Mamici de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

hai oti, ca nu vrem sa te suparam de ziua ta!
era vorba despre acel proiect de modificare a legii, care prevede urmatoarele: pentru persoanele care 12 luni inainte de intrarea in concediu de ingrijire a copilului au realizat venituri supuse impozitului pe venit (salarii, dividende, etc.) se propune o indemnizatie de concediu (care momentan este de 600 ron) de 80% din media veniturilor realizate. noi dupa ce nastem mai avem cel putin 42 de zile postnatal. dupa care intram in concediu de ingrijire a copilului (cic). indemnizatia de cic nu este insa impozitata, deci daca am intra din noiembrie in cic si legea s-ar aplica de la 1 ianuarie 2008 nu am beneficia de cei 80 %, pentru ca in ultimele 12 luni (1 ian 2007 - 1 ian 2008) nu avem un stagiu complet de cotizare. sper ca acum ne-ai inteles.
oricum, cum zicea si ioana, noi acum speculam doar, de aprobat nu s-a aprobat nimic si pana nu se aproba nici nu cred ca e bine sa ne facem prea mari sperante.

Iulia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Iulia

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Iulia pentru rabdare.
Anto.

Nu v-am mai dat un link de saptamina trecuta, in care magistratii si-au facut lege separata cu CIC-ul, pe motiv ca ai lor copii sint mai deosebiti si mamicile au nevoie de procent din salariu in CIC, si nu o suma fixa ca plebea; mama lor de nesimtiti. Uitati www.telegrafonline.ro/1179781200/articol/27197/indemnizatiile_pentru_cresterea_copilului_mai_mari_pentru_magistrati.html" target="_blank">aici si www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2007/05/070522_indemnizatie_copii_magistrati.shtml" target="_blank">aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ce bine ar fi daca s-ar vota legea asta! Asi sta 2 ani acasa, si dupa asi mai face un copil

29+

Christian

Mergi la inceput

Ashera, nu vreau sa te dezamagesc, dar facind o paralela cu alte legi existente 'pe piata', la 2 CIC-uri unul dupa altul, al 2-lea va fi 80% din salariul minim sau mediu pe economie, si nu din salariul tau. Macar de-ar vota legea sa ne avantajeze in primul CIC.
Aylin, iti faci de cap azi? Ai dat iama in inghetata? Sper ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

ioana75,

Iulia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ce mai stiti de Gabriela Arama? Dar de Alina(din Arad)?

Puiutul de Gabi are azi o saptamana! La multe inainte!

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Iulia, mie mi se pare corect asa; practic legea asta la 1 an de munca iti da 2 ani de stat acasa pe 80% din salariu; daca eram io parlamentara, faceam parte-n parte, si cred ca avea sanse mai mari sa treaca (adica ori cotizezi 2 ani pe frontul muncii si ai dreptul la 2 ani de stat acasa, ori 1 an cu 1 an); ia sa le scriu eu astora de la PNL sa-si modifice propunerea la anul, poate beneficiez si eu de ea la bb3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

La multi ani! pentru Irinusha si Otilia!
Am reusit sa fac niste poze Lucruri Bebe.
Patutul este inca in cutie nu e montat si in plus am mai luat o gramada de maruntisuri de la farmacie la care nu le-am facut poze. Si camasi de noapte...
Eu merg la monitorizare bebe miercuri, sper sa fie bine.

Mioara 34+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Frumoase poze, Mioara! Frumoase lucrushoare! Nu-i asa ca abia astepti sa vezi bb-lashul imbracat cu ele?!

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput