Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
oaana spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR,CHIAR DACA CU INTARZIERE...
Fetele,la noi e cald de mori,noroc ca la noi in apartament e racoare...
Si eu incep sa pregatesc pentru spital...tre sa caut pijamale foarte subtiri si halat la fel...dar caut in disperare body chimino sau cu maneca scurta,dar la noi nu se gasesc asa ceva,parca am fi in Siberia.
Poate ajung in alt oras sa caut,sau poate le rog pe cucoane sa aduca ca vreau sa aiba si capse peste tot in fata.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 31+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Ioana75 spune:
iulia, singurul lucru sigur e ca proiectul de lege exista, si asteapta pe lista senatului. Restul sint supozitii, ne dam si noi cu parerea ce-or sa hotarasca alesii neamului.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
housepocket480 spune:
Dar si concediul postnatal este platitor de impozit, nu ca la un salariu, dar se ia un coeficient de 9,5%...deci ar putea sa se considere ca impozabil. si plus de asta nu se suspenda contractul de munca ca la cel de crestere al copilului.
Lachi, sper sa-ti gasesti medic de fam bun, dar eu zic sa nu dai de unul mai tampit.
Eu am fost la doctorul meu de familie cu adeverinta pentru cursul de puericultura (pentru cele 10 zile libere) si mi-a zis ca numai medicii de familie care au facut cursurile de puericultura pot sa dea asa ceva. Pai si care e vina mea ca sunt la unul care nu le-a facut? voi cum stiti? Sau voua v-au dat medicii de familie fara sa comenteze?
Ori al meu e dus cu pluta, ori asa o fi si trebuie sa merg la altu?
29+
housepocket480 spune:
Pardon, am schimbat si eu semnatura.
Andreea C, am trimis ceva pe mail. acum am inteles ca nu-ti merge netul.
32+
housepocket480 spune:
32+
housepocket480 spune:
32+
Kariris spune:
asa mai housepocket, ca ma miram si eu ca esti doar cu o saptamana mai mare ca mine cand eu stiu ca ai ramas cu mult inaintea mea.
lachi 28+ Karina Iris
otim spune:
quote:
Originally posted by i_ulia
ioana, stai ca m-am prins. indemnizatia de cic nu e venit impozabil si atunci am avea intrerupere in stagiul de cotizare de 12 luni de care e nevoie pentru a intra sub incidenta legii respective. :) neuronu' e incalzit rau!
Iulia 29+
Nu ati dori totusi sa vorbiti mai pe limba noastra ??? sa pricepem si noi ceva
Otiliainceput 30+Laurentiu
Ioana75 spune:
Otilia, stai sa vedem daca se voteaza, si forma in care se voteaza. Pina atunci batem cimpii cu gratie.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Antoanela23 spune:
Buna, helou,
Sunt pe aici dar citesc din urma.
Pup,
Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)