele" in sus, na! daca tot vorbeati de regionalisme).
A inceput sa ma doara si pe mine burta uneori...nu neaparat durere, mai degaraba inconfort...nu stiu cum sa le descriu si nici daca-s contractii, oricum sapt asta mergem la film adica la eco sa-l vedem pe bolfoshel. Iar spatele ma ucide!!!!!!!! Mai ales noaptea, nu-mi mai gasecs nici o pozitie!
In rest...nu ma plang
Simona 30+ Matei Hisham
liadorian spune:
Simo, cred ca de acum contractii incepe sa aiba toata lumea, mai mult sau mai putin dureroase. Cat despre vizionari, noi am ratat una, la 28 de saptamani, pe motiv de contractii urate. O sa mergem la 32 de saptamani si deja nu mai am rabdare. La ultima eco (acum aproape 2 luni ) domnita era cu 5 zile mai mica decat varsta sarcinii. Sunt curioasa daca a recuperat sau nu, daca s-a intors sau nu, daca seamana cu mine sau cu ta-su () etc.
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!
brazuca25 spune:
neatza la burtici! In sfarsit ne trezim si noi la o ora mai "omeneasca" si nu de "printese" (adik 12-1, ca pana acum). Ma simt cam la fel ca si zilele trecute. Burtik ma doare cum merg umpik pe jos. Dupa ce ca am interdictie de mers prea mult pe jos, am de facut o gramada de drumuri azi si nu am cum sa aman. Si bebe deja face tumbe in burtik.
Dar daca scap azi ma linistesc putin, pt ca deja imi bag prenatalul.
Am inceput sa iau fier de doua zile si inca nu simt efectul...tot asa anemica si fara vlaga ma simt.
31+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
i_ulia spune:
buna dimineata!!!
de doua ore citesc din urma, dar am ajuns in sfarsit la zi!
otim, la multi ani si tot ce iti doresti!!!
noi in we am fost la miercurea ciuc, sa luam o gura de aer. a fost taaare fain, m-am umplut de energie, am mers mult pe jos si am prins si o furtuna adevarata cu grindina mare, cum n-am mai vazut de mult. mi-era o frica de nu mai stiam de mine, dar a trecut.
va pup si va doresc o zi nu foarte calda!!!
Iulia 28+
mioara2004 spune:
Buna fetelor,
De cateva zile am disparut de pe net, am umblat pentru cumparaturi la bebe. Am luat aproape tot, mai sunt cateva maruntisuri...
O sa incerc sa fac niste poze mai tarziu sa va arat si voua...
Eu sunt bine chiar daca simt bebele tot mai mare.
Incerc sa citesc din urma
Va pup
Mioara 34+ Doru Andrei
ghinetz spune:
Pupam si noi burticile. (Asa pufoase cum sunt)
Lavinia, Simona/siminoc...o sa-i simtiti pe obrajori.
La multi ani, otim!!! Vrem !!!
Mama de Anya, multumesc de raspuns. O sa mergem si la un ORL-ist si avem programare si la un f bun homeopat din Iasi. Sa vedem. Ma bucur mult ca te-ai distrat la nunta. Mi-ai facut o pofta de meneito...!!!O sa-mi pun sa dansez si eu, dar prin casa, ca nu ma incumet altfel.
Mioara, asteptam poze, poate ne inspiram si noi, ca nu am prea luat mare lucru
Despre ce lenjerie vorbeati? Unde sa ma uit sa vad?
Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ioana75 spune:
Otilia, la multi ani!
Luna, Anto, Carmen, multumesc de urari! A fost bine la munte, am fugit dupa copiii atomici.
Lavinia, sper sa termini cit mai repede curatenia.
Anto, of, nu mai scapi de tuse ...
Simo, Aylin.
Eu stiu multe 'moldovenisme', ca m-am nascut la Suceava, am trait la Botosani si am facut facultatea la Iasi. Sint insa regionalisme in zona Husi care ma dau gata, nu pricep niciunul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ghinetz spune:
Mai fetele...pai daca e sa facem asa, o socoteala, cam multe moldovence. Imprastiate care incotro, dar cu radacini bine infipte, vad eu...
Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"